reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

aga_irlandia ja nie wiem ile schudłam w pierwszym tygodniu. Mimo iż ważyłam się chyba codziennie ale bardziej w celu sprawdzenia czy cokolwiek spada.:rofl2: Nie zapisywałam nigdzie :nerd:Wiem tylko, że po dwóch tygodniach byłam lżejsza o 4,5 kg :tak:(pomimo kilku grzeszków na sumieniu :zawstydzona/y:)

reklama
Laseczki ja się jakoś trzymam ;-)wczoraj nawet chodziłam cały dzień głodna aż w nocy wmuciłam kromki z czekoladą:wściekła/y::szok:taka byłam wściekla na siebie ale dzisiaj się ważyłam i:szok:na wadze znowu mniej:-D jestem taka podekscytowana że ważyłam się kilka razy Supcio hehe strasznie się ciesze bo w następnych gaciach luzniej:-D

A u mnie wczoraj znowu troszku mniej:tak:i strasznie się c:tak:iesze ale mężuś przywiózł z Polski zapakowane ulubione hińskie dania:szok: ptasie mleczka i czekolady i wmuciłam hinszczyzne i 2 czekolady:szok::szok::szok::szok: i nawet się nie waże takiego mam stracha:szok::-D ale tylko 1 dzień grzeszyłam dzisiaj basta:-D:wściekła/y:

Moja waga pokazała wczoraj 67,2kg :-Dteraz byle do 65kg:tak:a potem już tylko 60kg(do świąt mam nadzieje) i będę happy:-)
Moja waga jest prawie 10 większa od twojej hahah i też mam w planach stracić do świąt :-Dchiałabym ważyć z 65 no 62 ale czy mi się uda;-) na razie mam wzrostu 78 a waże 76,4 hahahah ale to już nie 98 hahha:-D

Martucha z tego co pamiętam to ja mam wzrostu 173, a Ty niższa ode mnie jesteś to skąd Ci się wzięło aż tyle cm? Ty zmierz się jeszcze raz, i ja też to zrobię to może to moje bmi nie takie straszne będzie:), tylko bez butów koleżanko:-D:-D:-D

reklama
Martucha z tego co pamiętam to ja mam wzrostu 173, a Ty niższa ode mnie jesteś to skąd Ci się wzięło aż tyle cm? Ty zmierz się jeszcze raz, i ja też to zrobię to może to moje bmi nie takie straszne będzie:), tylko bez butów koleżanko:-D:-D:-D
HAHAHA 171 TO MÓJ MĘŻULEK MA HAHA A JA JESTEM OD NIEGO Z PÓŁ GŁOWIZNY WIĘKSZA :-D:-D:-D:-DA WE DWOJE SIĘ MIERZYLIŚMY HAHA ALE ŻEBYŚ WIEDZIAŁA ŻE MNIE ZACIEKAWIŁAŚ HIHI CHOCIAŻ JESTEM I TAK NAJNIŻSZA Z MOICH SIÓSTR BO mAJA W nIEMCZECH MIERZY POD 186 WIEEEEEEEELKA BABA:-D

Do góry