reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Oj ciesz się że Ci smakuje bo ja to ją pije jak lekarstwo:-D:szok: powinno się ją pić 3 razy dziennie podczas posiłku aby podczas trawienia ta herbatka pracowała i tłuszczyk się nie odkładał:-DJa to czasami pije więcej bo wmawiam sobie że mnie odchudz:-D:tak:Ale myśle że coś w tym jest bo na mnie też działa:tak: Ale ja znowu mam inny problem nieciekawy z wypróżnianiem:wściekła/y::-:)zawstydzona/y: nie wiecie co tu można kupić takiego konkretnego? bo u mnie nic nie działa i mogłabym chodzić tylko 1 w tygodniu:zawstydzona/y::wściekła/y::no:
Powiem Ci,że ja to chodzę co 3 dni!Ale taka moja uroda:sorry:Zawsze tak miałam:eek:Ale Twoje zaparcia mogą być wywołane dietą:tak:Bardzo często diety powodują zaparcia:tak:Ja sobie przywiozłam z Polski siemię lniane,czasem zaparzam,jak czuję,że mi ciasno w brzuchu:shocked2:,ale nie mam pojęcia czy tu jest.
A co do herbaty to samej,takiej czystej herbaty czerwonej nie znoszę:no:To jakby ziemię parzoną piła:-D,a w ogóle to mi zalatuje,nieważne czym!:eek:Ale ja sobie kupuję Pu-Erh o smaku cytrynowym i wcale nie czuję tego niesmaku jak w przypadku tamtej:tak:

reklama
Powiem Ci,że ja to chodzę co 3 dni!Ale taka moja uroda:sorry:Zawsze tak miałam:eek:Ale Twoje zaparcia mogą być wywołane dietą:tak:Bardzo często diety powodują zaparcia:tak:Ja sobie przywiozłam z Polski siemię lniane,czasem zaparzam,jak czuję,że mi ciasno w brzuchu:shocked2:,ale nie mam pojęcia czy tu jest.
A co do herbaty to samej,takiej czystej herbaty czerwonej nie znoszę:no:To jakby ziemię parzoną piła:-D,a w ogóle to mi zalatuje,nieważne czym!:eek:Ale ja sobie kupuję Pu-Erh o smaku cytrynowym i wcale nie czuję tego niesmaku jak w przypadku tamtej:tak:
problem w tym że u mnie też taka uro:no:da matula mnie czopkami faszerowała i z tąd problemy :wściekła/y: i dlatego też mamy problemy z tyciem:-( ale wszystko do pokonania:-D:-D Marek lecie w czwartek do Poloni to w sobote będe już miała ;-)myślałam że tu coś wcześniej dostane:tak: no nic dzisiaj kurcze żołądek na nowo bo cosik głodna za często bywam więc dzisiaj tylko gruszeczka:)

dziewczyny nie wiem czy pisalyscie o tym wczesniej ale nie mam a bardzo czasu poszukac a dzialac trzeba...jak sie pozbyc rozstepow na brzuchu?albo chociaz je zmniejszyc,oslabic,cokolwiek:szok::eek:
dzieki z gory!

dziewczyny nie wiem czy pisalyscie o tym wczesniej ale nie mam a bardzo czasu poszukac a dzialac trzeba...jak sie pozbyc rozstepow na brzuchu?albo chociaz je zmniejszyc,oslabic,cokolwiek:szok::eek:
dzieki z gory!

wspolczuje bo tego sie nie da zlikwidowac ja od 4,5 miesiaca nosze je na brzuchu bokach i wewnetrznych sronach ud!!!! smarowalam sie w czasie ciazy 3 razy dziennie od kiedy sie dowiedzialam ze jestem w niej jestem, u mnie to byl rytulal hahahah a rozstepow mam ze szok:szok: po porodzie tez smarowalam i dalej smaruje kremami poporodowymi i kremami na zmniejszenie rozstepow (jedne to firma pharmaceris a drugie nie pamietam bo juz mi sie skonczyly i nie mam opakowania) stosowalam nawet masci na blizny (cepan i jeszcze jedna w takiej maluskiej tubce ale tez nie pamietam nazwy dziewczyny moze beda wiedziec nie smierdzi jak cepan a ma zblizony sklad)
moje rozstepy dalej wygladaja paskudnie choc nie powiem troszeczke zbledly ale naprawde tylko troszeczke!!!! wybieram sie na solarium od kiedy urodzilam i jakos wybrac sie nie moge ale slyszalam ze to tez pomaga zeby nie byly az tak widoczne :eek:

hmmm zostaje chyba tylko zabieg laserowy czytalam o czyms takim w necie ale nie wiem czy prawda i czy naprawde dziala hmmm :confused2:

Niestety to prawda tylko laserek:-( Justyś one z czasem bardzo zbledną ale jednak będą :-(mówi Ci to matka polka hahah ja najwięcej mam po 2 ciąży :wściekła/y:strasznie wtedy przytyłam jak schudłam ciało się wklęsło ale rozstępy zostały ale nie narzekam i tak nie chodziłam w kusych bluzeczkach:-D niestety jAK już ciałko pęknie to zostają blizny:-(

Jak tam dziewczynki Wam idzie?:-D
Ja się ograniczam z żarłem,ćwiczę,nie jem kolacji i zapijam się czerwoną herbatą(5 szklanek dziennie:szok::-D) plus woda,więc 2l.wlewam w siebie codziennie:sorry:Sikam jak w ciąży:-D,ale z każdym dniem jest lepiej,tzn.mniej:happy:.Mam nadzieję,ze pomoże:eek:

Jak tam dziewczynki Wam idzie?:-D
Ja się ograniczam z żarłem,ćwiczę,nie jem kolacji i zapijam się czerwoną herbatą(5 szklanek dziennie:szok::-D) plus woda,więc 2l.wlewam w siebie codziennie:sorry:Sikam jak w ciąży:-D,ale z każdym dniem jest lepiej,tzn.mniej:happy:.Mam nadzieję,ze pomoże:eek:

U mnie nie najgorzej tylko czasami mam wrażenie, że mój żołądek zaczyna sie sam zjadać :szok: Do tego złapałam jakąś grypę :eek: Ale trzymamy się twardo:cool2:
Jeśli chodzi o czerwoną herbatę to na mojej jest napisane, że należy pić trzy razy dziennie i nie przekraczać zalecanej dawki :tak:
No i jeszcze sposób na rozstępy: POKOCHAĆ JE bo chyba nic innego nam nie pozostaje :sorry::confused2:

U mnie nie najgorzej tylko czasami mam wrażenie, że mój żołądek zaczyna sie sam zjadać :szok: Do tego złapałam jakąś grypę :eek: Ale trzymamy się twardo:cool2:
Jeśli chodzi o czerwoną herbatę to na mojej jest napisane, że należy pić trzy razy dziennie i nie przekraczać zalecanej dawki :tak:
No i jeszcze sposób na rozstępy: POKOCHAĆ JE bo chyba nic innego nam nie pozostaje :sorry::confused2:
Ja mam herbatkę z Herbapolu,w saszetkach i tam nic nie pisze ile można jej pić:no:Ale ja i tak zaparzam z jednej torebki dwa razy herbatkę więc to drugie parzenie to taki słaby wywar:tak:.W sumie dziennie zaparzam z trzech torebek:tak:I na prawdę mi smakuje:tak:.
A co do rozstępów:może pokochać to się ich nie da,ale przynajmniej zaakceptować bo już na zawsze pozostaną częścią nas:eek:
Ja też się dużo smarowałam,masowałam w czasie ciąży i po również a i tak mam:wściekła/y:W czasie ciąży nawet nie miałam,dopiero po porodzie się pojawiły,gdy brzuch się "wchłaniał":-(

u mnie była kolezanka na dwa dni wiec poleglam, ale od dzis od nowa walcze. kupilam sobie w konu taka obciskajaca bielizne i juz sie czuje jak po dietce hihi

reklama
Do góry