justysia21
Elfikowa mama :D
Agusik Samara gratulacje!!!! tak tyrzymac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agusik Samara gratulacje!!!! tak tyrzymac
Hi,hi..tak,tak ja na pewnoZa jakieś 10 kg.No laseczki ja też gratuluje;-)Ale będziecie laseczki
Właśnie teraz się boję coby się nie rozpuścićAle mam postanowienia:jem do 18-tej najpóźniej,piję 2 litry wody dziennie,odstawiam chrupaski,słodkości.ćwiczę,zakupiłam czerwoną herbatkę-będę popijać i ogólnie dieta MŻ.A jak nie będzie efektów(mam nadzieję,że jednak będą)to sobie znów jakąś dietę-cud zafundujęzaraz poczytam wiecej jak Szym sie nie obudzi.
Wpadlam zobaczyc rezultaty Agusik,no swietnie 6kg na minusie,
Chyba ja tez zaczne ta dietke!!!!
A powiedz mi kochana jak teraz masz zamiar sie odzywiac,chyba nie wrocisz do starych nalogo?
Mnie to zgubilo po SB
Nadrobilam i widze ze chudniecie dziewczynki ) oby tak dalej!!!
Trzymam kciuki za kazda z Was!!!
Zaraz popatrze na jadlospis tej Kopenchaskiej i moze na zakupy w yciagne m
Oj ciesz się że Ci smakuje bo ja to ją pije jak lekarstwo powinno się ją pić 3 razy dziennie podczas posiłku aby podczas trawienia ta herbatka pracowała i tłuszczyk się nie odkładałJa to czasami pije więcej bo wmawiam sobie że mnie odchudzAle myśle że coś w tym jest bo na mnie też działa Ale ja znowu mam inny problem nieciekawy z wypróżnianiem:-zawstydzona/y: nie wiecie co tu można kupić takiego konkretnego? bo u mnie nic nie działa i mogłabym chodzić tylko 1 w tygodniuDziewuszki,powiedzcie mi taką rzeczopijam czerwoną herbatkęI chciałabym wiedzieć, ile szklaneczek dziennie będzie tak ok?Żeby spalić tłuszczyk,rzecz jasna;-)Kiedyś ją piłam,ale to było wieki temu i nie pamiętam ile razy dziennie,a schudłam wtedy ładnieDodam,że bardzo mi smakuje.Wiem,ze najlepiej jak najwięcej,ale takie minimum bym chciała znać