reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Agusik Samara gratulacje!!!! tak tyrzymac

No laseczki ja też gratuluje:);-)Ale będziecie laseczki:-D
:-D:-DHi,hi..tak,tak ja na pewno:-DZa jakieś 10 kg.:shocked2::eek::szok:

zaraz poczytam wiecej jak Szym sie nie obudzi.
Wpadlam zobaczyc rezultaty Agusik,no swietnie 6kg na minusie,
Chyba ja tez zaczne ta dietke!!!!

A powiedz mi kochana jak teraz masz zamiar sie odzywiac,chyba nie wrocisz do starych nalogo?
Mnie to zgubilo po SB:wściekła/y::wściekła/y:

Nadrobilam i widze ze chudniecie dziewczynki :)) oby tak dalej!!!
Trzymam kciuki za kazda z Was!!!

Zaraz popatrze na jadlospis tej Kopenchaskiej i moze na zakupy w yciagne m
Właśnie teraz się boję coby się nie rozpuścić:szok::eek:Ale mam postanowienia:jem do 18-tej najpóźniej,piję 2 litry wody dziennie,odstawiam chrupaski,słodkości.ćwiczę,zakupiłam czerwoną herbatkę-będę popijać:tak: i ogólnie dieta MŻ.A jak nie będzie efektów(mam nadzieję,że jednak będą:eek:)to sobie znów jakąś dietę-cud zafunduję:tak:

po wczorajszym dniu mniej jedzenia znowu wracam do formy dobrzeze to tylko jeden kilosek hihihihi
Aga trzymam kciukaski :)
dziewczynki jak tam wyniki po weekendzie ??:-p

Cześć dziewczynki;-)
Nie jest źle!Wczoraj uczciłam moje 6kg.na minusie dobrym obiadkiem i kawałkiem ciasta:-DNie,żebym poległa,po prostu tak postanowiłam,że jak wytrzymam do końca kopenhaskiej i schudnę to dzień po poucztuję:tak:A od dziś znów zaciskam pasa i próbuję zrzucić dalszy niepotrzebny balast:sorry:

MARTUANA no mowi sie ze kochanego cialka nigdy za duzo no ale .....trza cos z nim zrobic....niestety wiek juz nie ten zeby samo sobie poszlo:):):):)trzeba bedzie troche popracowac nad tym....a ze juz Majki nie karmie to od razu postanowilam sie za to wziac:)mam nadzieje ze beda jakies efekty:)

Dziewuszki,powiedzcie mi taką rzecz:popijam czerwoną herbatkę:tak:I chciałabym wiedzieć, ile szklaneczek dziennie będzie tak ok?Żeby spalić tłuszczyk,rzecz jasna;-)Kiedyś ją piłam,ale to było wieki temu i nie pamiętam ile razy dziennie,a schudłam wtedy ładnie:tak:Dodam,że bardzo mi smakuje.Wiem,ze najlepiej jak najwięcej,ale takie minimum bym chciała znać:-D

reklama
Dziewuszki,powiedzcie mi taką rzecz:popijam czerwoną herbatkę:tak:I chciałabym wiedzieć, ile szklaneczek dziennie będzie tak ok?Żeby spalić tłuszczyk,rzecz jasna;-)Kiedyś ją piłam,ale to było wieki temu i nie pamiętam ile razy dziennie,a schudłam wtedy ładnie:tak:Dodam,że bardzo mi smakuje.Wiem,ze najlepiej jak najwięcej,ale takie minimum bym chciała znać:-D
Oj ciesz się że Ci smakuje bo ja to ją pije jak lekarstwo:-D:szok: powinno się ją pić 3 razy dziennie podczas posiłku aby podczas trawienia ta herbatka pracowała i tłuszczyk się nie odkładał:-DJa to czasami pije więcej bo wmawiam sobie że mnie odchudz:-D:tak:Ale myśle że coś w tym jest bo na mnie też działa:tak: Ale ja znowu mam inny problem nieciekawy z wypróżnianiem:wściekła/y::-:)zawstydzona/y: nie wiecie co tu można kupić takiego konkretnego? bo u mnie nic nie działa i mogłabym chodzić tylko 1 w tygodniu:zawstydzona/y::wściekła/y::no:

Do góry