Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Oj,jak ja bym w miesiąc schudła 10 kg.,to już bym była szczęśliwa,ale Ty miałaś więcej wtedy nadwagi i na pewno też dlatego tak szybko leciałoOj troszke zajeło mi czasu to odchudzanie z 15 miesięcy ;-)pierwszy miesiąc był rewelacyjny bo zeszło 10 kilo a potem już troszke wolniej ale jednak
Gratki,każdy malutki ruch wskazówki w dół na wadze to ogromny sukces odchudzającej się.Ja już tak nie cierpię swej nadwagi,że z każdego małego kroczka będę się cieszyć(lepiej,żeby był jednak duży)No a u mnie wczoraj wielka radość z powodu magicznej szóstki która pojawiła się z przodu mojej wagi. 69,3kg Niby i tak prawie siedemdziesiąt ale ja się ciesze
Teraz byle do 65kg, potem 60kg a dalej to się zobaczy zależy jak będę wyglądać.
Przed ślubem ważyłam 55kg ale nie wiem czy teraz bym ładnie wyglądała z taką wagą. Nie chce być zbyt chuda.
Oby suwaczki podziałały!A to,że przed @ masz większy brzuch i przy tym większy apetyt to akurat chyba normalneWiększość z nas tak ma.dzieńdoberek babki
ja wstawiłam sobie motywujące suwaczki wagowe bo już niewiele działa- może wstyd jeszcze podziała
jakoś motywacja odleciała, efektów brak a przed @ dostałam brzuch jakbym była w 5 miesiącu ciąży
i kit nic tym razem nie wyszło-wstyd
Ja jeszcze 3 dni na mojej diecie a w niedzielę rano hop na wagę,żebym się tylko nie zniechęciła,jak będzie niewielki spadekA potem nadal trzeba coś ze sobą robić,żeby cosik schuść:-)A i zostało mi 4,5 tyg. 6Weidera,ale mam wielkie postanowienie zakończyć je i zobaczyć czy jakikolwiek efekt odniosłam