reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Witam piękne panie:tak:
Jak tam diety małe i duże?Miało być regularne zdawanie relacji,a tu cisza:shocked2:
Ja się nadal trzymam,zostały tylko 4 dni do końca:tak:.W niedzielę rano staję na wagę:szok:20 kg.jak tam obiecują to na milion % nie schudłam:-D,ale parę kilo pewnie spadło.Będę się cieszyć każdym :tak:.Teraz już wiem,ze dotrwam do końca,już tak niewiele zostało,że wstydem i hańbą byłoby teraz się poddać:happy:Najbardziej się boję co będzie po zakończeniu kopenhaskiej:eek:Jak tu żyć,żeby nie przytyć i do tego nadal chudnąć:szok::szok::-D.Duuuużo jeszcze przede mną:frown:
A mój mąż i tak jest najprzystojniejszy na świecie-czy ma czy nie ma brzuszka:tak::-D:-DPrzynajmniej widać,ze go żona nie zaniedbuje,dba i dobrze karmi;-):tak::-D

reklama
Popieram popieram :-DNapewno każda z nas tu uważa że jej mężuś najprzystojniejszy:-Dale jak to mówią kwestia gustu :-Djak z modą;-):-Dale teraz moja teściówka to już mi nie powie że zle gotuje i głodze jej synalka:-D bo jemu też dietka by się przydała ale z tym będzie kiepsko bo jak ja się głodze to tylko w kuchni siedze i im gotuje bo mi się wydaje że Oni wiecznie głodni chodzą:-D:-D A z moją dietą coś do przodu pomalutku idzie ale zawsze coś;-) Tyle że ja naprawde nie znosze swojej wagi i dlatego wiem że schudne:wściekła/y: Kiedyś schudłam 50 kilo teraz chce już tylko z 17 więc myśle że dam rade:-D:tak: A moje kochanie wygląda znakomicie ze swoim brzuszkiem i z tą jego łysinką hahah taki misio:-)

... jak ja się głodze to tylko w kuchni siedze i im gotuje bo mi się wydaje że Oni wiecznie głodni chodzą:-D:-D A z moją dietą coś do przodu pomalutku idzie ale zawsze coś;-) Tyle że ja naprawde nie znosze swojej wagi i dlatego wiem że schudne:wściekła/y: Kiedyś schudłam 50 kilo teraz chce już tylko z 17 więc myśle że dam rade:-D:tak: A moje kochanie wygląda znakomicie ze swoim brzuszkiem i z tą jego łysinką hahah taki misio:-)
:szok::szok::szok: schudłaś 50 kg.???Jak,gdzie,kiedy,jak długo?Ja też chcę:-DTzn.nie 50kg..ale chcę wiedzieć jak zrobić,żeby schudnąć dużo:-D Ja kiedyś schudłam 20 kg.ale to opowieść z innej bajki:-(Mam podobny cel jak Ty-jakieś 17 kg.do zrzucenia:tak:,ale jak z 12 się pozbędę to już będę happy:tak:.I....ja też nienawidzę swej wagi:wściekła/y:i w ogóle to mi ciężko z tym brzuszyskiem:confused2:(troszkę mniejszym ostatnio:tak::-D)Byliśmy w lipcu nad Bałtykiem na wczasach i prawdę mówiąc miał spier...ony urlop bo wstydziłam się strasznie.Wokół same laski w bikini,a ja wyglądałam jak orka w kostiumie wyrzucona na brzeg:eek::frown::unsure:.Mąż i syn też przez to mieli zrąbany wypoczynek bo wstydziłam się podnieść z ręcznika i np.pograć z nimi w piłę lub pozjeżdżać ze zjeżdżalni:-:)sad::no2:
Dobrze,ze jest tu z kim o tym pogadać,komu się wyżalić,wiem,że mnie rozumiecie:tak:

Oj dokładnie :szok: z tymi kilogramami naszymi masakra :-)ale razem może się zdopingujemy;-)Ja po 2 curze;-) ważyłam ponad 110 kilo:szok:a zważyłam się dopiero jak miała 3 miesiące byłam w olbrzymim szoku jak oglądam zdjęcia to teraz jestem laska hahha:-D a waże z 78 kilo:szok:i już deprecha o krok:-( ale mam też 178 cm. wzrostu więc troche mnie jest chciałabym ważyć z 63 kilo ale daleka droga :-Dchoć od porodu już z 10 straciłam :tak: moim celem jest stracić do świąt ale czy się uda?? wtedy też byłam strasznie zawzięta najgorsz:tak:y był 1 miesiąc zasuszenie żołądka a potem z górki ale wszędzie chodziłam na nogach i dużo ćwiczyłam na stepterze i rowerku a dodatkowo miałam ten pas wibrujący on bardzo pomaga na biodra:tak: czerwona tia i olbrzymie samozaparcie na lodówie zdjęcie swoje wielorybie i dałam rade aż się za bardzo zapędziłam bo mężuś psioczył:szok: a ja kupowałam ubrania o rozmiar mniejsze i to też mnie motywowało:tak:a teraz zobaczymy;-)jestem wielkiej wiary hahah Ty też dasz rade RAZEM ŁATWIEJ:-D

Kochane ja mam diete superr :p Ja sie jedynie ograniczam i cwicze ... ale w nagrode jak zgubie 10kg to 200 eu za darmo bedzie :)) Nie zeby moj Damianoo mi wyliczal na mnie czy na dziecko ale to ma byc taka zacheta :))

Wow dziewczyny jestem pełna podziwu dla was 50kg!!!:szok:, 20kg:szok: Wow.
Ja chce 10-15kg schudnąć a nie wiem czy dam rade. Na razie tylko 2,5kg mniej:confused2: Ale ja jestem strrrrasznie niecierpliwa i chciałabym wszystko na już.:rofl2: Już zaczęłam oglądać seksowną bieliznę którą kupie jak już schudnę. :cool2:

podczytuje Was i jestem w szoku schudnac 50kg to dopiero cos:szok:ile czasu sie odchudzalas ze tyle schudlas?

Agusik ja czekam az sie zwazysz i sie pochwalisz ile zrzucilas kg na tej dietce;-)bo ja chce ja zaczac ale czekam na Twoje efekty:-p

podczytuje Was i jestem w szoku schudnac 50kg to dopiero cos:szok:ile czasu sie odchudzalas ze tyle schudlas?

Agusik ja czekam az sie zwazysz i sie pochwalisz ile zrzucilas kg na tej dietce;-)bo ja chce ja zaczac ale czekam na Twoje efekty:-p
Oj troszke zajeło mi czasu to odchudzanie z 15 miesięcy ;-)pierwszy miesiąc był rewelacyjny bo zeszło 10 kilo a potem już troszke wolniej ale jednak:tak:

dzieńdoberek babki
ja wstawiłam sobie motywujące suwaczki wagowe bo już niewiele działa- może wstyd jeszcze podziała:szok:
jakoś motywacja odleciała, efektów brak a przed @ dostałam brzuch jakbym była w 5 miesiącu ciąży:szok::wściekła/y::wściekła/y:
i kit nic tym razem nie wyszło-wstyd:eek:

reklama
No a u mnie wczoraj wielka radość z powodu magicznej szóstki która pojawiła się z przodu mojej wagi. 69,3kg :cool2:Niby i tak prawie siedemdziesiąt ale ja się ciesze :-D
Teraz byle do 65kg, potem 60kg a dalej to się zobaczy zależy jak będę wyglądać.
Przed ślubem ważyłam 55kg ale nie wiem czy teraz bym ładnie wyglądała z taką wagą. Nie chce być zbyt chuda.:no:

Do góry