reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

:-D:tak:u mnie też od razu czuć ,że brzuszek lekko zmniejszony(a nie wiecznie rozepchany,pączkiem np.o 22:szok:) i jak widać,na razie żyję:laugh2:,super przeszłam 1 dzień,katorżniczo trzymając się zasad diety:tak::-D,jeszcze tylko 12:szok::eek:.Jedna tylko rzecz:uwielbiam brokuły:happy:,ale nie wiedziałam,że mogą być takie paskudne,ugotowane w samej wodzie,bez soli:confused2::szok:.Kibicuję pozostałym dietkującym!!

Sprobuj ugotowac je na parze, nie trca smaku , jak dla mnie pyszne nawet bez soli.:tak: Zreszta ja warzywa wszystkie gotuje na parze, maja inny smak.Nawet moj maz rzada brokulow, a kiedys nawet by na nie nie spojrzal.On i warzywa?:szok:

reklama
Sprobuj ugotowac je na parze, nie trca smaku , jak dla mnie pyszne nawet bez soli.:tak: Zreszta ja warzywa wszystkie gotuje na parze, maja inny smak.Nawet moj maz rzada brokulow, a kiedys nawet by na nie nie spojrzal.On i warzywa?:szok:
O,dzięki za podpowiedź:tak:Tylko,że ja mam mrożone.Jak myślisz mogę je wcześniej rozmrozić i potem ugotować?Jak długo gotuje się takie brokuły na parze?Bo ja zawsze w wodzie:sorry:

Agusik ja brokuly mrozone ( i inne mrozonki) w parowaze gotuje i wsypuje zamrozone, kiedys kupilam w argosie taki za 12 euro i jak dla mnie rewelacja a pieniadze rzadne hihihihi:-D

Dzięki justysia:-DZakupię,zakupię:tak:
Ale mi w brzuchu burczy:szok::baffled:,ale trzymam się dzielnie(nie mam innego wyjścia).Tylko szkoda,że wszystkie dziewczynki gdzieś pozwiewały zamiast wspierać się nawzajem :frown:Tak sobie myślę,że wszystkie już pochudły ile chciały i mnie grubasa samą zostawiły:unsure::hmm:Hop,hop,jest tam jeszcze ktoś:confused:

ja jestem ale jeszcze nie chuda:-D:-D dalej się zmagam z tłuszczem:-D:-D
dietka skuteczna już są wyniki schudłam niecałe 2 kg i lepiej się czuję a jeszcze tydzień na pierwszej fazie i później druga już pikuś

Oj to będzie teraz mój ulubiony wątek hihihi:-D Ja też musze przejść na tą waszą dietkę Bożenko dzisiaj sobie gotuje warzywka brokułi kalafiorek hahha tylko ja to musze ugotować meeeeeeeeeeega garniol bo mój mężuś i moja Madzia to wchłaniają na tony warzywa i owoce rano moge kupić kilogramy a wieczorem już nie ma hahha bananowe ludziki z nich a Martysia zaś w życiu nie miała owoca w ustach i chodzby nie wiem co nie zmusze jej pije za to soki jak jej zrobie;-) Ja to bym chciała do świąt pozbyć się jeszcze około 20 kilo no może być z 15 nie będe marudzić hahPOŻYJEMY ZOBACZYMY:):-D

ja jestem ale jeszcze nie chuda:-D:-D dalej się zmagam z tłuszczem:-D:-D
dietka skuteczna już są wyniki schudłam niecałe 2 kg i lepiej się czuję a jeszcze tydzień na pierwszej fazie i później druga już pikuś
O,chwała Bogu,żem nie sama:-D.Ja nie włażę na razie na wagę,żeby się nie zniechęcać,jeśli pomału idzie,wejdę po 13 dniach:tak:,ale czuję,że trochę mi w dżinsach lżej i brzuszek na oko jakiś mniej okrągły:laugh2:Tak czy siak zadowolona jestem,że -raz:wreszcie się za siebie wzięłam,dwa-wytrzymuję na diecie bez żadnych małych grzeszków:tak::tak:.........No tak,ale to dopiero 5 dzień:eek::szok::eek:.Trza się trzymać postanowień bom już jak irlandzka muffinka.Lepiej niech sobie mąż musi kupować w sklepie,niż ma na co dzień w domu:shocked2::tak::-D

Agusika a ile trwa ta Twoja dieta?ze tak spytam:eek:
Masz jakies przepisy czy jak?
Bo ja nigdy tej Kopenhackiej nie stosowalam ale tak pomyslalam ze moze bym zaczela.
Wczesniej bylam na SB

reklama
ja juz nie na dietce bo schudla zem do 60kg chciaz taka moja wymarzona waga to 55kg ale co do wagi z przed ciazy juz dobilam... teraz sie trza za jakies cwiczonka wziasc i brzuszek zgubic bo skora taka mi wisi z przodu i trochu po bokach jestem okraglejsza
dopingowac was i trzymac kciiukasy bede caly czas!!!!!!:tak:;-)

Do góry