reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Dziewczyny a ja mam pytanie.
Stosuje Zelixe od dwoch dni ale i tak ciągle chce mi się jeść ... ;//
A druga sprawa to jest 2 i pol miesiaca po porodzie czy przy stosowaniu Zelixy mam dalej nosić pas poporodowy żeby znikl mi brzuszek czy jak ??

reklama
Hej,dziewczyny.
Zdecydowałam się na dietę kopenhaską:-)(chyba mnie pogięło:szok:),zaraz jadę na zakupki i od poniedziałku startuję:tak:.Trzymajcie kciuki.Jakbym się długo nie pojawiała-znaczy,że padłam:-D:eek::-D.Nie,no tak źle chyba nie będzie,w witaminki się zaopatrzyłam:tak:

Hej Agusik78 ja od poniedziałku startuje z South Beach. Możemy porównać efekty mojej pierwszej fazy(14dni) z twoimi 13toma dniami.:cool2: A z jaką wagą startujesz bo ja z 72,5kg.:rofl2: Powodzenia.
Dobrze wiedzieć,ze w tym samym czasie ktoś jeszcze się dietuje:-D.U mnie gorzej sprawa wygląda,bo ja 75 kg.:szok::szok::szok:.No ale zobaczymy ile schudniemy w te 2 tyg.:tak:Ja dietę kopenhaską "wzięłam"tak na dobry początek,a potem też trzeba będzie być konsekwentną i dalej coś robić w kierunku powrotu do normalności:tak:.Trzymam kciuki za Ciebie,ale za siebie też powinnam:-D

dziewczynki trzymam za was kciukasy!!!!!
i ja to polecam kazdemu south beach!!!!!!! jest rewelka schudlam do wagi przedciazowej!!!! ale jeszcze chce z 5kg zzucic i ma mnadziej, ze sie uda!!!

Weszlam tu i widze ze dziewczynki na SB:-)
Gratuluje zrzuconych kg!!!
Ja bylam na SB jakosc w maju i czerwcu i schudlam 6kg zaraz po zakonczeniu diety pojechalismy do PL na miesiac i 4kg mi przybylo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do wagi z przed ciazy brakuje mi 3,5kg jakos narazie brak mi motywacji i sily na dietke,tym bardziej ze Szymon daje mi w kosc:cool2:

Agusik tylko ty uważaj na tej kopenhaskiej.Jak Ci się będą mroczki ( nie te z M jak Miłośc) pojawiały przed oczami i będziesz czuła się słabo to rzucaj tą dietkę :tak:
Moja przyjaciółka była na niej.Masakra.
Podziwiam.

Ja kiedyś dietkowałam z Vitalią i jedzonko smaczne i skuteczne.
No ale jak się lubi zapiekaneczki po 22:00 to się szybko nadrobi :zawstydzona/y:Bo wiadomo,że tłuszczyk przybędzie.

Ale może znowu sobie dietkę narzucę bo już mi się zapas na wojnę robi pod cyckami :eek:

Ostatnia edycja:
oj ale ja się zapuściłam że hoho już nie mogę na siebie patrzeć i od dzisiaj jestem na1 fazie SB mam target do świąt Bożego Narodzenia ma być na wadze 65:szok: a jest 72,5 buuuu:sorry:

Wiec Agusik78 i mr.marple od dzisiaj zaczynamy dietkowac. Trzymam kciuki za was i za siebie:tak:
U mnie tym razem bez falstartu. Wczoraj wieczorem postawiłam sobie w kuchni sok pomidorowy, który miał mi przypomnieć rano, że zaczynam dietę :rofl2:
Właśnie gotuje jajeczka na twardo.
Musze się przyznać, że już miałam mały kryzys. Jak karmiłam przed chwilą młodego jabłuszkiem to moje ślinianki zaczęły wariować, ale powstrzymałam się i nie oblizałam łyżeczki :laugh2:

reklama
Do góry