reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Hej mam pytanie do dziewczyn które mają już jakieś doświadczenie w dietkowaniu :cool2:.
W sumie trzymanie diety idzie mi nie najgorzej. Problem pojawia się przed miesiączką. Chodzę poddenerwowana i ciągle coś podjadam. Wściekam się sama na siebie ale nie mogę się powstrzymać:sorry:. Czy może któraś z was zaobserwowała coś podobnego i zna jakiś sposób radzenia sobie z tym???

reklama
Samara ja czasem mialam too samo a jak jeszcze mi sie spozniala to tym bardziej ;/
A wiec zaczelam jesc slonecznik i pestki z dynii :)) Zajume sie tym i mi minnelo i juz czegos takiego nie odczuwam :))

PS jedzenie ziarenek jest tez dobre dla paznokcio-zercow :))

Hej mam pytanie do dziewczyn które mają już jakieś doświadczenie w dietkowaniu :cool2:.
W sumie trzymanie diety idzie mi nie najgorzej. Problem pojawia się przed miesiączką. Chodzę poddenerwowana i ciągle coś podjadam. Wściekam się sama na siebie ale nie mogę się powstrzymać:sorry:. Czy może któraś z was zaobserwowała coś podobnego i zna jakiś sposób radzenia sobie z tym???
też tak mam właśnie:)wtedy właśnie kupuje słonecznik żeby sie czymś zajać:crazy:

a ja to przed @ mam ochote na slodycze hihihih ale jak wiem ze bede miala to nie kupuje poprostu a do sklepu specjalnie po batonika mi sie nie chce isc hihihi
a u mnie 3kg mniej :-)

brawo justysia ty mnie zmobilizowałaś i jestem od pon na SB:tak: też bym chciała już jakieś rezultaty zobaczyć ale zapomniałam się zważyć rano:-D:-D na razie jest znośnie ale już się nie mogę doczekać kiedy przejdę na drugą fazę bo wtedy już luzik:tak::tak:i tylko żal tych odrobionych kilogramów w PL:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A na czym polega ta dieta SB???
Justysia wielkie gratulacje. :-p

Już doczytałam:-) Brzmi nieźle ale te 2 pierwsze tygodnie......Brrrrr

Ostatnia edycja:
Bozenka ja w poniedzialek koncze pierwsza faze ale jutro pewnie sie nie powstrzymam od jedzenia hihihihi a tak w ogole to w ogole nie chce mi sie jesc dzisiaj tylko serek wiejski light i nic wiecej nie zjadlam a glodna nie jestem:-)
dzieki za gratki dziewczynki :)

reklama
No ja niestety zaliczyłam fallstart bo po wstaniu rano odrazy odruchowo zjadłam płatki z kefirem :rofl2: A, że zawsze zaczynam od poniedziałku ( w niedziele jest ważenie i mierzenie ) wiec kolejne podejście w ten poniedziałek.:tak: Tylko, że tym razem przygotuje sobie jadłospis :cool2: Próbuje też męża namówić na dietę ale jakoś mi nie wychodzi. Nie mogę go nawet na wagę zagonić. On twierdzi, że waży 73kg:eek: a na moje oko to waży już ponad stówe:shocked2:

Do góry