reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

spoko spoko, fakt ze my kobiety mamy te przypdlosci czesciej ale 40% mezczyzn tez ma rostepy, wczoraj akurat podawali dane hih
efekt jojo no coz, sama doswaidaczylm..kiedys schudlam 24 kilo,glodzilam sie dietowalam, jogurcik na dzien.Teraz mam za swoje, kuleczka jestem ze ho ho.Bo przyszlo z nawiazka, potem jeszcze ciaza...ja to sie mam.zawsze bylam pulchniejsza, ale swego czasu ten 38 rozmiar byl, no ale potem juz nie bylo tak dobrze..
jak to mowia kochanego cialka zawsze miec dobrze zeby byly na czym usiac i za co zlapac;-)ja waze 58kg wcale nie tak malo mam na czy usiasc heheheehhe niestety tak bywa ja tez raz tak raz siak ale wydaje mi sie ze trzeba sobie samemu dobrac diete ja slyszalam ze duzo osob jest na tej SB........:tak:

reklama
Hm....no wlasnie jak same piszecie efekt jojo moze byc po kazdej diecie. Sama tez tego doswiadczylam. Dlatego teraz mam nadzieje ze organizm przyzwyczai sie do mniejszych ilosci pokarmow lecz tez wiem napewno ze bez silnej woli waga znowu pojdzie w gore wiec i tak bedzie sie trzeba ciagle pilnowac. Niestety jak juz sie ma tendencje do tycia to zadna dieta ani zadne tabletki cudu nie zdzialaja;-)

a moja sb poszla dzisiaj w lasssss!!!!!!!!!
ale od jutra znowu od poczatku!!!!!:tak:
achhh my to sie mamy ale moj tez ma rozstepa na posladku hihhihiostatnio zauwazylam hihiihi tez mu tylek rosnie i tez by sie dietka przydala juz nie ma na brzuchu kaloryferka, kaloryferek troszke sie tluszczykiem przykryl hihihi

dzisiaj się zważyłam wreszcie i okazało się, że przytyłam 2 kg od urlopu w Polsce:szok:
a ponieważ jutro mam imprezkę z tortem więc dietę zaczynam od poniedziałku hehe:-D:-D:-D
żeby człowiek chudł tak szybko jak tyje:crazy::laugh2:

justysia
zmotywowałaś mnie jak dzisiaj się zważyłam to mi oczy wylazły na wierzch bo dodałam sobie 4kg:szok::szok::szok::szok:

zaraz wkleję moje suwaczki dietowe jak uaktualnię dane:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Bozenka hihihi to pewnie te imprezki wyszly
mierzylam sie w obwodzie pasa i w biodrach w pasie 3cm mniej a w biodrach 2cm.... jestem szczesliwa.... z biustu mi nic nie schodzi jupiiii i oby mi nie zeszlo hihihi bo lubie duze balony....:-D:-D:-D

Do góry