czy ta dieta sb to
South Beach????????????
Beakta co za diete stosowalas
Ja tez chce tyle schudnac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy ta dieta sb to
South Beach????????????
czy ta dieta sb to
South Beach????????????
niu beakta szacun ale poleciałaś a jakim to sposobem uzyskałaś?
gastone ja mam w szafie jeszcze z Polski ciuchy rozm M i po porodowe rozm 18 pojechałam, że hej
Beakta co za diete stosowalas
Ja tez chce tyle schudnac.
Przyznam sie ze nie cwicze jakos specjalnie , choc powinnam. No napewno dietkuje bo te tabletki wlasnsie maja takie dzialanie ze naprawde nie czuje sie glodu, choc tez zwiekszaja cieplote ciala a co za tym idzie zmuszaja organizm do wiekszego zuzycia energii no ale tez moga podniesc cisnienie, kolatanie serca i takie tam. Wlasnie z tego powodu Meridia ma duzo przeciwnikow chcoc jest pzrepisywna na recepte przez lekarza wiec raczej samowolki tu nie ma. Nie jest to tez zaden super cudowny srodek, ale maja one za zadanie przyzwyczaic organizm do mniejszego zapotrzebowania na jedzienie a po zakonczeniu kurajci nie powinno byc efektu jojo. Oczywiscie potem powinno sie unikac pokus zywieniowych ale to jak przy kazdej diecie;-) W kazdyn badz razie mnie pomogly...:-)beakta a co działają te tabsy, czy to jest coś w stylu alli? ćwiczysz dodatkowo? czy dietujesz jakoś?
własnie moja znajoma strasznie przytyła jak odstawła tabletkiefekt jojo byl szybki.ja osobiscie nie jem ziemniakow i kolacji wszytsko do 18.00 chleb jem wieloziarnisty na śniadanie na obiad ryż i kasze rozne bez sosów i tłuszczu i jest dobrze ;-)U mnie odpadaja takie tabletki bo ja mam czasem klopoty z cisnieniem wiec wolalabym nie ryzykowac.Beata nie boisz sie przytyc po odstawieniu tabletek? Czytalam sporo i efekty sa rozne.od tycia po zle samopoczucie typu bule glowy, brak energii...
własnie moja znajoma strasznie przytyła jak odstawła tabletkiefekt jojo byl szybki.ja osobiscie nie jem ziemniakow i kolacji wszytsko do 18.00 chleb jem wieloziarnisty na śniadanie na obiad ryż i kasze rozne bez sosów i tłuszczu i jest dobrze ;-)
masz racje dużo sie słyszy właśnie o tym i efektach jojoja osobiscie nie stosuje tabletek na odchudzanie,pozostaje dieta i siłownia,basen ...........acha pamietam po porodzie kupiłam zielona herbatę w tabletkach bo mi strasznie nie smakuje jak am ją pić i tylko tyle ale pomogło razem z dieta a przytyłam w ciaży dużo 24kg a przed ważylam 53 a na konie ponad 70kg ale udało sie spadłam do 55 kg a terza nie dawno znowu przytyłam ważyłam 63kg ale rzuciłam papierosy i znowu trzeba było sie meczyc i dieta my to sie mamy kobiety jak nie nadwaga to rozstepy a to celulitis itd ja nie wiem czemu to sie chłopom nie przydaza:-);-)No wlasnie czytalam mnostwo wypowiedzi i dziewuchy tyja okiropnie.Jedna napisala ze schudla w 3 miesiace 24 a przytyla po odstawieniu 30