reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

hej nowa mamusiu :)

super, że Twoja córcia tak się trzyma rozkladu dnia, u mnie niestety zalezy wszystko od humoru syncia i wtedy wszystko sie przestawia.

witamy wsrod grudniowek :D

reklama
przestalam jeżdzić do eko po owoce i warzywa, daje zwykle z warzywniaka, tylko marchew mam nadal od facia z eko, jakoś boje sie tej zwyklej bo Stasia wysypuje po niej (raz dalam)

przelewacie wrzatkiem jeszcze butelki, meczy mnie to juz ::)

bardzo dawno tu nie zaglądałam bo też my z Idą chyba najbardziej zacofane jesteśmy jeśli chodzi o wprowadzanie nowych rzeczy :) cały czas tylko i wyłącznie na cycusiu, wczoraj po raz pierwszy Idunia spróbowała jabłuszka startego na plastikowej tarce a krzywiła się jakby jadła cytrynę ;D nie wiem dlaczego bo jabłuszko słodziutkie, dzisiaj już jej trochę bardziej smakowało ale też zjadła nie więcej niż łyżeczkę. Tak ze wszystko jeszcze przed nami, teraz pewnie zacznę tu częściej zaglądać zeby skorzystać z Waszych doświadczen

aaaa.... witaj nowa mamusiu, moja córeczka jest o 1 dzień starsza od Twojej :) urodziła się 15 grudnia :)

Kurna, wyobraźcie sobie, że kupiłam mojej pszczółce kaszkę z jabłuszkiem co by jej poprawić smak tego wstrętnego mleka Nutramigenu a ta nie chce! Pluje na maxa! :-[ Ja nie wiem jak ona to świństwo może lubić...

Też mnie czasem zaskakuje gust smakowy mojej córci ;) :laugh: :laugh: :laugh:
A dziś zjadła warzywka na rosołku normalnie całą michę ze 2,5 słoiczka na oko było ::) ::) ::) :p :laugh: :laugh: :laugh: a wczoraj na noc 350 ml kaszki głodomór normalnie

Ana ja nie parze tylko myje ciepla woda, juz dawno nie gotowalam butelek - nie pamietam naprawde ::) :p
Asiu jestem pod wrazeniem apetytu Majeczki, moja Ada na raz je 120 ml mleka lub zageszczonego mleczka 2 lyzeczkami kaszki :p ale za to czesto jest glodna wiec ilosc posilkow to gdzies z 6 czy 7 napewno...

Sorbek ile ??? ;D niezly spuscik ma Twoja corcia, ja myslalam, ze moj jest glodomor, bo czasem wciagnie 240ml, ale wyglada na to, ze Maja go zakasowala ;D ;D ;D

Sorbuś :o nie pomyliły Ci się zera??? :laugh: :laugh: :laugh: 350 ml??? To jak ja daję Ingusi 210 ml to mi się wydaje, że to zdecydowanie za dużo!

reklama
Moja Ola tez ma apetyt teraz moze zjesc juz caly sloiczek np indyczka z jarzynkami kiedys tylko pol mogla deserku zjesc no ach cuz zaniedlugo nie wyrobie na te jej sloiczki musze sama cos upichcic... :D

Do góry