reklama
magdus czekamy na relacje ;D
Wandzik hihi :laugh: :laugh:
Ada wlasnie wszamala obiad, dynia z ziemniakami plus slawne puree, nie wiem jak ona moze jesc to paskudztwo dynie - to jedno z jej ulubionych dan :
no i musze sie pochwalic, ze w koncu zamowilam blender, prawie pelna wersje bo bez pojemnikow do przechowywania juz nie moge sie doczekac pichcenia, przyznac trzeba szczerze, ze sloiczki to droga impreza ! :laugh: :laugh:
Wandzik hihi :laugh: :laugh:
Ada wlasnie wszamala obiad, dynia z ziemniakami plus slawne puree, nie wiem jak ona moze jesc to paskudztwo dynie - to jedno z jej ulubionych dan :
no i musze sie pochwalic, ze w koncu zamowilam blender, prawie pelna wersje bo bez pojemnikow do przechowywania juz nie moge sie doczekac pichcenia, przyznac trzeba szczerze, ze sloiczki to droga impreza ! :laugh: :laugh:
debiut-klapa na calego.obudzila sie z placzem ale ponosilam ja zabawilam zupke w miedzyczasie odgrzalam no ae zjadla trońke.potem byl placz ze nie wiem.Spiaca bya.moglam poczekac teraz spi.biedne dziecko glupia matka : : :potem sprobuje albo jutro.A mozna ten sloiczek jutro jej dac???bo tam napisali,ze otwrty mozna trzymac 48h w lodowce.
jaa zrobilam tak,ze caly sloiczek podgrzalam i polowe wwalilam do kubeczka a reszte schowalam do lodowki to chyba wywale to do smieci.Chyba ze jeszcze raz sprubuje to podgrzac to chyba nie zaszkodzi.Niczym tam nie grzebalam tylko czysta lyzaczka przemieszalam ??? ??? ??? ???
Jejku.Hania sie wyspala podjadla z cyca pobawial sie troszke i wtedy jej dalam.Wiecie jak super wcinala.Moze nie tak jak Majeczka Asi Sorbek ze otwierala buzke jak jeszcze nie zjadla poprzedniego ale nie sprzeciwiala sie pod koniec jedzenia to nawet okrzyki radosci wydawala.Tak sie ciesze jestem taka z niej dumna i tak ja kocham.
Pawel przy tym rytuale spal.To ja go budze.Pawel zobacz jak Hania super je!A ten tylk przekrecil sie i powiedzial ,ze przeciez jeszcze nie raz zobaczy!Ja bym nie mogla wytrzymac.Bo najpredzej zobaczy jak Hania je w przyszlym tyg w niedziele.Gnom!
Pawel przy tym rytuale spal.To ja go budze.Pawel zobacz jak Hania super je!A ten tylk przekrecil sie i powiedzial ,ze przeciez jeszcze nie raz zobaczy!Ja bym nie mogla wytrzymac.Bo najpredzej zobaczy jak Hania je w przyszlym tyg w niedziele.Gnom!
Karina ja jabluszko albo tarla na zklanej tarce, albo pakowalam w folie aluminiowa i pieklam w piekarniku a potem miazdzylam widelcem. Raczej bym nie gotowala bo odlewajac wode wylewasz i tak znikome wartosci odzywcze ktore w jablku sa, chyba ze poddusic w malenkiej ilosci wody i z ta woda papke zrobic....
Ja teraz do jabluszka ze sloika dodaje 4 lyzeczki kleiku i troche (20-3) mojego mleka zeby rozrzedzic i takie 160 papki mloda wpyla ze hej!
Ja teraz do jabluszka ze sloika dodaje 4 lyzeczki kleiku i troche (20-3) mojego mleka zeby rozrzedzic i takie 160 papki mloda wpyla ze hej!
agnes.kol
Fanka BB :)
Własnie minął nasz debiut obiadkowy tzn dynia z ziemniaczkami i myślałam że mała będzie pluć( bo dla mnie osobiscie to jest obrzydliwe ;D ;D ;D) a strasznie jej smakowało, az otwierała dziubka no jestem w szoku
Witam,
my dzis mielismy debiut z obiadkiem dwuskadnikowym, bo dotad tylko byla albo marchewka albo brokul. Dzis tez mielismy dynie z ziemniaczkami Hippa Malemu smakowalo. Czy Wasze dzieciaczki zjadaja caly taki duzy sloiczek? Moj zjada mniej wiecej 60-70gram tych dan ze sloiczka (w wypadku dzisiejszego obiadu to bylo mniej wiecej polowa sloiczka), pozniej mimo, ze jeszcze najedzony nie jest czasami zaczyna marudzic, i gdy dam mu cycka to jeszcze go ciagnie. Moze jeszcze musze poczekac az zje caly jeden posilek staly inny niz cyc, bo my dopiero od tygodnia probujemy innych smakow. Takze na razie wg mnie mniej wiecej polowe jednego posilku w ciagu dnia stanowi u nas jedzonko niecyckowe.
Agnes.kol, masz przesylke ode mnie w swojej skrzynce.
Pozdrawiam,
Agnieszka
my dzis mielismy debiut z obiadkiem dwuskadnikowym, bo dotad tylko byla albo marchewka albo brokul. Dzis tez mielismy dynie z ziemniaczkami Hippa Malemu smakowalo. Czy Wasze dzieciaczki zjadaja caly taki duzy sloiczek? Moj zjada mniej wiecej 60-70gram tych dan ze sloiczka (w wypadku dzisiejszego obiadu to bylo mniej wiecej polowa sloiczka), pozniej mimo, ze jeszcze najedzony nie jest czasami zaczyna marudzic, i gdy dam mu cycka to jeszcze go ciagnie. Moze jeszcze musze poczekac az zje caly jeden posilek staly inny niz cyc, bo my dopiero od tygodnia probujemy innych smakow. Takze na razie wg mnie mniej wiecej polowe jednego posilku w ciagu dnia stanowi u nas jedzonko niecyckowe.
Agnes.kol, masz przesylke ode mnie w swojej skrzynce.
Pozdrawiam,
Agnieszka
reklama