reklama
donia31
Fanka BB :)
Sorbek mój Fifi też tak dzioba otwiera jak idę ze słoiczkiem do niego to już krzyczy a jak nieraz zdarze mi sie wrócić np po pieluche czy sliniak to od razu ryk niesamowity
Dziewczyny jesli jest kaszka mleczno ryzowa to dodać tylko wode dla alergików raczej odpada ;D a jeśeli sama ryzowa to rozrabiac na mleku tak to napisałam bo czytałam poprzednie posty i wydawało mi się ze któraś nie wiedziała jak rozrabiac :laugh:
Dziewczyny jesli jest kaszka mleczno ryzowa to dodać tylko wode dla alergików raczej odpada ;D a jeśeli sama ryzowa to rozrabiac na mleku tak to napisałam bo czytałam poprzednie posty i wydawało mi się ze któraś nie wiedziała jak rozrabiac :laugh:
bartyś
Paula ja wsypuję do wody stałą ilość Bebiko a dodatkowo wsypuję tą kaszkę. Tak mi pediatra kazał. I daję w butli, bo to jest na tyle płynne, że nie ma problemu
A jeśli chodzi o mięsko, to zastanawiam się, czy jeśli już zaczęłam dawać zupki z mięskiem, to już codziennie powinna taka być ???
A jeśli chodzi o mięsko, to zastanawiam się, czy jeśli już zaczęłam dawać zupki z mięskiem, to już codziennie powinna taka być ???
No wlasnie ile mieska sie daje tygodniowo ??? dolaczam sie do Bartys.... bo chyba nie dziennie no nie ??? bo sa przeciez inne dania
A my jutro gotujemy cosik pysznego wg ksiazki Agnesy wiec potem napisze co i jak.Tylko dzis niewiedzialam jaki kleik mam kupic bo ja karmie piersia i jestem zielona wiec kupilam ryzowy a nie kukurydziany mam nadzieje ze dobry
A my jutro gotujemy cosik pysznego wg ksiazki Agnesy wiec potem napisze co i jak.Tylko dzis niewiedzialam jaki kleik mam kupic bo ja karmie piersia i jestem zielona wiec kupilam ryzowy a nie kukurydziany mam nadzieje ze dobry
bartys mysle ze na wyczucie.Ja po tyg jarzynowej mam jej do 7mego miesiaca dawac miesko z innej zuy do zupki jarzynowej,a potem zupke juz gotowac na miesku.Mysle ze musisz po prostu tak na wyczucie,czy nic kamilkowi nie jest i tyle.cokolwiek znaczy to co napisalamm.Czasem sama siebie nie rozumiem : :
reklama
agnes.kol
Chyba coś przegapiłam buuuuuuuu Agnes ja możesz mi jeszcze przesłać książeczke to poproszę ;D ;D mój mail agnes-kol_1@o2.pl z góry dziekuje
Dzis chce małej wprowadzic pierwszą zupkę jarzynową, zobaczymy co z tego wyjdzie ;D
Dzis chce małej wprowadzic pierwszą zupkę jarzynową, zobaczymy co z tego wyjdzie ;D