reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

reklama
Sorbek mój Fifi też tak dzioba otwiera jak idę ze słoiczkiem do niego to już krzyczy :D a jak nieraz zdarze mi sie wrócić np po pieluche czy sliniak to od razu ryk niesamowity :D

Dziewczyny jesli jest kaszka mleczno ryzowa to dodać tylko wode dla alergików raczej odpada ;D a jeśeli sama ryzowa to rozrabiac na mleku :D tak to napisałam bo czytałam poprzednie posty i wydawało mi się ze któraś nie wiedziała jak rozrabiac ;) :laugh:

Donia to wklej Filonka kiedys jak dziobek tak otwiera - to takie słodkie jest :laugh: :laugh: :laugh:

Sorbek jutro zawołam starszego syna zeby zrobił zdjątko jak karmię Filonka i wkleje :laugh:

Masz racje ze słodki taki umorusany dziobas otwarty jak u pisklaczka :laugh:

Paula ja wsypuję do wody stałą ilość Bebiko a dodatkowo wsypuję tą kaszkę. Tak mi pediatra kazał. I daję w butli, bo to jest na tyle płynne, że nie ma problemu :)

A jeśli chodzi o mięsko, to zastanawiam się, czy jeśli już zaczęłam dawać zupki z mięskiem, to już codziennie powinna taka być ???

No wlasnie ile mieska sie daje tygodniowo ??? dolaczam sie do Bartys.... bo chyba nie dziennie no nie ??? bo sa przeciez inne dania ;)

A my jutro gotujemy cosik pysznego wg ksiazki Agnesy wiec potem napisze co i jak.Tylko dzis niewiedzialam jaki kleik mam kupic bo ja karmie piersia i jestem zielona wiec kupilam ryzowy a nie kukurydziany mam nadzieje ze dobry :)

Wiolus dobry kupilas.Ja dzis ide kupic pierwsza kaszke zupki jakies kupie.Zobacze co bedzie.Tak sie nie moge doczekac az jej dam.ciekawe czy bedzie chciala jesc,oby!

bartys mysle ze na wyczucie.Ja po tyg jarzynowej mam jej do 7mego miesiaca dawac miesko z innej zuy do zupki jarzynowej,a potem zupke juz gotowac na miesku.Mysle ze musisz po prostu tak na wyczucie,czy nic kamilkowi nie jest i tyle.cokolwiek znaczy to co napisalamm.Czasem sama siebie nie rozumiem ::) ::)

reklama
Do góry