reklama
martula
Fanka BB :)
Jest postęp, Nadzik zjada pól słoika deseru codziennie, otwiera przy tym buziaka i już tak nie brudzi przy jedzeniu. Jest super, bo zupki też je, pół słoika, a ostatnio nawet wicej niż słoik. Zdecydowanie lepiej wchodzą jej zupki z mięskiem niż bez, widać jest mięsożerna po rodzicach.
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Mam pytanie - w jaki sposób podajecie dzieciom jabłuszko - takie naturalne, nie ze słoiczka? Pamiętam że kiedyś babcia tarła je łyżeczka ale to była metalowa łyżka.
Bo Gabi nie chce jeśc ostatnio deserków i chce spróbować dać jej zwykłe jabło... może jej podejdzie? Na razie oprócz zupek pije sok marchwiowy Hipp - to uwielbia!
Bo Gabi nie chce jeśc ostatnio deserków i chce spróbować dać jej zwykłe jabło... może jej podejdzie? Na razie oprócz zupek pije sok marchwiowy Hipp - to uwielbia!
Karina najlepiej zetrzec jabluszko na tarce - szklanej lub plastikowej, bo nie straci wtedy witaminek
soczek z mlodej marchewki Hippa tez przypadl do gustu Adzie, dzis wypila caly tyle, ze ja daje albo soczek albo deserek
Marta ja podaje Adzie pol sloiczka zupki i mieszam z puree groszek marchewka Nestle, nie dosc, ze lepiej jej wchodzi, to sloiczek starcza na 2 dni bo objetosciowo z puree wychodzi niezle danie
soczek z mlodej marchewki Hippa tez przypadl do gustu Adzie, dzis wypila caly tyle, ze ja daje albo soczek albo deserek
Marta ja podaje Adzie pol sloiczka zupki i mieszam z puree groszek marchewka Nestle, nie dosc, ze lepiej jej wchodzi, to sloiczek starcza na 2 dni bo objetosciowo z puree wychodzi niezle danie
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
No właśnie ja teraz podaję ten soczek zamiast deserków.
Ja podaje mały cały albo 1/2 dużego tzn. 190 HIPPA - ostatnio wynalazłam te duże.
A to puree to jest w woreczku?
Ja podaje mały cały albo 1/2 dużego tzn. 190 HIPPA - ostatnio wynalazłam te duże.
A to puree to jest w woreczku?
joeey pisze:Marta ja podaje Adzie pol sloiczka zupki i mieszam z puree groszek marchewka Nestle, nie dosc, ze lepiej jej wchodzi, to sloiczek starcza na 2 dni bo objetosciowo z puree wychodzi niezle danie
Joeey - no to niezle danie robisz ;D ;D ;D normalnie pierwsze i drugie danie z przystawka nawet w jednym niezly pomysl
reklama