reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Agnesa nie pamietam czy Ci juz dziękowałam za książeczkę DZIĘKUJĘ BARDZO!
Wanda Ty dajesz Paulince mleko Bebilon pepti, jak robisz na nim kaszkę? robisz kaszkę taką specjalną na mleko czy taką na wodę? Bo ja zrobiłam Kacperkowi taką bananową na wode z Bobovity i dosypałam łyżeczke mleka, ale nie wiem czy mam mu robić na mleku czy tylko na wodzie ???
Wanda Ty dajesz Paulince mleko Bebilon pepti, jak robisz na nim kaszkę? robisz kaszkę taką specjalną na mleko czy taką na wodę? Bo ja zrobiłam Kacperkowi taką bananową na wode z Bobovity i dosypałam łyżeczke mleka, ale nie wiem czy mam mu robić na mleku czy tylko na wodzie ???
Bartyś ile dajesz tego Bebiko jak robisz kaszkę??? czy tyle co normalnie jak samo mleko tylko zagęszczasz kaszką? i czy dajesz przez butelkę?Ja dosypuję rano i wieczorem do 150 lub 180 ml wody + Bebiko ok.3 łyżeczek kaszki i to jest wtedy troszkę zagęszczone
Agnesa - no wlasnie, za ksiazke tez dziekuje ;D
Paula - tak, robie kaszke ta co sie robi na mleku i robie ja na bebiko pepti (a przynajmniej robilam, bo teraz troche zaprzestalam)... bo ta co sie robi na wodzie jest od razu z mlekiem modyfikowanym i to nie jest mleko dla alergikow A byc moze Paulinka jest alergikiem
Paula - tak, robie kaszke ta co sie robi na mleku i robie ja na bebiko pepti (a przynajmniej robilam, bo teraz troche zaprzestalam)... bo ta co sie robi na wodzie jest od razu z mlekiem modyfikowanym i to nie jest mleko dla alergikow A byc moze Paulinka jest alergikiem
Paula25
no właśnie bo ta którą ja robiłam to pewnie była na mleko, nie wiem bo nie doczytałam, ale Kacperek potem miał małą wysypkę i się zastanawiałam czy oby nie po tej kaszce, ale wypiłam też kawę ze śmietanką i teraz nie wiem po czym to :
zaliczylismy debiut miesny - niestety zakonczyl sie mega porazka, podalam Adzie indyczka i nie smakowal jej nic a nic, po chwili dalam jabluszko z bananem to wcinala wiec pomyslalam sobie, ze jeszcze nie jest gotowa na zwierzatka ale poniewaz zrobilam ostatnio zakupy sloiczkowe i wzielam duzo z mieskiem, dzis poczestowalam ja kurczaczkiem z jarzynkami i dodatkowo zmieszanym z puree groszek marchew i zjadla slicznie ;D
jedzenie kaszki lyzeczka dalej idzie tragicznie- tylko butla akceptowana :
jedzenie kaszki lyzeczka dalej idzie tragicznie- tylko butla akceptowana :
reklama
Paula25
Joeey gratulujemy debiutu mięsnego początki zawsze są trudne
Asiu no Maja rzeczywiście pieknie dziubek otwiera jakby krzyczała daj daj daj
Asiu no Maja rzeczywiście pieknie dziubek otwiera jakby krzyczała daj daj daj