reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

reklama
dziewczyny nie wiecie czy można zamrozić zupke własnej roboty ( bo za dużo mi się zrobiło :p ::))

Asiu mysle, ze smialo mozesz zamrozic ;) a jak w ogole ida Ci popisy kulinarne z blenderem ??? co Majeczce juz zaserwowalas ??? my jeszcze nie kupilismy, w tym tyg. zakupilam torbe do wozka wiec blender bedzie w nast. ;D

Ja słoiczki trzymam w szufladzie ;D ;D ;D w lodówce :p

Asia spokojnie możesz zamrozić ja nawet myślałam że będę od razu więcej robić i mrozić na potem ;D nawet zaopatrzylam się w takie miseczko-pojemniczki z NUBY taki w sam raz na jedną porcję ;D

a wczoraj mojego kuzyna żona przywiozła mi wsiową marchewkę i ziemniaczki od swoich rodziców i teraz już mogę gotować ;D zdrowe zupki tylko na blender poluję ;D jeszcze bo się zdecydowć nie mogę

Gaba Brauna najlepszy tylko drogi :p ale wart swojej ceny bo to zakup na dobrych kilka lat ;)
ale jak trzymasz w lodowce wszystkie sloiczki, to musisz podgrzewac, a ja np. biore deserek z szafki i on jest w temp. pokojowej wiec odrazu na stol przed buziaka Ady ;)

Joeey no że ja nie pomyślałam ;D że jak w szafce to nie trzeba bedzie podgrzewać ::) hehe zaraz powyjmuję ;D

tak oczywiście zgadzam się że Braun najlepszy tylko na model się zdecydować nie mogę czy brać ten tańszy z plastikiem czy ten droższy z metalem ???

oooooo to mamy ten sam dylemat :laugh: :laugh: tyle, ze ja coraz bardziej przekonuje sie do tanszej wersji z plastikiem, jako, ze az taka kucharka nie jestem i chyba mi wystarczy ;)

reklama
hihehehehehehehehehe to tak jak ja ;D ;D ;D ;D też myślę raczej nad tą tańszą bo w sumie to samo zrobi :p ;D ;D a stówka w kieszonce ;)

Do góry