reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

reklama
dziewczyny nie wiecie czy można zamrozić zupke własnej roboty ( bo za dużo mi się zrobiło :p ::))

Asiu mysle, ze smialo mozesz zamrozic ;) a jak w ogole ida Ci popisy kulinarne z blenderem ??? co Majeczce juz zaserwowalas ??? my jeszcze nie kupilismy, w tym tyg. zakupilam torbe do wozka wiec blender bedzie w nast. ;D

Ja słoiczki trzymam w szufladzie ;D ;D ;D w lodówce :p

Asia spokojnie możesz zamrozić ja nawet myślałam że będę od razu więcej robić i mrozić na potem ;D nawet zaopatrzylam się w takie miseczko-pojemniczki z NUBY taki w sam raz na jedną porcję ;D

a wczoraj mojego kuzyna żona przywiozła mi wsiową marchewkę i ziemniaczki od swoich rodziców i teraz już mogę gotować ;D zdrowe zupki tylko na blender poluję ;D jeszcze bo się zdecydowć nie mogę

Gaba Brauna najlepszy tylko drogi :p ale wart swojej ceny bo to zakup na dobrych kilka lat ;)
ale jak trzymasz w lodowce wszystkie sloiczki, to musisz podgrzewac, a ja np. biore deserek z szafki i on jest w temp. pokojowej wiec odrazu na stol przed buziaka Ady ;)

Joeey no że ja nie pomyślałam ;D że jak w szafce to nie trzeba bedzie podgrzewać ::) hehe zaraz powyjmuję ;D

tak oczywiście zgadzam się że Braun najlepszy tylko na model się zdecydować nie mogę czy brać ten tańszy z plastikiem czy ten droższy z metalem ???

oooooo to mamy ten sam dylemat :laugh: :laugh: tyle, ze ja coraz bardziej przekonuje sie do tanszej wersji z plastikiem, jako, ze az taka kucharka nie jestem i chyba mi wystarczy ;)

reklama
hihehehehehehehehehe to tak jak ja ;D ;D ;D ;D też myślę raczej nad tą tańszą bo w sumie to samo zrobi :p ;D ;D a stówka w kieszonce ;)

Do góry