reklama
Astek nie jest zainteresowany..... i innych chętnych też brak...właściwie nawet ja nie jestem zainteresowania ale to z lenistwa ...zawsze lepiej ponarzekać
...a aborybenki mają takie że piersi zaczynają im się na wysokości pasa .....
...a aborybenki mają takie że piersi zaczynają im się na wysokości pasa .....
Martula ja tez zawsze mialam super biust i nadal mam jak na karmiaca ale nie jest juz to co wczesniej....Ale moja masazystka mowila mi ze potem on troche wraca do normy. NIe do takiej jak sprzed porodu ale sie poprawia. I kazala mi lykac (tyle ze zapominam kupic) wiesiolek z wit e chyba. Mozna karmiac - tak mowila, a ona sie zna. Ponad pol ciazy do niej na masaz dla ciearnych chodzilam...JA na razie mam piornik pod biustem. Spoko przybory do pisania mi sie tam nie tylko mieszcza ale i trzymaja! ;D
martula
Fanka BB :)
Jej, u mnie nic w sumie się nie dzieje, cycuszki są w sumie oki, tylko to nie to co przed ciążą, z tym że nie wiszą, tylko są takie jakby mniej napięte, gdy mała je wydoi i boję się, że tak właśnie będzie po zakończeniu karmienia, gdy skończy się pokarm. W sumie to nie ten wątek, sorka laseczki. Może troszkę przesadzam, ale zastanawiam się jak to będzie. Natalia, jak jest u Ciebie??? Jeśli mogę spytać. Karmiłaś piersią długo, więc wiesz jak to jest.
Pamciu, dopytaj o ten wiesiołek. Może chodzi o taki preparat Oeparol??? To wiesiołek i jadłam go w ciąży i chyba był z vit. E.
Pamciu, dopytaj o ten wiesiołek. Może chodzi o taki preparat Oeparol??? To wiesiołek i jadłam go w ciąży i chyba był z vit. E.
reklama
paaricia
Fanka BB :)
;D ;D ;D ;D ;D ;Dpamciaw pisze:.JA na razie mam piornik pod biustem. Spoko przybory do pisania mi sie tam nie tylko mieszcza ale i trzymaja! ;D
/Smieje sie bo mi to by sie teraz caly sklep z olowkami pod cyckami zmiescil!
Pamciaw - ja robie kaszke na oko, tak zeby konsystencja byla gesciejsza niz przeszlaby przez smoczek ale nie na tyle gesta, zeby lyzeczka stala. Taka gdzies jak gesty sok.