reklama
Nathalie
Fan(ka)
Muszę znowu pochwalić Ingusię, bo zjadła dziś caaaaaaały pojemniczek 200 ml zupki, którą jej ugotowałam - ziemniaczek+marchewka+kurczaczek + sól - posoliłam jej bo była mdła. Chyba możemy już solić? Klucha też mi się wydaje, że to też miało znaczenie. Myślałam, że Ingusia jest uczulona na ziemniaka, ale dałam jej wczoraj z mojego z obiadu i zjadła ze smakiem i nie było jej nic a nic, więc postanowiłam jej dziś ugotować z nim zupkę. Ale się cieszę! ;D Wyszło mi 5 pojemniczków. Kosztowało mnie to gdzieś ze 2 zł. Niezła oszczędność, nie? ;D
Asia no to wszystko słoiczkowe Bobovity "kuchnie świata" nawet mnie smakują dziś właśnie Bogracz węgierski (chociaż to może trochę za słodkie jak na zupę)był i młody jak trylko zobaczył słoik i łyżkę to już zaczynał cudować ale wepchnełam mu jakoś pierwszą łyżkę i potem już sam otwierał dzioba... ;D
No i w tej dzisiejszej zupce to same nie dobre rzeczy są typu białko kurze, papryka, makaron z mąki przennej itp. ale ja i tak jak głupia się cieszę że Maksko to zjadło.....
A sole obowiązkowo choćiaż minimalnie ... też do tego na początku idealistycznie podchodziłam ale jak dziecko nie chce jeść to się człowiek wszystkich sposobów chwyta....
No i w tej dzisiejszej zupce to same nie dobre rzeczy są typu białko kurze, papryka, makaron z mąki przennej itp. ale ja i tak jak głupia się cieszę że Maksko to zjadło.....
A sole obowiązkowo choćiaż minimalnie ... też do tego na początku idealistycznie podchodziłam ale jak dziecko nie chce jeść to się człowiek wszystkich sposobów chwyta....
U nas dzis tez sukces powrocilam do zupek od 6tego miesiaca takie rzadkie i zjadla caaaaly sloiczek i teraz pije z tej okazji piwko.Jakby jeszcze chciala kaszke zjesc to chyba ja ze szczescia nie wiem co zrobie.
Wydaje mi sie ze Hania juz nie najada sie z Piersi bo sie budzi co 2 godz w nocy.I nie wiem czy to zasluga zebow bo co sie obudzi to wpyla 2 cycki :-[ :
Wydaje mi sie ze Hania juz nie najada sie z Piersi bo sie budzi co 2 godz w nocy.I nie wiem czy to zasluga zebow bo co sie obudzi to wpyla 2 cycki :-[ :
Paula25
szczęśliwa :)
Właśnie sie dziś zastanawiałam czy można solić i trochę posoliłam bo własnie takie bez smaku było ale Kacperek i tak nie zjadł : : :
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków które ładnie dziś zjadły obiad! :laugh:
Dziewczyny czy dajecie już swoim Szkrabom parówki ??? ja dziś jadłam na śniadanie i jak dałam Kacperkowi spróbować to normalnie aż piał do nich i chyba kupię mu jutro jakieś takie parówki dla dzieci choć mówią że w parówkach to same śmieci : ale chyba w tych Morlinkach dla dzieci to nie, co ? jak myślicie?
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków które ładnie dziś zjadły obiad! :laugh:
Dziewczyny czy dajecie już swoim Szkrabom parówki ??? ja dziś jadłam na śniadanie i jak dałam Kacperkowi spróbować to normalnie aż piał do nich i chyba kupię mu jutro jakieś takie parówki dla dzieci choć mówią że w parówkach to same śmieci : ale chyba w tych Morlinkach dla dzieci to nie, co ? jak myślicie?
Paula ja uwazam ze w parówkach sa smieci ale moj Oskar tez zajadal kiedys parowki ze smakiem ;D nawet mam w lodowce takie bobaskowe parowy jakies cielece :laugh: :laugh: na czarna godzine jakby mu sie odechcialo jesc zupek :laugh: :laugh:
reklama