reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

reklama
i w słoiczkach też są od 4 miesiąca :)

Aśka spróbuj jeszcze raz może to nie po bananie albo może naprawde Twój synek ma uczulenie. ::)

Kacperek często robi zieloną kupke po bebilonie więc nie zauwazyłam różnicy zeby po bananie było coś nie tak.

No własnie jak jest w słoiczkach to i surowe mozna podawać

A nie dajesz mu np żelaza albo cos innego nowego ???

Nie daje. Mysle sobie,ze jesli nie banan to moze ja cos zjadlam-karmie malego piersia.Dzisiaj rano Szymus zrobil piekna kupke :):):)

Ale z tego co wiem przy jakiś nowszych wprowadzonych jedzonkach może się zdarzyć zielona kupa i niczego złego to nie oznacza po prostu taka reakcja na nowość , chociaż tak samo może to być sygnalizacja alergi na dwoje babka wróżyła, trzeba obserwować ....ewentualnie póżniej spróbować z bananami bardziej przetwoonymi (np. podgotowanymi)

reklama
Do góry