reklama
A
aOLA
Gość
ja tez juz dawałam buraczka i Piotrusiowi posmakowało
Gabi a skad masz zielony groszek? taki z puszki?
Asiu ja nie daje takich kropelek I nic mi dzis lekarka nie mowila ???
Gabi a skad masz zielony groszek? taki z puszki?
Asiu ja nie daje takich kropelek I nic mi dzis lekarka nie mowila ???
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
aOla i co robisz w takim razie żeby podskoczyło to żelazo ? Tylko buraczek ??
Wiecie co kiedys Pamcia pisała że nie wolno podgrzewac mleka w mikrofali i jakież było moje zdziwienie jak w niedzielę zajeżdżamy do małego - szwagierki synka a pielegniarki podgrzewaja mleko matek odciągnięte wczesniej w mikrofali.
To szpital im. kopernika w Krakowie podobno najlepszy w małopolsce. Mały leży na oddziale neonatologii bo to wczesniak. Nic już nie rozumiem - bądx tu mądry i pisz wiersze
Wiecie co kiedys Pamcia pisała że nie wolno podgrzewac mleka w mikrofali i jakież było moje zdziwienie jak w niedzielę zajeżdżamy do małego - szwagierki synka a pielegniarki podgrzewaja mleko matek odciągnięte wczesniej w mikrofali.
To szpital im. kopernika w Krakowie podobno najlepszy w małopolsce. Mały leży na oddziale neonatologii bo to wczesniak. Nic już nie rozumiem - bądx tu mądry i pisz wiersze
Beata normalnie do sloiczka i do zamrazarki ;D wczesniej przerobione na papke ale teraz juz nie tak drobna jak kiedys 
aOla ja mam groszek z ogrodka ;D ;D swiezutki mam tez marcheweczki i rozne inne rzeczy dziadzius tzn. tatus mi posial ;D ;D
aOla ja mam groszek z ogrodka ;D ;D swiezutki mam tez marcheweczki i rozne inne rzeczy dziadzius tzn. tatus mi posial ;D ;D
A
aOLA
Gość
Asiu mamy przepisany jeszcze syropek i wit (pisałam o tym na zdrowiu)
Pati Lenka tez nie ma faldek jak siedzi i jak sie wyciagnie to tez widac zeberka. Ma tylko takie tlusciutkie obraczki na nadgarstkach i na nozkach. Jest szczuplutka i drobniutka choc dlugo. Moze jej wybraniec tez ... 
Jsorbek - jak bym taka pinde dorwala to bym rozszarpala wlasnymi rekoma. to ze pielegniarka to o niczym nie swiadczy. Tzn - nie znaczy ze sie zna. A nawet jak sie zna to ta jest po prostu smoierdzacym leniem! Mleko w mikrofali sie rozklada w jakis specyficzny sposob i o to w tym chodzi i skandalem jest ze mleko w szpitalu sie podgrewa w mikrofali!
Jsorbek - jak bym taka pinde dorwala to bym rozszarpala wlasnymi rekoma. to ze pielegniarka to o niczym nie swiadczy. Tzn - nie znaczy ze sie zna. A nawet jak sie zna to ta jest po prostu smoierdzacym leniem! Mleko w mikrofali sie rozklada w jakis specyficzny sposob i o to w tym chodzi i skandalem jest ze mleko w szpitalu sie podgrewa w mikrofali!
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
pamciaw pisze:Jsorbek - jak bym taka pinde dorwala to bym rozszarpala wlasnymi rekoma. to ze pielegniarka to o niczym nie swiadczy. Tzn - nie znaczy ze sie zna. A nawet jak sie zna to ta jest po prostu smoierdzacym leniem! Mleko w mikrofali sie rozklada w jakis specyficzny sposob i o to w tym chodzi i skandalem jest ze mleko w szpitalu sie podgrewa w mikrofali!
tez mi sie to nie spodobało i mówiłam Magdzie i w ogóle te pielegniarki odradziły jej monitor że szkoda kasy a ma wczesniaka p o j e b a n e jakieś wszystko robia jakos na opak