reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

Ja też nie widziałam buraczka w słoiczkach! Ale chyba można...I dużo w nim żelaza...Trzeba spróbowac! ;D

Gabi w jaki sposób mrozisz zupki?

reklama
ja tez juz dawałam buraczka i Piotrusiowi posmakowało

Gabi
a skad masz zielony groszek? taki z puszki?

Asiu ja nie daje takich kropelek I nic mi dzis lekarka nie mowila ???

aOla i co robisz w takim razie żeby podskoczyło to żelazo ? Tylko buraczek ??

Wiecie co kiedys Pamcia pisała że nie wolno podgrzewac mleka w mikrofali i jakież było moje zdziwienie jak w niedzielę zajeżdżamy do małego - szwagierki synka a pielegniarki podgrzewaja mleko matek odciągnięte wczesniej w mikrofali.
To szpital im. kopernika w Krakowie podobno najlepszy w małopolsce. Mały leży na oddziale neonatologii bo to wczesniak. Nic już nie rozumiem - bądx tu mądry i pisz wiersze

Beata normalnie do sloiczka i do zamrazarki ;D wczesniej przerobione na papke ale teraz juz nie tak drobna jak kiedys ;)

aOla ja mam groszek z ogrodka ;D ;D swiezutki mam tez marcheweczki i rozne inne rzeczy dziadzius tzn. tatus mi posial ;D ;D

Ja dziś zrobiłam zupkę jarzynową Kamilkowi i dodałam kalafiora i wyszła mi ohydna :( :( Pierwszy raz zrobiłam naprawdę ohydną zupkę i wcale się nie zdziwiłam, że Kamil nie chciał jej jeść ::) :-[

Pati Lenka tez nie ma faldek jak siedzi i jak sie wyciagnie to tez widac zeberka. Ma tylko takie tlusciutkie obraczki na nadgarstkach i na nozkach. Jest szczuplutka i drobniutka choc dlugo. Moze jej wybraniec tez ... ;)

Jsorbek - jak bym taka pinde dorwala to bym rozszarpala wlasnymi rekoma. to ze pielegniarka to o niczym nie swiadczy. Tzn - nie znaczy ze sie zna. A nawet jak sie zna to ta jest po prostu smoierdzacym leniem! Mleko w mikrofali sie rozklada w jakis specyficzny sposob i o to w tym chodzi i skandalem jest ze mleko w szpitalu sie podgrewa w mikrofali!

Ale sie macie fajnie ze dzieciaki juz siedza moja Ola jeszcze nie bedziemy ja rehabilitowac(w czwartek do lekarza)no i tak to jest jedne szybciej drugie wolniej :(

reklama
pamciaw pisze:
Jsorbek - jak bym taka pinde dorwala to bym rozszarpala wlasnymi rekoma. to ze pielegniarka to o niczym nie swiadczy. Tzn - nie znaczy ze sie zna. A nawet jak sie zna to ta jest po prostu smoierdzacym leniem! Mleko w mikrofali sie rozklada w jakis specyficzny sposob i o to w tym chodzi i skandalem jest ze mleko w szpitalu sie podgrewa w mikrofali!

tez mi sie to nie spodobało i mówiłam Magdzie i w ogóle te pielegniarki odradziły jej monitor że szkoda kasy a ma wczesniaka p o j e b a n e jakieś wszystko robia jakos na opak

Do góry