reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

reklama
To się pochwaliłam, no! :mad: Jeszcze wczoraj Ingusi dawałam te brzoskwinki do spróbowania i zjadła kilka łyżeczek ze smakiem a przed chwilką chciałam dać jej resztęi pluła paskuda mała. :-[ Za to gerberowe jabłka z marchewką i winogronami wciągnęła bez zająknięcia... :-[ Rzucam gotowanie na zawsze... :-[ :-[ :-[

ale nasze malucy wybredne ;D ;D

moje zupki te z oliwa wchodza malemu jak ma humor bo raz zje z raz nie i badz madra ::) zreszta tak jak wasze skarby przez te upaly nie ma zbytniego apetytu ::) jedyne co mu wchodzi o kazdej porze dnia to cycus i danonek :) ja juz sie lapie wszystkiego byle cos jadl cokolwiek :laugh: no i pije duzo jak na niego buteleczke soczku i herbatki ale nie przekracza to picie 1 L

Gabi - nie przekracza 1l ;D u nas jest ok jak przez caly dzien wypije ze 200ml

a fasolke szparagowa mozna, nie mozna tylko tej w ziarenkach, tak samo grochu i bobu, wiadomo dlaczego. a mi pediatra (bo zapytalam o banany) powiedziala, ze nie, bo tam siedza lamblie ??? ::) ::) ::)

Ana, a ja kupilam nowosc z gerbera Groszek z pietruszka. Jeszcze Kubie nie podalam, ale mam zamiar podac, bo nam pediatra kazala jak najwiecej roznych warzyw wprowadzic w diete. Mam nadzieje, ze brzuszek go po tym nie bedzie bolal.

I zauwazylam, ze mojemu Kubie bardziej smakuja dania w ktorych jest dosc duzo marchewki, i dania bez soli. Niestetu kupilam kilka sloiczkow Hippa, w ktorych byla sol i byly one naprawde niesmaczne, nawet dla mnie.

Pozdrawiam, Agnieszka

Ana ja na studiach tez mialam ze w babanach sa lamblie :laugh: :laugh: w tej czarnej koncowce lub poczatku zalezy jak kto lubi ;D ;D ;D

Gabi no wlasnie :D i powiedziala, ze sloiczkowe banany to nie samo co zwykle, wiec pewnie z groszkiem jest tak samo. No generalnie mowila, zeby jednak dzieci jadly swieze jedzonko a nie to ze sloi.

reklama
Do góry