Pati a może mrozisz w zbyt niskiej temperaturze. Tak mi się coś wydawało że właśnie ziwną konsystencję ziemniaki przybierają jak są przemrożone. Ale trudno powiedzieć.... no i może te australijskie odmiany nie nadają się do mrożenia. Niezła zagadka.
reklama
A
aOLA
Gość
jak dawałyście za pierwszym razem żółtko? całe czy pół? proszę o dokładny przepis ;D (a i z czym marchew pietrucha ziemniak czy coś jeszcze?)
bo na mnie już chyba czas?
bo na mnie już chyba czas?
Ola ja dałam za pierwszym razem pół żółtka do marchewczki, ziemniaczków, pietruszki. Ale później byłam u pani doktor i powiedziała zebym narazie się wstrzymała, bo żółtko bardzo uczula i u chłopców zeby później dawac. Wiec drugiego razu nie było...Ale moze niedługo znów się zbiore...
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
- Dołączył(a)
- 7 Luty 2006
- Postów
- 6 156
Ja wam nie piszę czego Maja już próbowała bo zaraz by się znowu awantura zrobiła :laugh: :laugh: :laugh:
Ale nic jej w każdym razie nie zaszkodziło :laugh: :laugh: :laugh:
Je już danonki - Pani doktor nam pozwoliła tzn zjadła chyba trzy od 2 tygodni to nie daje jej codziennie. Za pierwszym razem troszkę resztę ja ;D a za 3 juz całego i nic jej nie jest i nie było ;D ;D ;D
Ale nic jej w każdym razie nie zaszkodziło :laugh: :laugh: :laugh:
Je już danonki - Pani doktor nam pozwoliła tzn zjadła chyba trzy od 2 tygodni to nie daje jej codziennie. Za pierwszym razem troszkę resztę ja ;D a za 3 juz całego i nic jej nie jest i nie było ;D ;D ;D
A
aOLA
Gość
Asiu napisz my tez ju zróżne rzeczy próbowaliśmy Bic nie będziemy (bo nie możemy ;D)
to żółtko narazie odpuszcze ide w poniedziałek do lekarza na szczepienie (brrrrrrrrr) to się spytam
to żółtko narazie odpuszcze ide w poniedziałek do lekarza na szczepienie (brrrrrrrrr) to się spytam
A
aOLA
Gość
w czym (oprócz mięsa oczywiście) jest dużo żelaza Musze podbudoać żelazo Piotrusiowi jedzonkiem Chociaz czy to coś da : mięsko wcina codziennie i nic
reklama
Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 196
- Wyświetleń
- 53 tys
- Odpowiedzi
- 2 tys
- Wyświetleń
- 131 tys
Podziel się: