reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

reklama
aOla tak jak mówi Beatka + w żółtku. Poza tym w fasolce szparagowej, ale na to to chyba jeszcze za wcześnie. A czemu nie podajesz Piotrusiowi hemoferu? My dajemy Ingusi.

Nathalie - W Australii kaza podawac fasolke szparagowa. Co kraj to obyczaj, ale skoro w jednym kaza to chyba nie jest zla.

Zapomnialam wspomniec, ze Atek ostatnio odmawia moich zupek, a wcinalby tylko sloiczkowa dynie z kukurydza... ::) Oczywiscie jak ja mu ugotuje dynie z kukurydza, to nie je! Zreszta ta sloiczkowa inaczej smakuje, mimo ze nic w skladzie nie ma oprocz tych warzyw, nie wiem dlaczego.

Asiu też nie dobra 10.9 :(
Natalia nie daje mu zadnych leków Jutro idę do lekarza Brał syrop Ferrum ale miałam juz odstawić i po katroli wyszło znowu niedobrze :(

swieze jagódki mozna od 5 m-ca i od 7 m-ca dla dzieci na piersi - zródło - gazetka ''Twoj maluszek''

A Gabrynia znów robi śluzowate kupki - odkąd wrocilysmy z Włoch, jedna poranna kupka jest ok a pozniej 1-2 małe śluzowate - calkiem niepotrzebne ::) - juz nie wiem od czego :-[ czy to mozliwe ze nie powinnam jesc zadych swiezych warzyw i owocow??? Już mam dość tej pieprz... diety!!!

Sorbuś jeśli hemoglobina to HGB to Ingusia ma 11,2.

Paaricia Ingusia to samo robi - pluje wszystkim co ugotuję. Chyba nie jest ze mnie dobra kucharka. ;) Na szczęście brzoskwinki które jej przyrządziłam chętnie zjadła. :)

reklama
Do góry