reklama
Magda, my też mamy mięsko od wczoraj zalecone co dzień, no i jemy
a ziółka sprawdzę i dam Wam znać, bo mam od lekarza taka książęczkę kucharską Nutramigenudla alergików, tylko musze odszukać
a gotowanie Maluszkom nie jest skomplikowane i bardzo czasochłonne no i jest bardzo ekonomiczne, Agata słoików nie przyjmuje więc ja i tak nie mam wyjścia, i my nawet nie miksujemy składników blenderem tylko przecieram przez sitko, całkiem nieźle idzie
a ziółka sprawdzę i dam Wam znać, bo mam od lekarza taka książęczkę kucharską Nutramigenudla alergików, tylko musze odszukać
a gotowanie Maluszkom nie jest skomplikowane i bardzo czasochłonne no i jest bardzo ekonomiczne, Agata słoików nie przyjmuje więc ja i tak nie mam wyjścia, i my nawet nie miksujemy składników blenderem tylko przecieram przez sitko, całkiem nieźle idzie
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Wiecie co mam dziwny problem - nie mam pojęcia jak wygląda tarka szklana- widziałam jakiś dziwny przyrząd w sklepie ale to bylo takie dosc płaskie naczynie z wypustkami w środku - czy to jest tarka? Jakoś do tej pory napotykalam tylko tarki metalowe a chetnie podalabym Gabi tarte jabluszko.
A
aOLA
Gość
ona wzglada tak samo jak plastikowa tyle ze jest szklana Ja swoja kupilam u Jagiellonczkow
A
aOLA
Gość
Pati kurcze samych ziemniaków nie mroziłam ale zupki wyglądają normalnie
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Dzieki.... tylko taka tarka to chyba jest malo skuteczna - jutro kupie i wyprobuje ja.
reklama
paaricia
Fanka BB :)
Dziewczynki ale w zupce tez mi sie tak dzialo. Tyle, ze okolo 50% tej zupki stanowily ziemniaki. Sprobuje jeszcze raz, kiedy ziemniakow bedzie mniej. Moze nie powinnam ich blendowac tylko widelcem pogniesc?? No juz glupieje...
Dzis kupie MAlemu cukinie. Z listy polecanych tutaj warzyw jeszcze nie jedlismy cukini, avocado i squash'a (takie cos podobne w smaku do cukini). Zobaczymy jak MAlemu posmakuje, bo juz i sie nudzi dawac mu te kilka warzyw na krzyz!
Dzis kupie MAlemu cukinie. Z listy polecanych tutaj warzyw jeszcze nie jedlismy cukini, avocado i squash'a (takie cos podobne w smaku do cukini). Zobaczymy jak MAlemu posmakuje, bo juz i sie nudzi dawac mu te kilka warzyw na krzyz!