reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

reklama
Magda, my też mamy mięsko od wczoraj zalecone co dzień, no i jemy

a ziółka sprawdzę i dam Wam znać, bo mam od lekarza taka książęczkę kucharską Nutramigenudla alergików, tylko musze odszukać

a gotowanie Maluszkom nie jest skomplikowane i bardzo czasochłonne no i jest bardzo ekonomiczne, Agata słoików nie przyjmuje więc ja i tak nie mam wyjścia, i my nawet nie miksujemy składników blenderem tylko przecieram przez sitko, całkiem nieźle idzie

Wiecie co mam dziwny problem - nie mam pojęcia jak wygląda tarka szklana- widziałam jakiś dziwny przyrząd w sklepie ale to bylo takie dosc płaskie naczynie z wypustkami w środku - czy to jest tarka? Jakoś do tej pory napotykalam tylko tarki metalowe a chetnie podalabym Gabi tarte jabluszko.

reklama
Dziewczynki ale w zupce tez mi sie tak dzialo. Tyle, ze okolo 50% tej zupki stanowily ziemniaki. Sprobuje jeszcze raz, kiedy ziemniakow bedzie mniej. Moze nie powinnam ich blendowac tylko widelcem pogniesc?? No juz glupieje...

Dzis kupie MAlemu cukinie. Z listy polecanych tutaj warzyw jeszcze nie jedlismy cukini, avocado i squash'a (takie cos podobne w smaku do cukini). Zobaczymy jak MAlemu posmakuje, bo juz i sie nudzi dawac mu te kilka warzyw na krzyz!

Do góry