reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

mama patryka u kupiłaś już ten bebetto luca??? bo znalazłam opinię niezbyt pochlebną INSTYTUT DOŚWIADCZEŃ: Bebetto Luca

Nie kupiłam jeszcze ale juz zarezerwowałam bo nie kupuję nowego za rok w kwietniu i tak będzie już jeździł w typowej lekkiej spacerówce
Tu mi sie trafiła okazja bo za 400zł i i gwarancja do marca a wózek w super stanie
No i taki właśnie chciałam bebetto luca lub bebetto nico

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie wiem co z wózkiem kurde zrobić.. Wszystkie co mi się podobają to wydaje mi się, że mają za małą gondolę... Np. ostatnio na necie póki co oglądałam Solę2 i wszystko super, ale wnętrze gondolki 68 cm... Wydaje mi się to strasznie mało.. ale może to ja zdziwiam??? Z tego też powodu odrzuciłam x-landera i kilka innych wózków.

Ja nie wiem co z wózkiem kurde zrobić.. Wszystkie co mi się podobają to wydaje mi się, że mają za małą gondolę... Np. ostatnio na necie póki co oglądałam Solę2 i wszystko super, ale wnętrze gondolki 68 cm... Wydaje mi się to strasznie mało.. ale może to ja zdziwiam??? Z tego też powodu odrzuciłam x-landera i kilka innych wózków.

to jest BARDZO mało, teraz większość wózków ma wnętrze gondoli min. 80 cm.

Właśnie nie do końca jestem czasem pewna co za wymiar oni podają. Bo na wielu stronach producentów podają tylko jeden wymiar nie pisząc jaki to jest, albo podają tylko zewnętrzny... Ehhh...

Thriade gondola 68cm jest nie do przyjecia. Na 3 m-ce starczy. Ma być duuuuuuża, bo zimą prawie 10cm tracisz na śpiwór i kombinezon.

Ja już mam dość, zrobię chyba listę która z Was kupuje / ma jaki wózek i kupię ten który ma większość :/ W każdym dosłownie jest jakieś ALE. Czytam teraz o MC Mura Plus 4 - wymiary, solidność spoko, ale ciężki, słabo amortyzuje ponoć, budka nie regulowana (otwarta lub zamknieta), oparcie w gondolce też nie itp itd. Wpadł mi w oko (na razie na necie) Jedo Fyn.. Ktoś coś o nim słyszał.. Jak babcie kocham oszaleję zaraz z tymi wózkami.

Dla mnie wózki Jedo są naprawdę dobre i w rozsądnej cenie. Ja akurat rozważałąm Bartatinę, bo nie chciałam skrętnych kółek, a Bartatina ma rewelacyjne zawieszenie (buja się jak żaden inny wózek-rewelka). W końcu wybrałam Espiro Modena, ale minusem są tapicerki - wybór jest dużo mniejszy niż w innych firmach.

Ja już mam dość, zrobię chyba listę która z Was kupuje / ma jaki wózek i kupię ten który ma większość :/ W każdym dosłownie jest jakieś ALE. Czytam teraz o MC Mura Plus 4 - wymiary, solidność spoko, ale ciężki, słabo amortyzuje ponoć, budka nie regulowana (otwarta lub zamknieta), oparcie w gondolce też nie itp itd. Wpadł mi w oko (na razie na necie) Jedo Fyn.. Ktoś coś o nim słyszał.. Jak babcie kocham oszaleję zaraz z tymi wózkami.

koleżanka miała Jedo Bartatina Plus. generalnie była zadowolona, no ale właśnie jej córka szybko rosła i miejsca zabrakło, no i nie chciała ze spacerówki korzystać za bardzo, bo duża. dokupiła Quinny, ze względu na lekkość i to, że mało miejsca na nią trzeba. ale Jedo Fyn bardzo często widuję na mieście.

Muszę go gdzieś obejrzeć, może uda mi się jakoś w następnym tygodniu pojeździć po sklepach...
Ja kurde czasem patrzę co za wózki jeżdżą po parku ale bardzo często nie umiem odczytać co to za model... może czas jednak się wybrać do tego okulisty :/

reklama
Thriade u mnie na osiedlu jest modne jedo fyn :D moje 2 sąsiadki mają i są zachwycona i gondola jest duża :) Wózek na pewno godny polecenia.
Ja mam x-landera move i gondola mała.
Ja mam teraz problem bo musze kupić wózek rok po roku, a one mało że drogieeee to one dopiero mają małą gondole.....

Do góry