reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Odebrałam dziś bebetto luca i jestem póki co mega zadowolona do tego dorzuciła mi parasolkę oczywiście uchwyt na kubek,moskitiera,folia przeciwdeszczowa wkładka do spacerówki pokrowce na opony no i gwarancja do marca ;)

Odebrałam dziś bebetto luca i jestem póki co mega zadowolona do tego dorzuciła mi parasolkę oczywiście uchwyt na kubek,moskitiera,folia przeciwdeszczowa wkładka do spacerówki pokrowce na opony no i gwarancja do marca ;)

pochwal si wstaw foto jestem ciekawa jak wygląda w realu

kumpela pochwaliła mi się przed chwilą zakupem P.P.H. Adamex Sp.J. wydaję się fajny i jaka duża gondola chyba go wezmę na celownik :-)

Ostatnia edycja:

Ten nano całkiem całkiem :)

Ja się zastanawiam nad

ULTRALEKKI SHELL 24H BABYACTIVE 3w1,12xGRATISY!!! (5289611374) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale pierw musze się ruszyć i zrobić zdjęcia mutsy ;) nie mam kiedy ehhhh

Oo z opisu ten babyactive bardzo mi się podoba. Musze go zobaczyć na żywo :) do tej pory byłam zdecydowana na lonex pastel ale ten brzmi kusząco!

perla8 tez musze go namierzyc w sklepie Laska na innym forum kupila mowi ze lekki i ze gondole fajnie sie zaczepia Mowila ze gorzej z montarzem spacerowki ale musiala bym looknac sama to czy sklada sie z spacerowka itd ;) dopytac tez musze z kolami :-)

perla8 tez musze go namierzyc w sklepie Laska na innym forum kupila mowi ze lekki i ze gondole fajnie sie zaczepia Mowila ze gorzej z montarzem spacerowki ale musiala bym looknac sama to czy sklada sie z spacerowka itd ;) dopytac tez musze z kolami :-)

Byłam zobaczyć ten Baby active ale teraz wpadł mi w oko inny :) Adamex barletta. Bardzo miękki amortyzatory i również lekki. Musze poszperać o nim w necie.

Hej kobietki, mój Bebetto Holland już w drodze do mnie. W końcu zdecydowałam się na W1 Stwierdziłam,że nie ma co czekać bo oglądałam kolejne i kolejne,ale w każdym coś było nie tak i holland miał najmniej wad.Jako ostatni jaki w padł mi w oko to Torino w kolorze szaro - pomarańczowym,więc robiło się wesoło hehe

Hej kobietki, mój Bebetto Holland już w drodze do mnie. W końcu zdecydowałam się na W1 Stwierdziłam,że nie ma co czekać bo oglądałam kolejne i kolejne,ale w każdym coś było nie tak i holland miał najmniej wad.Jako ostatni jaki w padł mi w oko to Torino w kolorze szaro - pomarańczowym,więc robiło się wesoło hehe
ja też jestem zdecydowana na Bebetto, ale na Silvia, stwierdziłam, że nie ma co szukać, bo ciągle jakieś wątpliwości i w końcu nic nie kupię.

reklama
Do góry