reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
Odebrałam dziś bebetto luca i jestem póki co mega zadowolona do tego dorzuciła mi parasolkę oczywiście uchwyt na kubek,moskitiera,folia przeciwdeszczowa wkładka do spacerówki pokrowce na opony no i gwarancja do marca ;)

Odebrałam dziś bebetto luca i jestem póki co mega zadowolona do tego dorzuciła mi parasolkę oczywiście uchwyt na kubek,moskitiera,folia przeciwdeszczowa wkładka do spacerówki pokrowce na opony no i gwarancja do marca ;)

pochwal si wstaw foto jestem ciekawa jak wygląda w realu

kumpela pochwaliła mi się przed chwilą zakupem P.P.H. Adamex Sp.J. wydaję się fajny i jaka duża gondola chyba go wezmę na celownik :-)

Ostatnia edycja:

Ten nano całkiem całkiem :)

Ja się zastanawiam nad

ULTRALEKKI SHELL 24H BABYACTIVE 3w1,12xGRATISY!!! (5289611374) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale pierw musze się ruszyć i zrobić zdjęcia mutsy ;) nie mam kiedy ehhhh

Oo z opisu ten babyactive bardzo mi się podoba. Musze go zobaczyć na żywo :) do tej pory byłam zdecydowana na lonex pastel ale ten brzmi kusząco!

perla8 tez musze go namierzyc w sklepie Laska na innym forum kupila mowi ze lekki i ze gondole fajnie sie zaczepia Mowila ze gorzej z montarzem spacerowki ale musiala bym looknac sama to czy sklada sie z spacerowka itd ;) dopytac tez musze z kolami :-)

perla8 tez musze go namierzyc w sklepie Laska na innym forum kupila mowi ze lekki i ze gondole fajnie sie zaczepia Mowila ze gorzej z montarzem spacerowki ale musiala bym looknac sama to czy sklada sie z spacerowka itd ;) dopytac tez musze z kolami :-)

Byłam zobaczyć ten Baby active ale teraz wpadł mi w oko inny :) Adamex barletta. Bardzo miękki amortyzatory i również lekki. Musze poszperać o nim w necie.

Hej kobietki, mój Bebetto Holland już w drodze do mnie. W końcu zdecydowałam się na W1 Stwierdziłam,że nie ma co czekać bo oglądałam kolejne i kolejne,ale w każdym coś było nie tak i holland miał najmniej wad.Jako ostatni jaki w padł mi w oko to Torino w kolorze szaro - pomarańczowym,więc robiło się wesoło hehe

Hej kobietki, mój Bebetto Holland już w drodze do mnie. W końcu zdecydowałam się na W1 Stwierdziłam,że nie ma co czekać bo oglądałam kolejne i kolejne,ale w każdym coś było nie tak i holland miał najmniej wad.Jako ostatni jaki w padł mi w oko to Torino w kolorze szaro - pomarańczowym,więc robiło się wesoło hehe
ja też jestem zdecydowana na Bebetto, ale na Silvia, stwierdziłam, że nie ma co szukać, bo ciągle jakieś wątpliwości i w końcu nic nie kupię.

reklama
Do góry