reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

To zrobię Wam małą recenzje:)
Ja zamówiłam sobie bebetto holland wzór w1 - na zdj wygląda jak jednolity kolor a to taka pepitka jest,a mi ten wzór podpisywał,nie będzie widać jak mucha nakupka;)
Więc góra jest w pepitka z miałem dołem i na białym stelażu.
Gondola jest duża,moja prawie 3 latka na siedząco się spokojnie mieści
Wózek z zewnątrz też jest spory,ja mam 163 cm,ale rączka jest na odpowiedniej wysokości,dziecko też dość wysoko nie trzeba się garść,nogami nie haczę o podwozie
Co mnie na początki martwiło,oglądając zdjęcia to mała torba i koszyk pod wózkiem,a tu miłe zaskoczenie,na weekend przetestowałem torbę i jest bardzo pakowna i zgrabna a kosz pod wózkiem na żywo wcale nie taki mały
Wózek zwrotny nawet z córką 19 kg,amortyzowany
Ja wad póki co nie widzę

Załączniki

• 1431336287378.jpg
    1431336287378.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Umówiliśmy się tak, na razie nie mielibyśmy go gdzie trzymać pokoik Wojtka jeszcze nie jest przygotowany. Połowa czerwca wydaje mi się odpowiednim terminem, zdąży wywietrzeć a termin i tak mam na drugą połowę lipca.

Umówiliśmy się tak, na razie nie mielibyśmy go gdzie trzymać pokoik Wojtka jeszcze nie jest przygotowany. Połowa czerwca wydaje mi się odpowiednim terminem, zdąży wywietrzeć a termin i tak mam na drugą połowę lipca.

Mój stoi w korytarzu patrzę na niego co chwilę,i powiem Ci, że wcale nie śmierdzi

Nawet koła? U nas korytarz nie jest duży, a znaczną część okupuje nasz labek:)

No właśnie nic,no chyba, że nos do nich przyłoże heh już myślałam, że może z wystawy go ściągnęli ale nie wszystko nówka,wszędzie ofoliowane.Wózek pierwszej córci śmierdział potwornie a ten nie

reklama
Do góry