reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Olga,pisałaś, że wybierasz już na 100% wózek bebetto silvia... Nie martwi cię, że gondola ma tylko 80 cm długości? Bo mnie to kurde spędza sen z powiek... Oglądałam wczoraj tak pobieżnie wózki w entliczku i widziałam Tako Impulse - ogromna gondolka, wygląda, że maluch by w niej przezimował bez problemu, natomiast x-landerowa rzeczywiście przy nim wyglądała jak wózek dla lalek. Z drugiej strony przez to ten Tako był ciężki i taki ogromny a x-lander wydawał się taki poręczniejszy. Bebetto w sklepie nie było - muszę je obadać w smyku. Szczerze mówiąc coraz mniej wiem :( I coraz bardziej się boję tych schodów i znoszenia tego wózka w bloku (albo jego części)...ehhhhh

gondola w Tako Impulse ma chyba 88 cm, więc niedużo więcej. wydaje mi się, że maluch się zmieści, koleżanki córka urodzona w lipcu ma teraz bodajże ok. 74 cm, a już śmigała w spacerówce cały marzec, no ale to akurat pogoda inna.

reklama
Mi się ten tako impulse podobał, ale w naszym było kilka szczegółów bardziej dopracowanych, np większy koszyk na zakupy i siatki na owady dopasowane, no i wszystko zapinane na suwaki i cenowo akurat była promocja i tym zwyciężył :p ale musimy dać gondolkę na reklamację bo znalazłam wczoraj wadę fabryczną, za mocno wkręcona śruba aż pęknięty plastik, tam gdzie się składa budkę gondolki i ten przycisk się nie wciska, wcześniej nie zauważyłam.... dobrze, że jeszcze mamy czas :-)

Powiem wam, ze ta gwarancja door to door to super sprawa ;-) całość zabrała nam 3 dni łącznie z zabraniem wózka przez kuriera, naprawą i zwrotem;-) a do Częstochowy mam może z 600km :p i bez wychodzenia z domu i jeżdżenia do sklepu, super ;-)

Akurat z opinią tej kobietki to bym się nie zgodziła, jakaś niezaradna była bo stelaż w tym wózku składa się bardzo prosto, pokazywała nam babka w sklepie i żadna w tym filozofia zrobiła to dosłownie w kilka sekund i prawie jedną ręką. A co do wielkości stelaża wcale po złożeniu nie jest taki duży, ale jeśli ma się takie malutkie auto to sądzę że mogła o tym pomyśleć przed zakupem tego wózka i szukać takiego który by się mieścił.

Ostatnia edycja:
Decyzja podjęta, kupujemy bebetto holland. Faktycznie kolory na stronie internetowej wyglądają zupełnie inaczej niż na żywo, trzeba zobaczyć probniki. Zdecydowałam sie na kolor którego oglądając na stronie w ogóle nie bralam pod uwagę.

reklama
Do góry