reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Kobietki czy któraś z Was ma już swojego hollanda w domu? Latałam u nas po sklepach i nie mają wyboru w bebetto, a ciekawi mnie kolorystyka tak na żywo, nie ze strony producenta

reklama
Ola zdecydowaliśmy sie na kolor w14, wcale to nie była taka łatwa decyzja. Byliśmy w dwóch sklepach gdzie sprzedają bebetto. W pierwszym mieli dwa kolory na stanie ten taki różowy i zielony, a poza nimi probniki materiałów. Ciężko patrząc na skrawki materiałów wyobrazić sobie jak wózek będzie wyglądał, tym bardziej że kolory na stronie producenta są naprawdę przeklamane. W drugim sklepie mieli właśnie na stanie kolor W 14, spodobał sie i mi i mezowi, a dodam że oglądając go na stronie nie braliśmy go pod uwagę, wydawał mi sie za ciemny a tak nie jest. A więc będzie w14 na srebrnej ramie. Wplacilismy zaliczkę i umówiliśmy sie że do odbioru będzie koło 15 czerwca, żeby gwarancja była jak najdłużej.

Ja już wariuje z tymi wózkami, w przyszłym tyg jade 50 km żeby obejrzeć riko nano .. mam nadzieje, że chociaż ten będzie w porządku pod względem używalności i koloru ( bo z tym najgorzej )

Nasz jest piękny, ale już mnie wkurza, bo te opony mi tak śmierdzą nową gumą, że jak siedzę w tym samym pokoju, to nie mogę wytrzymać.... chyba odkręcę kółka i wyrzucę na balkon, może do lipca wywietrzeją:szok:

Ja już wariuje z tymi wózkami, w przyszłym tyg jade 50 km żeby obejrzeć riko nano .. mam nadzieje, że chociaż ten będzie w porządku pod względem używalności i koloru ( bo z tym najgorzej )

Ten Rico Nano też mi się strasznie podoba, sąsiadka ma i jest bardzo zadowolona. Ona ma biało brązowy, ale jest naprawdę śliczny i duuuża torba pod wózkiem;-)

Ten Rico Nano też mi się strasznie podoba, sąsiadka ma i jest bardzo zadowolona. Ona ma biało brązowy, ale jest naprawdę śliczny i duuuża torba pod wózkiem;-)

OO no to teraz już wogóle jest pięknie jak usłyszałam jakąś pozytywną opinie.Ja bym chciała z różowymi dodatkami ale nie wiem jak będzie wyglądał bo w tych wszystkich innych firmach róż był jak fiolet albo był taki brudny ;/

reklama
Mi zostały dwa ...po selekcji
i wszystko będzie zależało od kasy ...
i albo kupimy Quinny Buzz 2015 granatowo morski ,albo Joolza czerwonego ( jeśli brat mi go znajdzie w Holandi za mniej niż 2500 zł )

Do góry