reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
My z K. po burzliwych ( moich:-D) przemyśleniach, postawiliśmy jednak na Tako Extreme w ekoskórze :p walczył z bebetto torino i baby design dotty o nasze względy i wieloma szczegółami zwyciężył :p dodatkowo była spora promocja ( zresztą po marcu ogólnie wszystkie wózki zdrożeją - w kilku sklepach to samo mówili). Tako najlepiej mogliśmy pooglądać, podotykać i jakość wykonania, materacyki i te osłonki i kosz na zakupy miał o niebo lepszy niż bebetto i baby design... Chociaż ten ostatni był już przez chwilę na prowadzeniu, ale jego dostępność słaba, dopiero w maju, a podobnego lupo comfort nie mieliśmy okazji obejrzeć a najbliższy 120km od domu, więc bez sensu specjalnie jeździć. Z opinii dowiedziałam się, że ma sporo minusów, więc postanowione :)

Za jakiś miesiąc, tak podobno do połowy kwietnia Tako już będzie u nas :) Trochę szybko, ale fundusze już były odłożone i zaczęły się rozpływać na okazyjne wydatki, więc postanowiłam nie czekać dłużej :p

Ja miałam max 2000 ale on był 2300 więc też odpadał, ale teraz obniżka na 1900 z hakiem więc skorzystałam z tej okazji :) z tym, że 1000zł nam dorzucili jedni dziadkowie, a drudzy też się zapowiedzieli :p gdyby nie to to pewnie też bym tyle nie dała:-D

No to widzę ze my poszaleliśmy bo w zeszłym toku zapłaciliśmy niecałe 4 tys za wózek 3w1. Ale szczerze to nie żałuje bo sprawdza sie rewelacyjnie i dla drugiego bedzie jak znalazł.

My w sobotę odebraliśmy w Katowicach wózek. Ma niecałe 2 lata, a wygląda jak nowy. Właścicielka dodała też kilka akcesoriów. Nie bardzo mam gdzie go schować, wiec do lipca będzie cieszył oczy w mieszkaniu :-)

wysoko w rankingach są naprawdę dobre i ładne wózki, mnie nie stać po prostu na taki za 4000 zł. nam niestety rodzice pomóc nie mogą przy takich zakupach.

Każdy wydaje ile chce wiadomo...

Dałabym i 4-5 tys. za wózek, który spełnia wszystkie moje oczekiwania - w końcu to zakup na kilka lat, a że zaczynam wątpić czy taki idealny istnieje to nie wiem czy jest sens wydawać aż tyle...

Każdy wydaje ile chce wiadomo...

Dałabym i 4-5 tys. za wózek, który spełnia wszystkie moje oczekiwania - w końcu to zakup na kilka lat, a że zaczynam wątpić czy taki idealny istnieje to nie wiem czy jest sens wydawać aż tyle...

ja wychodzę z założenia, że skoro mogę mieć coś dobrego za mniej, to nie wydam więcej. zresztą 5k na wózek to dla mnie kosmos.

reklama
A dla mnie jeśli produkt mnie zachwyci to jest to cena do zaakceptowania. Tak jak pisałam, każdy wydaje ile chce i nie ma co nad tym debatować. Jeden kupi auto za 80 tys, a inny za 200 tys, a każdym z nich dojedzie się do celu w lepszym lub gorszym komforcie / stylu :>

Ja jeśli nie znajdę idealnego wózka nawet w wyższej cenie, tu kupię taki za około 2-3 tys. Bo jak ma nie spełniać większości moich oczekiwań to już wolę tańszy, który też będzie pewnie miał jakieś mankamenty. Wychodzę z założenia, że to jest coś z czego się korzysta przez 2-3 lata praktycznie na codzień więc wolałabym jak najmniej na niego kląć :p

Do góry