reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Ewelak też wczoraj je oglądałam i też mi się podobają, szczególnie z dotty ten miętowy lub beżowy :p

Mój mąż się ze mnie śmieje, że ja sama nie wiem jaki ja chcę wózek i codziennie mam inny typ :p

reklama
Thriade uważam ze kolezanka słusznie Ci go polecała, sama mam go i jestem mega zadowolona. Czy jest ciężki? Raczej standardowo jak wszystkie wózki 3w1. Jest bardzo stabilny, łatwo sie składa i rozkłada. Nie jest to jakiś tam plastik-fantastik jak co niektóre wózki które oglądaliśmy.
Teraz musimy sie rozejrzeć za parasolka dla córki bo młodsze pojdzie do teutoni i juz mnie trafia bo komfort prowadzenia teutoni a spacerówki-parasolki to niebo a ziemia.

Wichurka Jeszcze nie ;-) Mąż testował, bo był u znajomego który pracuje w sklepie z wózkami i powiedział, ze to bardzo dobry wybór. Od dwóch lat nie miał ani jednej reklamacji i mówił, żeby się nie przejmować wagą, bo dzięki temu bardziej stabilny i dobrze się prowadzi. No i w ogóle polecał.

Aha. My jak kupowaliśmy wózek dla Hani to pojechaliśmy do babylandu, a tam jest bardzo duzy wybór i sobie rozne te wózki oglądaliśmy, składaliśmy, rozkładaliśmy, wypisaliśmy gondole, wspinaliśmy spacerówkę, jeździliśmy po sklepie itp. Wózki były rozne, polskie i zagraniczne, tańsze i droższe i większość to plastik fantastik nawet chico.
Wybraliśmy ten
ImageUploadedByForum BabyBoom1426233555.295594.jpg
Tyle ze mamy cały czerwony zestaw, fotelik czarny. W wakacje przeżył duzo bo bylismy na Mazurach i sporo jeździliśmy po lesie i sprawdził sie.
Jednak jeśli macie znajomego sprzedawcę to mysle ze uczciwie doradzi bo w tym pracuje.
Dla mnie ważne było tez ze gwarancja jest 3 lata i obejmuje dosłownie każdy element wózka i ze pokrycie mozna zdjąć i uprać a nie tylko przecierać szmatka.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1426233555.295594.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1426233555.295594.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
Byłam w sklepie ...pojeździłam różnymi wózkami ,popodnosiliśmy kilka i Maxi Cosi Mura 4 Plus -odpada...niestety .Ciężka jest cholera jak nie wiem -mimo ,że fajnie jeździ.,nie podoba mi się jak podbija -także mimo wielkiej miłości do maxi cosi noł....
niestety nie podoba mi się bugaboo-zwłaszcza w wersji z gondolą
fajny,duży i zwrotny -ale makabrycznie drogi jest stokke
z wózków ,które oglądałam i sprawdzałam podobają mi sie dwa
mutsy MUTSY EVO 2w1 wózek głęboko - spacerowy
całkiem fajnie podbija ,podoba mi się wizualnie ,fajnie sie składa no i gondola może być

ale nr 1 został quinny buzz x-tra
Wózek Quinny Buzz Xtra
super zwrotny ,lekki,super podbija ,fajne koła ma -z możliwością zmiany na terenowe ,składa sie do przyjemnych rozmiarów ...no i godola w tym roku została powiększona na 84 cm ...

musze mieć w miarę lekki wózek -bo mam strome schody do domu i brak możliwości zostawiania na dole ..
a quinny przetestowane przy Młodszaku ....

i dochodze do wniosku ,że jak człowiek ma za dużo możliwość wyboru to wydziwia ;)

reklama
Ewelak ja chyba też zostanę przy tej firmie, ale poczekam na dot ty, bo chyba bardziej wolę te jaśniejsze kolory ;-) a dotty od maja będzie dostępne ;-)

Klara mi quinny też się podobal ale nie na moją kieszen, a chcemy nowy wózek :p

Do góry