reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Ewelak też wczoraj je oglądałam i też mi się podobają, szczególnie z dotty ten miętowy lub beżowy :p

Mój mąż się ze mnie śmieje, że ja sama nie wiem jaki ja chcę wózek i codziennie mam inny typ :p

reklama
Thriade uważam ze kolezanka słusznie Ci go polecała, sama mam go i jestem mega zadowolona. Czy jest ciężki? Raczej standardowo jak wszystkie wózki 3w1. Jest bardzo stabilny, łatwo sie składa i rozkłada. Nie jest to jakiś tam plastik-fantastik jak co niektóre wózki które oglądaliśmy.
Teraz musimy sie rozejrzeć za parasolka dla córki bo młodsze pojdzie do teutoni i juz mnie trafia bo komfort prowadzenia teutoni a spacerówki-parasolki to niebo a ziemia.

Wichurka Jeszcze nie ;-) Mąż testował, bo był u znajomego który pracuje w sklepie z wózkami i powiedział, ze to bardzo dobry wybór. Od dwóch lat nie miał ani jednej reklamacji i mówił, żeby się nie przejmować wagą, bo dzięki temu bardziej stabilny i dobrze się prowadzi. No i w ogóle polecał.

Aha. My jak kupowaliśmy wózek dla Hani to pojechaliśmy do babylandu, a tam jest bardzo duzy wybór i sobie rozne te wózki oglądaliśmy, składaliśmy, rozkładaliśmy, wypisaliśmy gondole, wspinaliśmy spacerówkę, jeździliśmy po sklepie itp. Wózki były rozne, polskie i zagraniczne, tańsze i droższe i większość to plastik fantastik nawet chico.
Wybraliśmy ten
ImageUploadedByForum BabyBoom1426233555.295594.jpg
Tyle ze mamy cały czerwony zestaw, fotelik czarny. W wakacje przeżył duzo bo bylismy na Mazurach i sporo jeździliśmy po lesie i sprawdził sie.
Jednak jeśli macie znajomego sprzedawcę to mysle ze uczciwie doradzi bo w tym pracuje.
Dla mnie ważne było tez ze gwarancja jest 3 lata i obejmuje dosłownie każdy element wózka i ze pokrycie mozna zdjąć i uprać a nie tylko przecierać szmatka.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1426233555.295594.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1426233555.295594.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Byłam w sklepie ...pojeździłam różnymi wózkami ,popodnosiliśmy kilka i Maxi Cosi Mura 4 Plus -odpada...niestety .Ciężka jest cholera jak nie wiem -mimo ,że fajnie jeździ.,nie podoba mi się jak podbija -także mimo wielkiej miłości do maxi cosi noł....
niestety nie podoba mi się bugaboo-zwłaszcza w wersji z gondolą
fajny,duży i zwrotny -ale makabrycznie drogi jest stokke
z wózków ,które oglądałam i sprawdzałam podobają mi sie dwa
mutsy MUTSY EVO 2w1 wózek głęboko - spacerowy
całkiem fajnie podbija ,podoba mi się wizualnie ,fajnie sie składa no i gondola może być

ale nr 1 został quinny buzz x-tra
Wózek Quinny Buzz Xtra
super zwrotny ,lekki,super podbija ,fajne koła ma -z możliwością zmiany na terenowe ,składa sie do przyjemnych rozmiarów ...no i godola w tym roku została powiększona na 84 cm ...

musze mieć w miarę lekki wózek -bo mam strome schody do domu i brak możliwości zostawiania na dole ..
a quinny przetestowane przy Młodszaku ....

i dochodze do wniosku ,że jak człowiek ma za dużo możliwość wyboru to wydziwia ;)

reklama
Ewelak ja chyba też zostanę przy tej firmie, ale poczekam na dot ty, bo chyba bardziej wolę te jaśniejsze kolory ;-) a dotty od maja będzie dostępne ;-)

Klara mi quinny też się podobal ale nie na moją kieszen, a chcemy nowy wózek :p

Do góry