reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała może styczność z wózkiem Bebetto Holland? Biorę go pod uwagę ale wiadomo nie jest to zakup na tydzień więc każde spostrzeżenia są mile widziane:-)
W sumie to mój faworyt tylko kolorystyka mi się trochę nie podoba biorę jeszcze pod uwagę Bebetto Luca w beżu.
W sumie to mój faworyt tylko kolorystyka mi się trochę nie podoba biorę jeszcze pod uwagę Bebetto Luca w beżu.
Lucę tęż rozważałam ale wg mnie torba podręczna i ten koszyk pod wózkiem są za małe. Wg. mojego męża to pierdoły ale dla mnie mają znaczenie:-)
Lucę tęż rozważałam ale wg mnie torba podręczna i ten koszyk pod wózkiem są za małe. Wg. mojego męża to pierdoły ale dla mnie mają znaczenie:-)
A w jakim kolorze Holland ci się podoba?
P
pani.olga
Gość
ja wybrałam Bebetto SIlvia na chromowanym stelażu, w kolorze jak poniżej:
ma dobre opinie, a w rankingu wózków jest na 11. miejscu i do tego ma rozsądną cenę.
tutaj ranking: Ranking wózków dziecięcych | Wózki Dla Dzieci Opinie
ma dobre opinie, a w rankingu wózków jest na 11. miejscu i do tego ma rozsądną cenę.
Załączniki
ja wybrałam Bebetto SIlvia na chromowanym stelażu, w kolorze jak poniżej:
Zobacz załącznik 671090
Podobał mi się ten model na internecie, ale na żywo jakoś nie mój typ:-)
kornelia1802
Fanka BB :)
U mnie też bebetto na obserwacji mi też najbardziej się silvia podoba, ale na żywo jej nie było, tylko holland i te starsze, no i holland też niczego sobie aczkolwiek jeszcze mam dylematy z wózkiem
A w jakim kolorze Holland ci się podoba?
Myślałam o W1 albo W10 na srebrnej ramie.
reklama