reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała może styczność z wózkiem Bebetto Holland? Biorę go pod uwagę ale wiadomo nie jest to zakup na tydzień więc każde spostrzeżenia są mile widziane:-)

Dziewczyny czy któraś z Was miała może styczność z wózkiem Bebetto Holland? Biorę go pod uwagę ale wiadomo nie jest to zakup na tydzień więc każde spostrzeżenia są mile widziane:-)

W sumie to mój faworyt tylko kolorystyka mi się trochę nie podoba biorę jeszcze pod uwagę Bebetto Luca w beżu.

W sumie to mój faworyt tylko kolorystyka mi się trochę nie podoba biorę jeszcze pod uwagę Bebetto Luca w beżu.

Lucę tęż rozważałam ale wg mnie torba podręczna i ten koszyk pod wózkiem są za małe. Wg. mojego męża to pierdoły ale dla mnie mają znaczenie:-)

ja wybrałam Bebetto SIlvia na chromowanym stelażu, w kolorze jak poniżej:

product_45_8_image.jpg
ma dobre opinie, a w rankingu wózków jest na 11. miejscu :) i do tego ma rozsądną cenę.
tutaj ranking: Ranking wózków dziecięcych | Wózki Dla Dzieci Opinie

Załączniki

• product_45_8_image.jpg
    product_45_8_image.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 613
U mnie też bebetto na obserwacji :p mi też najbardziej się silvia podoba, ale na żywo jej nie było, tylko holland i te starsze, no i holland też niczego sobie :) aczkolwiek jeszcze mam dylematy z wózkiem :p

reklama
A widziałaś go na żywo bo u mnie go jeszcze w sklepach nie ma, ten W1 nawet ładny chciałam coś w beż, ale ten jest całkiem ładny.

Do góry