reklama
P
pani.olga
Gość
Podobał mi się ten model na internecie, ale na żywo jakoś nie mój typ:-)
no właśnie przed nami jeszcze oglądanie na żywo, bo może się okazać, że zupełnie mi nie leży (; i trzeba będzie zmieniać.
Zwariowałam ...oszalałam ...zgłupiałam totalnie na punkcie wózka Joolz ....
kretynka ....musze sobie teraz go wybić z głowy ...a byłby to mój wózek idealny ...
Haha, nie dziwię się, bo świetne są. Niestety cena zaporowa, a używanych nie ma jeszcze.
Ja pozostaję przy Bugaboo.
Klara171
Fanka BB :)
Haha, nie dziwię się, bo świetne są. Niestety cena zaporowa, a używanych nie ma jeszcze.
Ja pozostaję przy Bugaboo.
Bugaboo Bufallo-bo ten mi sie podoba, nowy to tez cena tego rzędu ...
zastanawiam się jak te wózki kosztują poza granicami -czy są duże różnice .Muszę się tym głebiej zainteresować ,bo nie wiem czy dam sobie spokój z czymś co mnie zachwyciło od pierwszego spojrzenia i przejechania ....teraz Mura to pfff
Bugaboo Bufallo-bo ten mi sie podoba, nowy to tez cena tego rzędu ...
zastanawiam się jak te wózki kosztują poza granicami -czy są duże różnice .Muszę się tym głebiej zainteresować ,bo nie wiem czy dam sobie spokój z czymś co mnie zachwyciło od pierwszego spojrzenia i przejechania ....teraz Mura to pfff
Klara jeśli używanego Bugaboo Cameleon 2 nie znajdę w Warszawie, w cenie do 1700zł, to na holenderskich aukcjach jest ich naprawdę sporo.
reklama
kornelia1802
Fanka BB :)
Miq ja widziałam Holland ten kolor w pepitkę i biała rama i super się prezentował, wytrzęśliśmy go z mężem na wszytskie strony w sklepie, amortyzacja super, tylko nie widziałam spacerówki, nie wiem, czy była akurat na sklepie?? i właśnie mam obawy, ale jeszcze się rozejrzę w większym sklepie, i porównam moich faworytów obok siebie i wtedy zdecyduję ja na wózek nie chcę wydać więcej niż 2000 a najlepiej żeby to było z 1500zł i bebetto się mieści akurat chociaż podobały mi się i inne ale ceny nie na naszą kieszeń tak samo łóżeczko, które mnie najbardziej urzekło kosztuje ponad 500 zł, czeeeemu to wszystko takie drogie