reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Widziałam, kolory minimalnie różnią się od tych na zdjęciach więc najlepiej samemu obejrzeć. Też bardziej jestem przekonana do tego W1. A jeśli chodzi o Lucę to który kolor najbardziej Ci podpasował?

reklama
Ja chyba bym się skusiła na ten 148 troszkę ciemniejszy to tak się nie będzie brudził;-). Chociaż też trzeba zobaczyć te kolory na żywo bo zdjęcia niestety przekłamują.

Zwariowałam ...oszalałam ...zgłupiałam totalnie na punkcie wózka Joolz ....
kretynka ....musze sobie teraz go wybić z głowy ...a byłby to mój wózek idealny ...

Zwariowałam ...oszalałam ...zgłupiałam totalnie na punkcie wózka Joolz ....
kretynka ....musze sobie teraz go wybić z głowy ...a byłby to mój wózek idealny ...

Haha, nie dziwię się, bo świetne są. Niestety cena zaporowa, a używanych nie ma jeszcze.
Ja pozostaję przy Bugaboo.

Haha, nie dziwię się, bo świetne są. Niestety cena zaporowa, a używanych nie ma jeszcze.
Ja pozostaję przy Bugaboo.

Bugaboo Bufallo-bo ten mi sie podoba, nowy to tez cena tego rzędu ...
zastanawiam się jak te wózki kosztują poza granicami -czy są duże różnice .Muszę się tym głebiej zainteresować ,bo nie wiem czy dam sobie spokój z czymś co mnie zachwyciło od pierwszego spojrzenia i przejechania ....teraz Mura to pfff

U mnie też Holland na 1 miejscu co do koloru to coś w szarościach i chyba z białą rama, ale na żywo nie oglądałam, kiedy zamawiacie?

Bugaboo Bufallo-bo ten mi sie podoba, nowy to tez cena tego rzędu ...
zastanawiam się jak te wózki kosztują poza granicami -czy są duże różnice .Muszę się tym głebiej zainteresować ,bo nie wiem czy dam sobie spokój z czymś co mnie zachwyciło od pierwszego spojrzenia i przejechania ....teraz Mura to pfff

Klara jeśli używanego Bugaboo Cameleon 2 nie znajdę w Warszawie, w cenie do 1700zł, to na holenderskich aukcjach jest ich naprawdę sporo.

reklama
Miq ja widziałam Holland ten kolor w pepitkę i biała rama i super się prezentował, wytrzęśliśmy go z mężem na wszytskie strony w sklepie, amortyzacja super, tylko nie widziałam spacerówki, nie wiem, czy była akurat na sklepie?? i właśnie mam obawy, ale jeszcze się rozejrzę w większym sklepie, i porównam moich faworytów obok siebie i wtedy zdecyduję :) ja na wózek nie chcę wydać więcej niż 2000 a najlepiej żeby to było z 1500zł :p i bebetto się mieści akurat :p chociaż podobały mi się i inne ale ceny nie na naszą kieszeń :p tak samo łóżeczko, które mnie najbardziej urzekło kosztuje ponad 500 zł, czeeeemu to wszystko takie drogie :szok:

Do góry