reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Widziałam, kolory minimalnie różnią się od tych na zdjęciach więc najlepiej samemu obejrzeć. Też bardziej jestem przekonana do tego W1. A jeśli chodzi o Lucę to który kolor najbardziej Ci podpasował?

reklama
Ja chyba bym się skusiła na ten 148 troszkę ciemniejszy to tak się nie będzie brudził;-). Chociaż też trzeba zobaczyć te kolory na żywo bo zdjęcia niestety przekłamują.

Zwariowałam ...oszalałam ...zgłupiałam totalnie na punkcie wózka Joolz ....
kretynka ....musze sobie teraz go wybić z głowy ...a byłby to mój wózek idealny ...

Zwariowałam ...oszalałam ...zgłupiałam totalnie na punkcie wózka Joolz ....
kretynka ....musze sobie teraz go wybić z głowy ...a byłby to mój wózek idealny ...

Haha, nie dziwię się, bo świetne są. Niestety cena zaporowa, a używanych nie ma jeszcze.
Ja pozostaję przy Bugaboo.

Haha, nie dziwię się, bo świetne są. Niestety cena zaporowa, a używanych nie ma jeszcze.
Ja pozostaję przy Bugaboo.

Bugaboo Bufallo-bo ten mi sie podoba, nowy to tez cena tego rzędu ...
zastanawiam się jak te wózki kosztują poza granicami -czy są duże różnice .Muszę się tym głebiej zainteresować ,bo nie wiem czy dam sobie spokój z czymś co mnie zachwyciło od pierwszego spojrzenia i przejechania ....teraz Mura to pfff

U mnie też Holland na 1 miejscu co do koloru to coś w szarościach i chyba z białą rama, ale na żywo nie oglądałam, kiedy zamawiacie?

Bugaboo Bufallo-bo ten mi sie podoba, nowy to tez cena tego rzędu ...
zastanawiam się jak te wózki kosztują poza granicami -czy są duże różnice .Muszę się tym głebiej zainteresować ,bo nie wiem czy dam sobie spokój z czymś co mnie zachwyciło od pierwszego spojrzenia i przejechania ....teraz Mura to pfff

Klara jeśli używanego Bugaboo Cameleon 2 nie znajdę w Warszawie, w cenie do 1700zł, to na holenderskich aukcjach jest ich naprawdę sporo.

reklama
Miq ja widziałam Holland ten kolor w pepitkę i biała rama i super się prezentował, wytrzęśliśmy go z mężem na wszytskie strony w sklepie, amortyzacja super, tylko nie widziałam spacerówki, nie wiem, czy była akurat na sklepie?? i właśnie mam obawy, ale jeszcze się rozejrzę w większym sklepie, i porównam moich faworytów obok siebie i wtedy zdecyduję :) ja na wózek nie chcę wydać więcej niż 2000 a najlepiej żeby to było z 1500zł :p i bebetto się mieści akurat :p chociaż podobały mi się i inne ale ceny nie na naszą kieszeń :p tak samo łóżeczko, które mnie najbardziej urzekło kosztuje ponad 500 zł, czeeeemu to wszystko takie drogie :szok:

Do góry