reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Blaneczka faktycznie dobrym pomysłem by było przejrzenie tego co wcześniej pisałyśmy o wózkach, może akurat któryś wpadnie ci w oko coś z tych które my już mamy.
Fajnie tez spisać sobie co byś chciał aby wózeczek miał, dla mnie ważne były duże pompowane koła bo mieszkam na wsi, lekkość konstrukcji, wielkość gondoli i spacerówki żeby dziecku nie było ciasno, podnoszone oparcie w gondoli no i wygląd bo jakby mogło być inaczej ;-)

Zdecydowaliśmy się na ten wózek kolorystyka nr 15
3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X KOLEKCJA 2012 (2267194998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam nadzieję że naszej córci tez się spodoba :-)

Tialana - B O S K I! :)
Napisz coś więcej o tym wózku - jak się prowadzi, czy jest lekki ( bo ja strasznie szczupła jestem , a w ciąży też niewiele przytyłam ) i ogólnie jak się sprawuje ! :)

_Blaneczka_ jak się sprawuje jeszcze nie wiem o tym przekonam się w czerwcu ;-) ale na dzień dzisiejszy myślę że to jest to czego szukaliśmy. Wydaje mi się że nie jest ciężki, w prowadzeniu jest lekki a jak wnosiłam go na strych to wypięłam gondolkę ze stelaża i bez problemu wniosłam an górę części osobno, nawet się nie zasapałam więc chyba nie jest ciężki ale to akurat kwestia względna. Mój mąż był w szoku że można nim zrobić obrót o 360 stopni w miejscu. Ja spędziłam dwa tygodnie na szukaniu, przeglądaniu, czytaniu i oglądaniu wózków w sieci i wybór padł na ten a czy był trafny to się dopiero dowiemy ;-)

O ile się nie mylę to ViolaPop miała już doświadczenia z tym wózkiem bo jej koleżanka albo sąsiadka ma taki i też się na niego zdecydowała.

Nie chcę go jakoś super reklamować żeby potem nie było na mnie gdyby się nie sprawdził ale ja jestem z niego zadowolona i myślę że się nie zawiodę.

Dużym plusem na pewno jest cena i dla niektórych, którzy przykładają do tego dużą wagę, polski producent no ale zdecydować każdy musi sam co mu będzie najbardziej odpowiadać

reklama
Zgadza się też mam takiego baby merca i jestem zadowolona,może do najlżejszych nie należy ale jest wygodny dla dziecka no i tani w porównaniu z jakimiś firmowymi a różni się niewiele. My mamy dla Antka kolor niebieski a'la jeans.
A teraz jeszcze od mojego męża z pracy kolega też kupował taki wózek na allegro i w ciągu tygodnia dostali.

Do góry