reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
Blaneczka faktycznie dobrym pomysłem by było przejrzenie tego co wcześniej pisałyśmy o wózkach, może akurat któryś wpadnie ci w oko coś z tych które my już mamy.
Fajnie tez spisać sobie co byś chciał aby wózeczek miał, dla mnie ważne były duże pompowane koła bo mieszkam na wsi, lekkość konstrukcji, wielkość gondoli i spacerówki żeby dziecku nie było ciasno, podnoszone oparcie w gondoli no i wygląd bo jakby mogło być inaczej ;-)

Zdecydowaliśmy się na ten wózek kolorystyka nr 15
3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X KOLEKCJA 2012 (2267194998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam nadzieję że naszej córci tez się spodoba :-)

Tialana - B O S K I! :)
Napisz coś więcej o tym wózku - jak się prowadzi, czy jest lekki ( bo ja strasznie szczupła jestem , a w ciąży też niewiele przytyłam ) i ogólnie jak się sprawuje ! :)

_Blaneczka_ jak się sprawuje jeszcze nie wiem o tym przekonam się w czerwcu ;-) ale na dzień dzisiejszy myślę że to jest to czego szukaliśmy. Wydaje mi się że nie jest ciężki, w prowadzeniu jest lekki a jak wnosiłam go na strych to wypięłam gondolkę ze stelaża i bez problemu wniosłam an górę części osobno, nawet się nie zasapałam więc chyba nie jest ciężki ale to akurat kwestia względna. Mój mąż był w szoku że można nim zrobić obrót o 360 stopni w miejscu. Ja spędziłam dwa tygodnie na szukaniu, przeglądaniu, czytaniu i oglądaniu wózków w sieci i wybór padł na ten a czy był trafny to się dopiero dowiemy ;-)

O ile się nie mylę to ViolaPop miała już doświadczenia z tym wózkiem bo jej koleżanka albo sąsiadka ma taki i też się na niego zdecydowała.

Nie chcę go jakoś super reklamować żeby potem nie było na mnie gdyby się nie sprawdził ale ja jestem z niego zadowolona i myślę że się nie zawiodę.

Dużym plusem na pewno jest cena i dla niektórych, którzy przykładają do tego dużą wagę, polski producent no ale zdecydować każdy musi sam co mu będzie najbardziej odpowiadać

reklama
Zgadza się też mam takiego baby merca i jestem zadowolona,może do najlżejszych nie należy ale jest wygodny dla dziecka no i tani w porównaniu z jakimiś firmowymi a różni się niewiele. My mamy dla Antka kolor niebieski a'la jeans.
A teraz jeszcze od mojego męża z pracy kolega też kupował taki wózek na allegro i w ciągu tygodnia dostali.

Do góry