reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

a ja się czuje zignorowana :( mój jakos tak bez echa przeszedł...
Ale i tak mnie cieszy ze dzis będę moje cudo miała

reklama
Aylin wiesz ze ja Twojego posta wogole nie widzialam?teraz go znalazlam i pisalam kilka dni temu to moze dlatego gdzies umknelo. Twoj tez bardzo fajny jest, ja wogole Wam zazdroszcze ze juz je macie w domku, albo zaraz bedziecie mialy:)

Aylin i mnie twój post umknął :zawstydzona/y: ale już odnalazłam i wózek obejrzałam i mogę powiedzieć że fajna furka :tak: a dotarł już? jak na żywo?
tialana moje kochanie zajęło się i ramą i kółkami ;-) myślę że ja nie będę musiała tego robić przynajmniej na początku

Dotarł. Widac ze uzywany po ryskach na kołpakach i ramie. I nie działą blokada przedniego koła. Albo inaczej - mozna zablokować zdejmując koło i zakładając zablokowane i wtedy jest. Ale w sumie jak pojeżdziałm nim po mieszkaniu to chyba blokada do niczego potrzebna nie bedzie. Zresztą tak pisała poprzednia włascicielka. Ze po miesiącu uzywac przestała.

Bardzo fajna jest gondolka - ma takie wałeczki które zakłada sie dla niemowlaka - potem dla starszego odczepia i dziecko ma calkiem sporo miejsca. Sądze ze do marca przyszłego roku w gondolce i foteliku przejeżdzi. A specerówka dopiero na wiosne zacznie byc uzywana. Poza tym gondole mozna montowac zamiat fotelika. Na dłuzsze trasy idealne rozwiacanie. Zamierzamy na wakacje jechac - więc kluska bedzie prawie jak w łózeczku spac.

Wózek amortyzacje ma genialną - do kołysania :Bardzo miekki.

A co wyjdzie w uzytkowaniu - zobaczymy w czerwcu/lipcu

Aylin takie delikatne ślady użytkowania to raczej normalne, co do blokady kół to zależy głównie od tego po jakim terenie jeździsz bo na miękkim typu piasek, ziemia raczej się przydaje :tak: z tą gondolką to rzeczywiście fajnie no i najważniejsze że jesteś zadowolona :-)

No i dotarla fura mojej Mijeczki :happy::happy::happy:
Wozek wyglada super, gondola jest bardzo duza z mozliwoscia podniesienia zaglowka, a do tego moze rowniez sluzyc jako kolyska - super.
Spacerowka tez rewelka, obszerne siedzisko no i najwazniejsze mozliwosc polozenia calkiem na plasko i montowana przodem i tylem do jazdy-:tak: jupi, jupi
Foteli - jak to fotelik super ze ten posiada budke i pokrowiec.
Oczywiscie wszystkie pokrowce, folia i moskitiera w zestawie a grtisowo mata edukacyjna na zdjeciu z moim Kazikiem:-D
Wozek wykonany bardzo solidnie i z bardzo fajnego materialu, pikowany z polyskiem. A kolo szczegolnie tylnie sa olbrzymie 28cm sred, a przednie tez niczego sobie 23cm no i oczywiscie pompowane . Reszta okaze sie pozniej.
Najwazniejsze ze jestem strasznie zadowolona:happy::happy::happy:

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 92
  • DSCF6189.jpg
    DSCF6189.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 76
  • DSCF6202.jpg
    DSCF6202.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 85
  • DSCF6205.jpg