reklama
blond_20
Czarownica
Aylin wiesz ze ja Twojego posta wogole nie widzialam?teraz go znalazlam i pisalam kilka dni temu to moze dlatego gdzies umknelo. Twoj tez bardzo fajny jest, ja wogole Wam zazdroszcze ze juz je macie w domku, albo zaraz bedziecie mialy
gkvip2505
Fanka BB :)
No mnie tez jakos twoj wpis zginol :-(ale juz nadrobilam i wozio naprawde fajny taki inny no kolorek mi sie bardzo podoba :-)a ja się czuje zignorowana mój jakos tak bez echa przeszedł...
Ale i tak mnie cieszy ze dzis będę moje cudo miała
tialana
Ja ramę składałam ale kółka sobie odpuściłam ;-), powiedziałam mojemu że chyba tylko kółek nie nauczyłam się demontować to od razu on to zrobił ;-)tialana ja też nie mogłam sobie odmówić zabawy z wózkiem ;-) jedynie składania ramy sobie odpuściłam
kasia.natka
Aylin i mnie twój post umknął ale już odnalazłam i wózek obejrzałam i mogę powiedzieć że fajna furka a dotarł już? jak na żywo?
tialana moje kochanie zajęło się i ramą i kółkami ;-) myślę że ja nie będę musiała tego robić przynajmniej na początku
tialana moje kochanie zajęło się i ramą i kółkami ;-) myślę że ja nie będę musiała tego robić przynajmniej na początku
Dotarł. Widac ze uzywany po ryskach na kołpakach i ramie. I nie działą blokada przedniego koła. Albo inaczej - mozna zablokować zdejmując koło i zakładając zablokowane i wtedy jest. Ale w sumie jak pojeżdziałm nim po mieszkaniu to chyba blokada do niczego potrzebna nie bedzie. Zresztą tak pisała poprzednia włascicielka. Ze po miesiącu uzywac przestała.
Bardzo fajna jest gondolka - ma takie wałeczki które zakłada sie dla niemowlaka - potem dla starszego odczepia i dziecko ma calkiem sporo miejsca. Sądze ze do marca przyszłego roku w gondolce i foteliku przejeżdzi. A specerówka dopiero na wiosne zacznie byc uzywana. Poza tym gondole mozna montowac zamiat fotelika. Na dłuzsze trasy idealne rozwiacanie. Zamierzamy na wakacje jechac - więc kluska bedzie prawie jak w łózeczku spac.
Wózek amortyzacje ma genialną - do kołysania :Bardzo miekki.
A co wyjdzie w uzytkowaniu - zobaczymy w czerwcu/lipcu
Bardzo fajna jest gondolka - ma takie wałeczki które zakłada sie dla niemowlaka - potem dla starszego odczepia i dziecko ma calkiem sporo miejsca. Sądze ze do marca przyszłego roku w gondolce i foteliku przejeżdzi. A specerówka dopiero na wiosne zacznie byc uzywana. Poza tym gondole mozna montowac zamiat fotelika. Na dłuzsze trasy idealne rozwiacanie. Zamierzamy na wakacje jechac - więc kluska bedzie prawie jak w łózeczku spac.
Wózek amortyzacje ma genialną - do kołysania :Bardzo miekki.
A co wyjdzie w uzytkowaniu - zobaczymy w czerwcu/lipcu
kasia.natka
Aylin takie delikatne ślady użytkowania to raczej normalne, co do blokady kół to zależy głównie od tego po jakim terenie jeździsz bo na miękkim typu piasek, ziemia raczej się przydaje z tą gondolką to rzeczywiście fajnie no i najważniejsze że jesteś zadowolona :-)
gkvip2505
No i dotarla fura mojej Mijeczki
Wozek wyglada super, gondola jest bardzo duza z mozliwoscia podniesienia zaglowka, a do tego moze rowniez sluzyc jako kolyska - super.
Spacerowka tez rewelka, obszerne siedzisko no i najwazniejsze mozliwosc polozenia calkiem na plasko i montowana przodem i tylem do jazdy- jupi, jupi
Foteli - jak to fotelik super ze ten posiada budke i pokrowiec.
Oczywiscie wszystkie pokrowce, folia i moskitiera w zestawie a grtisowo mata edukacyjna na zdjeciu z moim Kazikiem
Wozek wykonany bardzo solidnie i z bardzo fajnego materialu, pikowany z polyskiem. A kolo szczegolnie tylnie sa olbrzymie 28cm sred, a przednie tez niczego sobie 23cm no i oczywiscie pompowane . Reszta okaze sie pozniej.
Najwazniejsze ze jestem strasznie zadowolona
Wozek wyglada super, gondola jest bardzo duza z mozliwoscia podniesienia zaglowka, a do tego moze rowniez sluzyc jako kolyska - super.
Spacerowka tez rewelka, obszerne siedzisko no i najwazniejsze mozliwosc polozenia calkiem na plasko i montowana przodem i tylem do jazdy- jupi, jupi
Foteli - jak to fotelik super ze ten posiada budke i pokrowiec.
Oczywiscie wszystkie pokrowce, folia i moskitiera w zestawie a grtisowo mata edukacyjna na zdjeciu z moim Kazikiem
Wozek wykonany bardzo solidnie i z bardzo fajnego materialu, pikowany z polyskiem. A kolo szczegolnie tylnie sa olbrzymie 28cm sred, a przednie tez niczego sobie 23cm no i oczywiscie pompowane . Reszta okaze sie pozniej.
Najwazniejsze ze jestem strasznie zadowolona
Załączniki
reklama