reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

gkvip super jest ten wózek, przynajmniej na zdjęciach chociaż z tego co piszesz to na żywo również :-p mnie podobnie jak mlodak strasznie podoba się w kolorze białym ale to tylko żeby sobie popatrzeć :-D

reklama
Ja nie mam pojęcia jaki wózek wybrać ;/
Wcale się na tym nie znam i nie wiem czym się kierować .
Moja mama mówi, że nie ma mi jak pomóc, bo ja nawet w wózku nie leżałam ( tylko mnie położyli to darłam się niemiłosiernie), więc wózek nie był w użytku .

Myślę nad wózkiem głębokim ( gondola ? chyba ) z opcją spacerówki .
Jak myślicie ? Jakieś rady ?

witaj Blaneczka :-) wybór wózka to dość indywidualna sprawa bo zależy od wielu czynników np. teren w jakim będziesz go używać, kwota jaką chcesz na to przeznaczyć i ogólnie czego oczekujesz... najwygodniej jest kupić wózek wielofunkcyjny czyli jeden stelaż + gondola + spacerówka + fotelik samochodowy który również można zamontować na ramie wózka; taka opcja powinna więc posłużyć przez około 3 lata więc ważna jest wytrzymała i lekka rama; koła-pompowane sprawdzą się w różnym terenie a piankowe raczej na równym i twardym itd. itd. itd. więc najpierw zastanów się jaki wózek jest ci potrzebny

Snoopy - co do ceny to mam to gdzieś , bo rodzice ojca Księżniczki się zaoferowali, że kupią wózek jaki wybiorę . ( a że śpią na kasie to co będę oszczędzać . Niech płacą jak sobie wychowali synalka tchórza , który mnie zostawił samą w ciąży w klasie maturalnej ) :)

To weż droższy a lżejszy, te są naprawde bardzo ciężkie.... ja z Alą miałam i szybko zapragnełam spacerówki zwykłej bo ciężko z takim kolosem.... nawet jak masz 3 schodki to ten cieżko wciagnąć... fakt prowadzą się dobrze...ale waga...

reklama
Blaneczka -To w tej sytuacji tymbardziej mozesz przebierac w wozkach. choc nie zawsze najdrozszy to najlepszy wg mnie:) cofnij sie do postow poprzednich tam "przeopiniowalismy" pare marek wozkowych :) Powodzenia w wyborze

Wow Gosia- piekny, elegancki z klasa.... bardzo ladny wozek no i pod kolor Kazika heheh:))

Ostatnia edycja:
Do góry