reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
Może i ładne ale ja nawet jakbym miała tyle kasy to bym chyba tyle za wózek nie dała, po za tym dla mnie ważne są koła skrętne a te chyba nie mają.
Wybór należy do Ciebie:-D Powodzenia

_Blaneczka_ ten pierwszy ma niedużą gondolę, wymiary wewnętrzne długość 72cm. Jeśli podejrzewasz, że będziesz miała długie dziecko :) to lepiej szukaj większych. Bartatina z ostatniego linka ma juz ok. 80cm - jak wszystkie Jedo.

W pozostałych 2 linkach długości gondoli nie znalazłam. Tak o tym piszę, bo akurat dla mnie to było mega ważne :) :)

Przejedź się do jakiegokolwiek sklepu z wózkami i zobacz co się wygodniej prowadzi - koła nieruchome czy skrętne z przodu. Ja po takim teście wybrałam skrętny przód.

Jak juz chcesz wypasiona fure to popatrz na casualplay.
Dla mnie idealny. Cena nowego dla mnie zaporowa :) ale na allegro uzywany dopadłam :)

DSC_0837.jpgDSC_0838.jpgDSC_0839.jpg
Już nie mogę sie doczekać kiedy na pierwszy spacer wyjadę, nawet syn powiedział że wózek mu sie podoba i bedzie z małym jeździł na spacery .:-)

reklama
Do góry