reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

gkvip super jest ten wózek, przynajmniej na zdjęciach chociaż z tego co piszesz to na żywo również :-p mnie podobnie jak mlodak strasznie podoba się w kolorze białym ale to tylko żeby sobie popatrzeć :-D

reklama
Ja nie mam pojęcia jaki wózek wybrać ;/
Wcale się na tym nie znam i nie wiem czym się kierować .
Moja mama mówi, że nie ma mi jak pomóc, bo ja nawet w wózku nie leżałam ( tylko mnie położyli to darłam się niemiłosiernie), więc wózek nie był w użytku .

Myślę nad wózkiem głębokim ( gondola ? chyba ) z opcją spacerówki .
Jak myślicie ? Jakieś rady ?

witaj Blaneczka :-) wybór wózka to dość indywidualna sprawa bo zależy od wielu czynników np. teren w jakim będziesz go używać, kwota jaką chcesz na to przeznaczyć i ogólnie czego oczekujesz... najwygodniej jest kupić wózek wielofunkcyjny czyli jeden stelaż + gondola + spacerówka + fotelik samochodowy który również można zamontować na ramie wózka; taka opcja powinna więc posłużyć przez około 3 lata więc ważna jest wytrzymała i lekka rama; koła-pompowane sprawdzą się w różnym terenie a piankowe raczej na równym i twardym itd. itd. itd. więc najpierw zastanów się jaki wózek jest ci potrzebny

Snoopy - co do ceny to mam to gdzieś , bo rodzice ojca Księżniczki się zaoferowali, że kupią wózek jaki wybiorę . ( a że śpią na kasie to co będę oszczędzać . Niech płacą jak sobie wychowali synalka tchórza , który mnie zostawił samą w ciąży w klasie maturalnej ) :)

To weż droższy a lżejszy, te są naprawde bardzo ciężkie.... ja z Alą miałam i szybko zapragnełam spacerówki zwykłej bo ciężko z takim kolosem.... nawet jak masz 3 schodki to ten cieżko wciagnąć... fakt prowadzą się dobrze...ale waga...

reklama
Blaneczka -To w tej sytuacji tymbardziej mozesz przebierac w wozkach. choc nie zawsze najdrozszy to najlepszy wg mnie:) cofnij sie do postow poprzednich tam "przeopiniowalismy" pare marek wozkowych :) Powodzenia w wyborze

Wow Gosia- piekny, elegancki z klasa.... bardzo ladny wozek no i pod kolor Kazika heheh:))

Ostatnia edycja:
Do góry