reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
gkvip śliczny ten wózek :tak: koleżanka z innego wątku też go kupiła i już wtedy się nim zachwycałam
tialana ja też nie mogłam sobie odmówić zabawy z wózkiem ;-) jedynie składania ramy sobie odpuściłam
agulex a jaki wózek zamówiłaś?

Gkvip wozek swietny!
a Ty nie mialas 3 tec-a kupowac? jezu kiedy my wozek wreszcie kupimy....im dluzej czekam tym bardziej zmieniam zdanie co chwile :D teraz mi sie gtx podobac zaczely, ale w rekach nie mialam. bo kilka po osiedlu widze zaczelo jezdzic i porzadnie wygladaja
takie
BABY DESIGN ESPIRO GTX 3w1 kol.2012+fotelik MULTI (2232550937) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no ale nie wiem czy u nas w sklepie sa zeby moc przetestowac i znostaniemy przy wczesniejszym wyborze. no chyba ze sie jeszce w czyms zakochamy

Ostatnia edycja:
Gkvip wozek swietny!
a Ty nie mialas 3 tec-a kupowac? jezu kiedy my wozek wreszcie kupimy....im dluzej czekam tym bardziej zmieniam zdanie co chwile :D teraz mi sie gtx podobac zaczely, ale w rekach nie mialam. bo kilka po osiedlu widze zaczelo jezdzic i porzadnie wygladaja
takie
BABY DESIGN ESPIRO GTX 3w1 kol.2012+fotelik MULTI (2232550937) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no ale nie wiem czy u nas w sklepie sa zeby moc przetestowac i znostaniemy przy wczesniejszym wyborze. no chyba ze sie jeszce w czyms zakochamy
Tak 3 tec to byl ten wymarzony :-) ale po tym jak go przetestowalam w sklepie to niestety okazalo sie ze nie spelnia moich oczekiwan i nie ma tego co tak naprawde potrzebuje. 3 Tec nie ma pokrowcow ani na spacerowke ani na fotelik i do tego to kubelkowe siedzisko spacerowki jakos do mnie nie przemowilo - ja tam starej daty jestem:-D wiec spacerowka musi miec mozliwosc polozenia bobasa na plasko:tak:. Do tego niby ten wozek byl stabilny i lekki i moze dlatego mialam wrazenie ze jak mala wsadze to przy wiekszym wietrze ten wozek sie wywroci:tak:.
No i to byly glowne przyczyny dla ktorych wymarzony wozek przstal byc wymarzonym.
A CARINO zrobil na nas ogromne wrazenie super zwrotny nie za lekki nie za ciezki no i ma wszystko czego potrzebuje szczegolnie mieszkajac tu w Szkocji.

A co do ESPIRO GTX 3w1 to tez nam sie bardzo podobal:tak: ale niestety nie ma w czarnym kolorze a tylko ten kolor wchodzi w rachube:tak:

reklama
Gkvip no dlatego pytalam o tego 3 teca bo to tez bym nasz wysniony ale niestety z podobnych przyczyn poszedl w odstawke. kubelkowe siedzonka ladnie wygladaja ale nawet jak dziecko jest poziomo to jest wygiete:/i jak tu sie obrocic na przyklad...kolana w 2 strone wygiac ma? :Dwiec poki co to xlander ale teraz ogladam te gtx, vector pro itd. w przepisie na zycie wczoraj fajny wozek byl:p ten gleboki czerwony:) wie ktoras jaki to byl? :D wczesniej jezdzili reanem marita a teraz ten dla nastepnego dziecka :Dchociaz on jakis taki podobny do tego gtx byl.

Do góry