reklama
tialana
Fanka BB :)
gkvip świetny ten wózek:-) ja mój mam od godziny w domu nawet sama złożyłam
Ja nasz chyba dwie godzinki składałam i rozkładałam aż się zapociłam przy nim ;-)
december
gkvip wózek nielichy, super stylizacja
kasia.natka
gkvip śliczny ten wózek koleżanka z innego wątku też go kupiła i już wtedy się nim zachwycałam
tialana ja też nie mogłam sobie odmówić zabawy z wózkiem ;-) jedynie składania ramy sobie odpuściłam
agulex a jaki wózek zamówiłaś?
tialana ja też nie mogłam sobie odmówić zabawy z wózkiem ;-) jedynie składania ramy sobie odpuściłam
agulex a jaki wózek zamówiłaś?
My kupilismu CARINO firmy Dada Paradiso CZARNY dokladnie taki jak na zdjeciu
Kupowalam na allegro
NOWOŚĆ!!! WÓZEK CARINO+FOTEL+TORBA+MEGA GRATIS!!! (2220469391) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wiec zobaczymy ile tak naprawde bedzie trwala ta przesyka z Polski do Szkocji
fajny wózeczek:-)
blond_20
Czarownica
Gkvip wozek swietny!
a Ty nie mialas 3 tec-a kupowac? jezu kiedy my wozek wreszcie kupimy....im dluzej czekam tym bardziej zmieniam zdanie co chwile teraz mi sie gtx podobac zaczely, ale w rekach nie mialam. bo kilka po osiedlu widze zaczelo jezdzic i porzadnie wygladaja
takie
BABY DESIGN ESPIRO GTX 3w1 kol.2012+fotelik MULTI (2232550937) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no ale nie wiem czy u nas w sklepie sa zeby moc przetestowac i znostaniemy przy wczesniejszym wyborze. no chyba ze sie jeszce w czyms zakochamy
a Ty nie mialas 3 tec-a kupowac? jezu kiedy my wozek wreszcie kupimy....im dluzej czekam tym bardziej zmieniam zdanie co chwile teraz mi sie gtx podobac zaczely, ale w rekach nie mialam. bo kilka po osiedlu widze zaczelo jezdzic i porzadnie wygladaja
takie
BABY DESIGN ESPIRO GTX 3w1 kol.2012+fotelik MULTI (2232550937) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no ale nie wiem czy u nas w sklepie sa zeby moc przetestowac i znostaniemy przy wczesniejszym wyborze. no chyba ze sie jeszce w czyms zakochamy
Ostatnia edycja:
gkvip2505
Tak 3 tec to byl ten wymarzony :-) ale po tym jak go przetestowalam w sklepie to niestety okazalo sie ze nie spelnia moich oczekiwan i nie ma tego co tak naprawde potrzebuje. 3 Tec nie ma pokrowcow ani na spacerowke ani na fotelik i do tego to kubelkowe siedzisko spacerowki jakos do mnie nie przemowilo - ja tam starej daty jestem wiec spacerowka musi miec mozliwosc polozenia bobasa na plasko. Do tego niby ten wozek byl stabilny i lekki i moze dlatego mialam wrazenie ze jak mala wsadze to przy wiekszym wietrze ten wozek sie wywroci.Gkvip wozek swietny!
takie
No i to byly glowne przyczyny dla ktorych wymarzony wozek przstal byc wymarzonym.
A CARINO zrobil na nas ogromne wrazenie super zwrotny nie za lekki nie za ciezki no i ma wszystko czego potrzebuje szczegolnie mieszkajac tu w Szkocji.
A co do ESPIRO GTX 3w1 to tez nam sie bardzo podobal ale niestety nie ma w czarnym kolorze a tylko ten kolor wchodzi w rachube
reklama
blond_20
Czarownica
Gkvip no dlatego pytalam o tego 3 teca bo to tez bym nasz wysniony ale niestety z podobnych przyczyn poszedl w odstawke. kubelkowe siedzonka ladnie wygladaja ale nawet jak dziecko jest poziomo to jest wygiete:/i jak tu sie obrocic na przyklad...kolana w 2 strone wygiac ma? wiec poki co to xlander ale teraz ogladam te gtx, vector pro itd. w przepisie na zycie wczoraj fajny wozek byl ten gleboki czerwony wie ktoras jaki to byl? wczesniej jezdzili reanem marita a teraz ten dla nastepnego dziecka chociaz on jakis taki podobny do tego gtx byl.