reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Naprawde odradzam Espiro. Miałam go przy pierwszym dziecku. Gondola była ok, nie mialam zastrzezen. Ale ta spacerówka to jeden wielki koszmar. Uzylam ja moze pare razy i pozbylam sie go. Spacerowka jest płytka, nawet widac to na zdjeciach, dziecku naprawde niewygodnie sie siedzialo.

Ania a który miałas? Czy one wszystkie mają takie płytkie? Powiem szczerze ze nie zwróciłam uwagi.

reklama
Ten co sobie wybralam czyli mamas&papas joolz ma bardzo dobre opinie. Nie zamierzam kupic nowego, tylko uzywany, wiec jakby sie nie sprawdzil to go najwyzej sprzedam i juz. A podoba mi sie caly czas. Ma duza gondole az 80 cm dlugosci i przekladana spacerowke. Poza tym i raczka jest teleskopowa zeby dopasowac do wzrostu rodzica i co bardzo fajne w tym wozku to regulowany teleskopowo podnozek.:-)

aaa joolz, ladny ladny :tak:
a czytalas moze cos odnosnie skladania, wielkosci?
ja cos musze miec co zlozy sie dobrze do samolotu i juz sama nie wiem co :no:

Tak sklada sie do malych rozmiarow, mozna sciagnac kolka ponoc jednym kliknieciem. Jak jest zlozony to sam stoi. Tyle wiem.Reszta w praktyce. :-)

Powiem Wam, ze ostatnie dwa dni pomagałam koleżance w opiece nad dziećmi i pchałam wózek phil&teds i powiem jednym słowem, ze mega niewygodny w pchaniu, a jeżeli chodzi o rodzeństwo to sprawdza się tylko do okolo 3misiecy, bo potem maluszek nie chce siedziec na dole. A po drugie miałam wrażenie, ze do tego dziecka na dole pierwsze co to docierają wszystkie spaliny.

reklama
Powiem Wam, ze ostatnie dwa dni pomagałam koleżance w opiece nad dziećmi i pchałam wózek phil&teds i powiem jednym słowem, ze mega niewygodny w pchaniu, a jeżeli chodzi o rodzeństwo to sprawdza się tylko do okolo 3misiecy, bo potem maluszek nie chce siedziec na dole. A po drugie miałam wrażenie, ze do tego dziecka na dole pierwsze co to docierają wszystkie spaliny.

Why?Why?Why? Albo nie ważne bo i tak już stoi w garażu :/

Do góry