reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

A ja ostatnio probowalam Brevi OVO tragedia! Wielkie to, plastikowe gdzie sie da, material jak ze stali... Niby ma byc zwrotne a zawrocic sie nie da, siedzenie plytkie ze szok... To byl nasz pierwszy pierwszy wozek, ktory wspolnie dotykalismy i obydwoje mielismy miny hihihhiih
Potem peg perego juz o niebo lepiej.
Ale nadal szukamy, chyba jednak bedzie quinny :tak:

reklama
A my zamówiliśmy w sklepie ten wózeczek i w tygodniu już będzie:) kolor niebieski a la jeans.Dla dziewczynki mieliśmy problem z kolorem a jak się dowiedzieliśmy że synuś to zdecydowaliśmy się od razu na ten kolor

3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X KOLEKCJA 2012 (2090011754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja tez zastanawiam się na tym wózkiem ale jeszcze nie miałam okazji obmacać go na żywo, jeździłaś nim może po sklepie?

Ja tez zastanawiam się na tym wózkiem ale jeszcze nie miałam okazji obmacać go na żywo, jeździłaś nim może po sklepie?

Po sklepie nim nie jeździłam ale prowadziłam go na spacerku bo sąsiadka ma taki wózek i kiedyś się z nią wybrałam żeby przetestować i fajnie się jechało. Właśnie wtedy postanowiłam o wózku z obrotowymi kołami,wcześniej chodziłam na spacerki z chrześniakiem i on nie miał obrotowych kółek i było dużo gorzej.
Mi ten odpowiada. Nie wiem czy obserwowałas aukcje tego producenta on bardzo dużo sprzedaje tych wózków. Z jednej aukcji nieraz i 40 sztuk

Po sklepie nim nie jeździłam ale prowadziłam go na spacerku bo sąsiadka ma taki wózek i kiedyś się z nią wybrałam żeby przetestować i fajnie się jechało. Właśnie wtedy postanowiłam o wózku z obrotowymi kołami,wcześniej chodziłam na spacerki z chrześniakiem i on nie miał obrotowych kółek i było dużo gorzej.
Mi ten odpowiada. Nie wiem czy obserwowałas aukcje tego producenta on bardzo dużo sprzedaje tych wózków. Z jednej aukcji nieraz i 40 sztuk

Obserwuje i kilka podobnych wózków i widzę że mają dosyć dużą sprzedaż i jeszcze nie zauważyłam żeby ktoś sprzedawał taki używany ale w idealnym więc chyba sprawdzają się na dłuższą metę no i cena też jest całkiem spoko

Obserwuje i kilka podobnych wózków i widzę że mają dosyć dużą sprzedaż i jeszcze nie zauważyłam żeby ktoś sprzedawał taki używany ale w idealnym więc chyba sprawdzają się na dłuższą metę no i cena też jest całkiem spoko

Na pewno co do jakości nie jest taki jak taki za 3 czy 4 tyś ale z tego pułapu cenowego wydaje mi się być ok. Niestety nie stać mnie na drogi wózek a i tak na przyszlą wiosnę chcę przełożyć do lekkiej spacerówki, także na ten rok wystarczy:)

Na pewno co do jakości nie jest taki jak taki za 3 czy 4 tyś ale z tego pułapu cenowego wydaje mi się być ok. Niestety nie stać mnie na drogi wózek a i tak na przyszlą wiosnę chcę przełożyć do lekkiej spacerówki, także na ten rok wystarczy:)

Kupiliście go przez allegro? czy z jakiegoś innego sklepu internetowego?

Kolorystyka super taka odważna:tak::tak::tak:,ale w opisie pisze że wózek na skrętne koła a na zdjęciu on nie ma skrętnych kół?
no własnie mam ten plus że mogę jechać i go obejrzeć przed zakupem:-) a kolorystyka powaliła mnie na kolana:-D Z Ala miałam bez skrętnych, ale przyzwyczaiłam się, w spacerówce mnie wpieniały te skrętne kułeczką i blokowałam zawsze;-)

I hurra!! Jestem szczesliwa posiadaczka joolz silver. Wylicytowalam za 160 f w idealnym stanie!! Gondola, spacerowka, torba, pompka i folia. Za nowy trzeba zaplacic 3300 zl.!! Ale mi sie udalo. Kolezanka mi w maju przywiezie.:-)

reklama
Do góry