reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
golden i sicilpol wózeczki śliczne ale z tego co widzę to chyba spacerówka kubełkowa takiego dzieciaczka na bok się nie da położyć i w zasadzie śpi przechylony a nie na płasko bo zawsze nóżki i pupa będą wyżej. No mi to się wydaje niewygodne sama bym nie chciała tak spać.ale to musi się wam podobać.Ogólnie z wyglądu super:)

Qrcze, nie widziałam tego wątku, a miałam właśnie podpytać Was o wózek.

Nie dam rady przeczytać wszystkich stron - zdecydowała się któraś z Was na X- landera? :happy:

byłam wczoraj sobie wózki pooglądac i GRACO pani ze sklepu nam odradziła. Mówi ze jest świetny ale nie na nasze drogi. I chodniki. Jest strasznie sztywny.
Poleciła polska firmę: Espiro producent wózków i fotelików dla dzieci - Produkty
nie są drogie, po sklepie fajnie sie prowadziły. W sumie mam problem - jkis trzeba kupić, majątku na niego wydawac nie zamierzam.
Albo kupie używanego casualplay albo moze ten.

No moje dwie kuzynki mają X-Landera i jedna z noch żeby włożyć go do samochodu np. do Hondy Jazz musi kółka zdemontować więc u mnie odpada w przebiegach. Poza tym bardzo chwaliła X-landera. Jej starszy syn bardzo długo jeździł w spacerówce o ile dobrze pamiętam to aż do 3 roku życia. Jedyna wada nie ma przekładanego siedziska spacerówki.

Ostatnia edycja:
viola, no wlasnie ja tez tak myslalam, ale ogladalam na youtube filmik i ten kubleke sie rozklada mocno na prawie prosto :eek:
ale nie wiem, tak sobie teraz mysle, ze jednak musze myslec o cos, co bedzie mi latwo zlozyc np. do samolotu a ten kublek jednak ma swoj ksztalt i zwieksza objetosc calego wozka, plus na youtube jako mankament podawali fakt, iz podnozek jednak krotki
i tym sposobem jestem w szarej.... z wozkami :no::confused2:

ja sie martwie troche ze ten moj jest za sztywny jednak.... ale nie chce zadnego terenowego :-:)no:

kurcze zaden wozek nie ma wszystkiego co bysmy chcialy naraz, trzebaby kupic 4 rozne i skleic...

byłam wczoraj sobie wózki pooglądac i GRACO pani ze sklepu nam odradziła. Mówi ze jest świetny ale nie na nasze drogi. I chodniki. Jest strasznie sztywny.
Poleciła polska firmę: Espiro producent wózków i fotelików dla dzieci - Produkty
nie są drogie, po sklepie fajnie sie prowadziły. W sumie mam problem - jkis trzeba kupić, majątku na niego wydawac nie zamierzam.
Albo kupie używanego casualplay albo moze ten.

Naprawde odradzam Espiro. Miałam go przy pierwszym dziecku. Gondola była ok, nie mialam zastrzezen. Ale ta spacerówka to jeden wielki koszmar. Uzylam ja moze pare razy i pozbylam sie go. Spacerowka jest płytka, nawet widac to na zdjeciach, dziecku naprawde niewygodnie sie siedzialo.

reklama
Do góry