reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

A czy ktoras slyszala/widziala/miala/jeździła wozkiem Abc Design Rodeo lub Cobra? Obserwuje aukcję, zaraz sie konczy i nie wiem czy kupować w ciemno tzn. bez przejazdzki na zywo,bo wizualnie mi sie podoba. Opinie same dobre tez czytałam,ale zastanawia mnie siedzisko. Czy nie za male i płytkie? Co myslicie ? allegro.pl/abc-deisgn-by-cobra-luxus-full-extra-zestaw-i2118917818.html

reklama
A my zamówiliśmy w sklepie ten wózeczek i w tygodniu już będzie:) kolor niebieski a la jeans.Dla dziewczynki mieliśmy problem z kolorem a jak się dowiedzieliśmy że synuś to zdecydowaliśmy się od razu na ten kolor

3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X KOLEKCJA 2012 (2090011754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bardzo fajnie się prezentuje :tak:

No moje dwie kuzynki mają X-Landera i jedna z noch żeby włożyć go do samochodu np. do Hondy Jazz musi kółka zdemontować więc u mnie odpada w przebiegach. Poza tym bardzo chwaliła X-landera. Jej starszy syn bardzo długo jeździł w spacerówce o ile dobrze pamiętam to aż do 3 roku życia. Jedyna wada nie ma przekładanego siedziska spacerówki.

No właśnie, dlatego zamierzamy go wrzucić do bagażnika i zobaczyć na miejscu czy styka :tak: Z kolei przekładana rączka w spacerówce dla mnie osobiście nie stanowi takiego problemu :-)

Ja niestety nie, ale słyszałam, że maxi cosi to solidna firma, przynajmniej jeśli chodzi o foteliki :tak:

BPS- Maxi Cosi Mura 3 i 4 sa super, przede wszystkim pod wzgledem ich bezpieczenstwa i komfortu :tak: Moja iostra przez wiele lat mieszkala w Niemczech i tam Mura kroluje :tak:

Ja wczoraj testowalam tego i-moove z Chicco i powiem szczerze, ze za taka cene spodziewalam sie lepszego wykonania, lekki, zwrotny to fakt, ale spoiny tak brzydko wykonczone :no: do tego po złożeniu jest wielgaaachny
Widzielismy takze inne z Chicco i powiem szczerze, ze fajne byly :tak:
Jak ktos jest zaintersowany Chicco to potem zeskanuje taka fajna karte porownawcza akcesoriow do danego modelu :tak:

Iwon, moja kuzynka ma bardzo podobny wozek do twojego ktory wyglada identycznie po zlozeniu i bez problemu wchodzi do bagaznika mojego mesia A klasy, samochodzik nie jest duzy ale bagaznik ma dosc pakowny, ale mysle ze bez problemu wejdzie do innego autka

widzialam wlasnie jane muum na zywo w krakowie w entliczku i jest boski :tak::-):-D
ma wszystko to co chce, jest o niebo lepszy od unlimita, gondola nie jest az tak mala, choc mniejsza niz zwykle (ma 70cm wewnatrz) i z przodu jest dosc miekkie to zawieszenie wiec mysle ze da rade na naszych dziurawych chodnikach. no i mega prosto sie sklada do malutkich rozmiarow wiec zmieszcze go nawet do mojej aygo. w poniedzialek jade odebrac moj kolor:

http://koli4ki.com/images/jane-muum-3v1-p42-classic-baby-stroller copy.png

jeszcze tylko akceptacja meza ale mysle ze jak zobaczy to tez sie zgodzi ze wszystko jest ok:)
uff jedno by bylo z glowy

reklama
Ja wlasnie szukalam wozka w ktorym gondola jest jednak wieksza niz zazwyczaj. Dlatego miedzy innymi zdecydowalam sie na Joolz Day bo tam gondola ma 80 cm wewnatrz.No i co tez wazne to to ze zarowno gondole jak i spacerowke montowac mozna w obu kierunkach. Jeszcze jedna rzecz ktora lubie to to zeby spacerowka nie byla nisko nad ziemia. A w moim spacerowka jest na wysokosci stolu jesli dobrze sie wyrazilam:-)

Do góry