A czy ktoras slyszala/widziala/miala/jeździła wozkiem Abc Design Rodeo lub Cobra? Obserwuje aukcję, zaraz sie konczy i nie wiem czy kupować w ciemno tzn. bez przejazdzki na zywo,bo wizualnie mi sie podoba. Opinie same dobre tez czytałam,ale zastanawia mnie siedzisko. Czy nie za male i płytkie? Co myslicie ? allegro.pl/abc-deisgn-by-cobra-luxus-full-extra-zestaw-i2118917818.html
reklama
Kupiliście go przez allegro? czy z jakiegoś innego sklepu internetowego?
Kupujemy normalnie w sklepie w bobasie są w promocji tylko 50zł droższe niż na allegro więc mogę na miejscu obejrzeć.
Zamówiliśmy tylko kolor który nam się podoba bo takiego akurat nie było
Iwon
Lipcowe Mamy '05
A my zamówiliśmy w sklepie ten wózeczek i w tygodniu już będzie kolor niebieski a la jeans.Dla dziewczynki mieliśmy problem z kolorem a jak się dowiedzieliśmy że synuś to zdecydowaliśmy się od razu na ten kolor
3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X KOLEKCJA 2012 (2090011754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bardzo fajnie się prezentuje
No moje dwie kuzynki mają X-Landera i jedna z noch żeby włożyć go do samochodu np. do Hondy Jazz musi kółka zdemontować więc u mnie odpada w przebiegach. Poza tym bardzo chwaliła X-landera. Jej starszy syn bardzo długo jeździł w spacerówce o ile dobrze pamiętam to aż do 3 roku życia. Jedyna wada nie ma przekładanego siedziska spacerówki.
No właśnie, dlatego zamierzamy go wrzucić do bagażnika i zobaczyć na miejscu czy styka Z kolei przekładana rączka w spacerówce dla mnie osobiście nie stanowi takiego problemu :-)
sicilpol
Ma-Ma!
BPS- Maxi Cosi Mura 3 i 4 sa super, przede wszystkim pod wzgledem ich bezpieczenstwa i komfortu Moja iostra przez wiele lat mieszkala w Niemczech i tam Mura kroluje
Ja wczoraj testowalam tego i-moove z Chicco i powiem szczerze, ze za taka cene spodziewalam sie lepszego wykonania, lekki, zwrotny to fakt, ale spoiny tak brzydko wykonczone do tego po złożeniu jest wielgaaachny
Widzielismy takze inne z Chicco i powiem szczerze, ze fajne byly
Jak ktos jest zaintersowany Chicco to potem zeskanuje taka fajna karte porownawcza akcesoriow do danego modelu
Ja wczoraj testowalam tego i-moove z Chicco i powiem szczerze, ze za taka cene spodziewalam sie lepszego wykonania, lekki, zwrotny to fakt, ale spoiny tak brzydko wykonczone do tego po złożeniu jest wielgaaachny
Widzielismy takze inne z Chicco i powiem szczerze, ze fajne byly
Jak ktos jest zaintersowany Chicco to potem zeskanuje taka fajna karte porownawcza akcesoriow do danego modelu
Iwon, moja kuzynka ma bardzo podobny wozek do twojego ktory wyglada identycznie po zlozeniu i bez problemu wchodzi do bagaznika mojego mesia A klasy, samochodzik nie jest duzy ale bagaznik ma dosc pakowny, ale mysle ze bez problemu wejdzie do innego autka
goldenlucy
Fanka BB :)
http://esklep.babyfant.pl/bmz_cache/1/1048d5f9f9c0e512925f0460d7ed41d6.image.1182x720.jpg
Taka fajna oslonka uv do wozka dokupilam . Jest dopinana do daszka i jednoczesnie go przedluza.:-)
Taka fajna oslonka uv do wozka dokupilam . Jest dopinana do daszka i jednoczesnie go przedluza.:-)
widzialam wlasnie jane muum na zywo w krakowie w entliczku i jest boski :-)
ma wszystko to co chce, jest o niebo lepszy od unlimita, gondola nie jest az tak mala, choc mniejsza niz zwykle (ma 70cm wewnatrz) i z przodu jest dosc miekkie to zawieszenie wiec mysle ze da rade na naszych dziurawych chodnikach. no i mega prosto sie sklada do malutkich rozmiarow wiec zmieszcze go nawet do mojej aygo. w poniedzialek jade odebrac moj kolor:
http://koli4ki.com/images/jane-muum-3v1-p42-classic-baby-stroller copy.png
jeszcze tylko akceptacja meza ale mysle ze jak zobaczy to tez sie zgodzi ze wszystko jest ok
uff jedno by bylo z glowy
ma wszystko to co chce, jest o niebo lepszy od unlimita, gondola nie jest az tak mala, choc mniejsza niz zwykle (ma 70cm wewnatrz) i z przodu jest dosc miekkie to zawieszenie wiec mysle ze da rade na naszych dziurawych chodnikach. no i mega prosto sie sklada do malutkich rozmiarow wiec zmieszcze go nawet do mojej aygo. w poniedzialek jade odebrac moj kolor:
http://koli4ki.com/images/jane-muum-3v1-p42-classic-baby-stroller copy.png
jeszcze tylko akceptacja meza ale mysle ze jak zobaczy to tez sie zgodzi ze wszystko jest ok
uff jedno by bylo z glowy
reklama
goldenlucy
Fanka BB :)
Ja wlasnie szukalam wozka w ktorym gondola jest jednak wieksza niz zazwyczaj. Dlatego miedzy innymi zdecydowalam sie na Joolz Day bo tam gondola ma 80 cm wewnatrz.No i co tez wazne to to ze zarowno gondole jak i spacerowke montowac mozna w obu kierunkach. Jeszcze jedna rzecz ktora lubie to to zeby spacerowka nie byla nisko nad ziemia. A w moim spacerowka jest na wysokosci stolu jesli dobrze sie wyrazilam:-)