reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
Carla daj mi namiary na te kocyki - zakochalam sie a te sowy chodza za mna juz od dawna ale tu w UK nigdzie takich slicznych kocykow nie ma a ja chce taki
sicilpol
Ma-Ma!
sunshine to sa kocyki polskiej firmy millou
http://www.lamillou.com
http://www.lamillou.com
anna mucha ma wozek z czachami? a to mnie ominelo
sicil to jeden z tych wozkow co wygladaja jak krzeslo biurowe dla mnie... zupelnie nie czaje tego trendu, a moj maz juz prawie kupil mi graco symbio tak sie tym zachwycal
sicil to jeden z tych wozkow co wygladaja jak krzeslo biurowe dla mnie... zupelnie nie czaje tego trendu, a moj maz juz prawie kupil mi graco symbio tak sie tym zachwycal
Sunshine6
anna mucha ma wozek z czachami? a to mnie ominelo
hehehhe nie wozek a kocyk w czachy i tez zrobil furore w PL.
sąsiadów przepraszamy - Anna Mucha - oficjalny bloog - bloog.pl
Niespodzianka
Sicil kosmiczny ten wozek. Hmm, Chyba wole bardziej tradycyjne. Mam pytanie, czy to Ty pisalas, ze Wloszki maja swira na punkcie wozkow Chicco? Jesli tak to moglabys zapytac/przeczytac co mowia o enjoy fun travel system? Moj szwagier ostatnio chwalil - w sumie nie wiem czemu, bo nie mieli tego wozka
Josie graco mowisz? Hihi. Juz zerkam, ale po tej zielonej mince jakos nie spodziewam sie rewelacji
Uuuu ja tez czachy przegapilam. Bardzo elegancki
Josie graco mowisz? Hihi. Juz zerkam, ale po tej zielonej mince jakos nie spodziewam sie rewelacji
Uuuu ja tez czachy przegapilam. Bardzo elegancki
sicilpol
Ma-Ma!
no wlasnie hihih, a jak dla mnie to do tej pory najwiekszym przypalem jednak jest ta klasyczna inglesina
wiem, ze sa rozne gusta, ale ten wozek jak dla mnie jest tragiczny brrrrr
niespodzianka- no tu jednak kroluje wszystko to co wloskie, a wiec chicco, inglesina, foppapedretti czy cam
nawet na jane pluja jadem ;-)
zaraz zerkne co pisza
wiem, ze sa rozne gusta, ale ten wozek jak dla mnie jest tragiczny brrrrr
niespodzianka- no tu jednak kroluje wszystko to co wloskie, a wiec chicco, inglesina, foppapedretti czy cam
nawet na jane pluja jadem ;-)
zaraz zerkne co pisza
Ostatnia edycja:
Niespodzianka
Heh wlasnie na polskiej stronce znalazlam inglesine za jedyne 4000 zl. Z horrorem mi sie kojarzy ten wozek. Tylko czekac, az laleczka Chucky wyskoczy ze srodka. Brrr
Josie ten symbio to chyba najladniejszy wozek graco jaki widzialam... ale szukam dalej. Czekam na dzien, w ktorym ujrze ten jedyny, wymarzony
Josie ten symbio to chyba najladniejszy wozek graco jaki widzialam... ale szukam dalej. Czekam na dzien, w ktorym ujrze ten jedyny, wymarzony
reklama
sicilpol
Ma-Ma!
niespodzianka
No wiec znalazlam takie opinie
+
lekki
bezpieczny
zwrotny
cena/jakosc
duzo akcesoriów
-
zajmuje duzo miejsca w bagazniku
relatywnie mala gondolka
raczki sa osobno, wiec nie mozna prowadzic jedna reka, pisza co prada, ze mozna je przekrecic az utworzy cos w rodzaju jednej poreczy ale nie jest to za bardzo poreczny mechanizm
Ale mysle, ze wszystkie te pusy minusy mozesz sobie sprawdzic w sklepie, bo wiesz jak to jest, jadna pisze tak druga tak ;-)
No wiec znalazlam takie opinie
+
lekki
bezpieczny
zwrotny
cena/jakosc
duzo akcesoriów
-
zajmuje duzo miejsca w bagazniku
relatywnie mala gondolka
raczki sa osobno, wiec nie mozna prowadzic jedna reka, pisza co prada, ze mozna je przekrecic az utworzy cos w rodzaju jednej poreczy ale nie jest to za bardzo poreczny mechanizm
Ale mysle, ze wszystkie te pusy minusy mozesz sobie sprawdzic w sklepie, bo wiesz jak to jest, jadna pisze tak druga tak ;-)