reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

a co powiecie o tym wozku?
2.jpg
kurcze, to nowosc na rynku, pewnie za moment tu bedzie szalenstwo na tym punkcie, a mi sie jakos tak srednio podoba :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Zaraz wejde na stronke i zajrze ale skoro to oryginalne to pewnie ceny zabujcze ehhh a to nie jeden z tych co to Mucha kupila taki z czachami?

anna mucha ma wozek z czachami? a to mnie ominelo :)

sicil to jeden z tych wozkow co wygladaja jak krzeslo biurowe dla mnie... zupelnie nie czaje tego trendu, a moj maz juz prawie kupil mi graco symbio tak sie tym zachwycal :baffled:

Sicil kosmiczny ten wozek. Hmm, Chyba wole bardziej tradycyjne. Mam pytanie, czy to Ty pisalas, ze Wloszki maja swira na punkcie wozkow Chicco? Jesli tak to moglabys zapytac/przeczytac co mowia o enjoy fun travel system? Moj szwagier ostatnio chwalil - w sumie nie wiem czemu, bo nie mieli tego wozka :confused:

Josie graco mowisz? Hihi. Juz zerkam, ale po tej zielonej mince jakos nie spodziewam sie rewelacji :-p

Uuuu ja tez czachy przegapilam. Bardzo elegancki :-p

no wlasnie hihih, a jak dla mnie to do tej pory najwiekszym przypalem jednak jest ta klasyczna inglesina :baffled:
wiem, ze sa rozne gusta, ale ten wozek jak dla mnie jest tragiczny brrrrr

niespodzianka- no tu jednak kroluje wszystko to co wloskie, a wiec chicco, inglesina, foppapedretti czy cam :tak:
nawet na jane pluja jadem ;-)
zaraz zerkne co pisza :tak:

Ostatnia edycja:
Heh wlasnie na polskiej stronce znalazlam inglesine za jedyne 4000 zl. Z horrorem mi sie kojarzy ten wozek. Tylko czekac, az laleczka Chucky wyskoczy ze srodka. Brrr

Josie ten symbio to chyba najladniejszy wozek graco jaki widzialam... ale szukam dalej. Czekam na dzien, w ktorym ujrze ten jedyny, wymarzony :baffled:

reklama
niespodzianka

No wiec znalazlam takie opinie

+
lekki
bezpieczny
zwrotny
cena/jakosc
duzo akcesoriów

-
zajmuje duzo miejsca w bagazniku
relatywnie mala gondolka
raczki sa osobno, wiec nie mozna prowadzic jedna reka, pisza co prada, ze mozna je przekrecic az utworzy cos w rodzaju jednej poreczy ale nie jest to za bardzo poreczny mechanizm

Ale mysle, ze wszystkie te pusy minusy mozesz sobie sprawdzic w sklepie, bo wiesz jak to jest, jadna pisze tak druga tak ;-)

Do góry