reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
No ja tego Phil&Teds Vibe...
product-1163-l-1.jpgvibe_peanut.jpg

A przyszłości...
draft_lens2189432module11672833photo_1275467079phil-teds-vibe.jpg

Kupiłam wózek jak tylko dowiedziałam się o ciąży...8 tydzień może ;D Teraz ciut żałuję...tyle tego...

no to super ze macie tez takie ciemniejsze:) bo zaczelam czytac opinie i sie matki polki burza ze jak to biedne niemowle w czarnym wozku, ze to okropne :szok::baffled:

jak dla mnie super bo mazna zawsze latwo dodatki wesole dobrac. a nie lubie jakos tych wszystkich cukierkowych gadzetow w kolorach niemowlecych...

Mi też podobają się czarne wózki ale narazie jeszcze nic nie wybraliśmy, dobrze że jest ten wątek bo podglądam wasze wybory, wiemy mniej więcej co chcemy ale jakoś trudno się zdecydować, samochody mój D. łatwiej kupuje ;-)

wtrącę się jako nowa na forum :)
do Josie nie dziwi mnie wcale że zastanawiasz się nad wózkiem JANE bo ma on wiele pozytywnych opinii użytkowniczek ale to już na pewno sprawdzałaś. Ja sama jestem zachwycona wózkiem Jane rider revers buganvilla i właśnie taki postanowiłam kupić mojemu maleństwu. Oglądałam go w sklepie PAti i Maks w Poznaniu. Mój już zdążył posprawdzać jak się składa i w ogóle montaż i demontaż poszczególnych elementów. No i przede wszystkim rozmiar wózka po złożeniu był dla mnie bardzo ważny bo do VW new beatla to raczej X lander by nie wszedł. Tak więc po 3 godzinach w sklepie i rozważaniach padło właśnie na Jane.
A wy dziewczyny co myślicie na temat tego wózka????

Ostatnia edycja:
witaj daria widze ze tez moje rodzinne strony :) ridery ogladalam, tez sa super :)

carla jakie boskie sowy!!!!!!

reklama
witam witam wszystkie przyszłe mamy :)
został rider, choć zastanawiałam się pierwotnie nad wieloma wózeczkami :)
np. Recaro Babyzen - zaje... spacerówka no ale gondolka bardzo mała no i w pati i maksie mówili że tylko jednego sprzedali bo nie ma blokowanego kola przedniego, kolejnym faworytem był mima Xari Kobi ale you tube wybił mi go z głowy no i przede wszystkim MUTSY 4 Rider ale nie zmieści się do samochodu no i spacerówka mi się nie podoba.

Ostatnia edycja:
Do góry