reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

a myslisz ze Seem będzie jeszcze w wózku jeździł jak maluszek się urodzi? Mój Wiktor już od ok. 2-3 miesięcy na widok wózka płacze i za nic w świecie nie chce usiąść w wózku - wszędzie "niunio sam" - radziła bym się wstrzymać z kupowaniem takiego wózeczka w razie jak maluchowi się znudzi wózek - zbędny koszt wtedy bedzie.

no wlasnie nie wiem - Kay jak skonczyl 2 lata to zadko wozek uzywalismy - moze faktycznie sie wstrzymamy

reklama
no moj tez jak mial 2 lata to za zadne skarby do wozka nie dalo sie go wsadzic( na szczescie:)) bo ile to jest zamieszania wszedzie z tym wozkiem sie zabierac. ale kolezanki corka w wieku mojego rafalka do tej pory w parasolce jezdzi:/ ledwo sie miesci, nogi to sie po ziemi czasem jej ciagna ale ona mowi ze jej tak wygodniej na zakupy jezdzic...nie skomentuje....ciekawe jak dlugo jeszcze zamierza.
a inna kolezanka wozila 2 letnia starsza corke na spaceracg na gondoli:D tyle ze ona miala to miekkie nosidlo:) mala czasem zasypiala na siedzaco, a Nikos jakos sie nawet nie buntowal za bardzo. potem dostawke kupila. cos takiego
dostawka do wózka BUGGY BOART lascal (2117482809) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dziecko starsze idzie na spacerze glownie kolo mamy a jak chce jechac to wskakuje na to i jedzie na stojaco:) bardzo fajne to i uzywane osztuje nieduzo a ulatwia zycie:)zawsze to mozna chocby do kosza na zakupy schowac. bo podwojny wozek to mi sie wydaje ze jest ok jak jeszcze rok po roku sa dzieci a takie 2 latka to juz duzo

zalezy od dziecka - od mojej znajomej synek w wieku 4 lat jezdzil w wozku :szok: tylko,ze on to dzis taki dziwny jest - jest w wieku mojego Kaya, a na dwor to z krzykiem wychodzi,bo on nie lubi na dwor chodzic

Pewnie, że zależy od dziecka:tak:

Ja znam nawet przypadek, ze mama do zerowki wiozla dziecko w wozku:szok:
ale to juz chyba lekka przesada:sorry2:

No wlasnie dzieci robią sie zazdrosne i kolezanki corka w wieku 3 lat wrocila do smoczka:szok: koniecznie chciala smoka:tak: jak widziala, ze Brata przewijaja to chciala pieluszkę nawet:szok:
az sie boję:-D

Kamila Kuba jak na razie tez mowi, ze wozek dla didi (dzidzi):-D
i w ogole smoczki nawet schowal dla dzidzi hehe

Aga a co to za firmy, w szczególności ten drugi mi się podoba...
BEBECAR
Aga i dziewczyny,
Jeśli szukacie wózka używanego, to moim zdanie warto przejrzeć stronę Tablica.pl.
Jest tam o wiele więcej wózków używanych niż na allegro. No i czasami te modele ktore kosztują kosmiczne pieniądze mozna tanio znależć.
Nie wiem czy to ten sama aga, ale looknij tu:

Wózek wielofunkcyjny BEBECAR Gostynin • Ogłoszenia Tablica.pl
Asik tak to z tych wózków, ale te co pokazałaś jest tańszy tylko dlatego, ze nie ma kół skrętnych, a te co ja pokazałam to ze skrętnymi.

A ja za wczesnie sie cieszylam, ze dostane wozek Jane, bo nie dostane :-(

reklama
Do góry