reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

a myslisz ze Seem będzie jeszcze w wózku jeździł jak maluszek się urodzi? Mój Wiktor już od ok. 2-3 miesięcy na widok wózka płacze i za nic w świecie nie chce usiąść w wózku - wszędzie "niunio sam" - radziła bym się wstrzymać z kupowaniem takiego wózeczka w razie jak maluchowi się znudzi wózek - zbędny koszt wtedy bedzie.

no wlasnie nie wiem - Kay jak skonczyl 2 lata to zadko wozek uzywalismy - moze faktycznie sie wstrzymamy

reklama
no moj tez jak mial 2 lata to za zadne skarby do wozka nie dalo sie go wsadzic( na szczescie:)) bo ile to jest zamieszania wszedzie z tym wozkiem sie zabierac. ale kolezanki corka w wieku mojego rafalka do tej pory w parasolce jezdzi:/ ledwo sie miesci, nogi to sie po ziemi czasem jej ciagna ale ona mowi ze jej tak wygodniej na zakupy jezdzic...nie skomentuje....ciekawe jak dlugo jeszcze zamierza.
a inna kolezanka wozila 2 letnia starsza corke na spaceracg na gondoli:D tyle ze ona miala to miekkie nosidlo:) mala czasem zasypiala na siedzaco, a Nikos jakos sie nawet nie buntowal za bardzo. potem dostawke kupila. cos takiego
dostawka do wózka BUGGY BOART lascal (2117482809) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dziecko starsze idzie na spacerze glownie kolo mamy a jak chce jechac to wskakuje na to i jedzie na stojaco:) bardzo fajne to i uzywane osztuje nieduzo a ulatwia zycie:)zawsze to mozna chocby do kosza na zakupy schowac. bo podwojny wozek to mi sie wydaje ze jest ok jak jeszcze rok po roku sa dzieci a takie 2 latka to juz duzo

zalezy od dziecka - od mojej znajomej synek w wieku 4 lat jezdzil w wozku :szok: tylko,ze on to dzis taki dziwny jest - jest w wieku mojego Kaya, a na dwor to z krzykiem wychodzi,bo on nie lubi na dwor chodzic

Pewnie, że zależy od dziecka:tak:

Ja znam nawet przypadek, ze mama do zerowki wiozla dziecko w wozku:szok:
ale to juz chyba lekka przesada:sorry2:

No wlasnie dzieci robią sie zazdrosne i kolezanki corka w wieku 3 lat wrocila do smoczka:szok: koniecznie chciala smoka:tak: jak widziala, ze Brata przewijaja to chciala pieluszkę nawet:szok:
az sie boję:-D

Kamila Kuba jak na razie tez mowi, ze wozek dla didi (dzidzi):-D
i w ogole smoczki nawet schowal dla dzidzi hehe

Aga a co to za firmy, w szczególności ten drugi mi się podoba...
BEBECAR
Aga i dziewczyny,
Jeśli szukacie wózka używanego, to moim zdanie warto przejrzeć stronę Tablica.pl.
Jest tam o wiele więcej wózków używanych niż na allegro. No i czasami te modele ktore kosztują kosmiczne pieniądze mozna tanio znależć.
Nie wiem czy to ten sama aga, ale looknij tu:

Wózek wielofunkcyjny BEBECAR Gostynin • Ogłoszenia Tablica.pl
Asik tak to z tych wózków, ale te co pokazałaś jest tańszy tylko dlatego, ze nie ma kół skrętnych, a te co ja pokazałam to ze skrętnymi.

A ja za wczesnie sie cieszylam, ze dostane wozek Jane, bo nie dostane :-(

reklama
Do góry