reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
Z tymi modelami miałam do czynienia i one mi się marzą :)- jedne z lepszych wózków w prowadzeniu jakie miałam na swojej drodze :)
qp3wbo.jpg

2agm9ns.jpg

Aga a co to za firmy, w szczególności ten drugi mi się podoba...

Wczoraj rozmawialismy z M i w sumie wozek mamy,wiec po co nowy kupowac + do tego ten Quinny zapp,wiec jak cos to moze sprzedamy jednak ten Quinny i kupimy wozek,co maluszek bedzie z tylu, a Seem sobie z przodu siedzial, cos takiego:
Unbenannt.jpg

bylam w sklepie, co prawda z jane byl tylko rider - bardzo fajnie sie prezentuje. do niego byla gondola micro - taka skladana na plasko, bardzo lekka i nawet calkiem spora.
ale jesli chodzi o gondole to rzadza te windoo... w srodku jak w mercedesie, sa wylozone takim meszkiem jakby, po prostu piekne!
ogladalam tez xlandery - ogolnie super wykonane, gondola wcale nie taka mala. ale dla mnie zbyt szeroki - tylne kola ma duze i bardzo mocno rozstawione, mam watpliwosci jak to sie w drzwiach miesci

Wczoraj rozmawialismy z M i w sumie wozek mamy,wiec po co nowy kupowac + do tego ten Quinny zapp,wiec jak cos to moze sprzedamy jednak ten Quinny i kupimy wozek,co maluszek bedzie z tylu, a Seem sobie z przodu siedzial, cos takiego:
Zobacz załącznik 436357

a myslisz ze Seem będzie jeszcze w wózku jeździł jak maluszek się urodzi? Mój Wiktor już od ok. 2-3 miesięcy na widok wózka płacze i za nic w świecie nie chce usiąść w wózku - wszędzie "niunio sam" - radziła bym się wstrzymać z kupowaniem takiego wózeczka w razie jak maluchowi się znudzi wózek - zbędny koszt wtedy bedzie.

Oj to chyba zalezy od dziecka, bo Wiki to leń i do klubiku blok dalej chce jechac w wózku. Ogólnie bardzo lubi jeszcze w wózku jezdzic. I przetestowała juz wózek brata:-) nawet w gondoli lezala.

Kuba też juz nie chce jeżdzić w wozku, bardzo rzadko zabieramy wozek gdziekolwiek, chyba, ze wiemy ze trzeba gdzies dlugo chodzic ale On mimo to nie chce do wozka, zawzięty:-) ale wiem, ze niektorzy maja podwojne jak starsze dziecko ma ponad 3 lata.

Mam nadzieje, ze Kuba nie zmieni zdania jak sie Mały urodzi i nie będzie zazdrościl, bo dwoch wozkow nie bede brala na spacer:-D

Kuba też juz nie chce jeżdzić w wozku, bardzo rzadko zabieramy wozek gdziekolwiek, chyba, ze wiemy ze trzeba gdzies dlugo chodzic ale On mimo to nie chce do wozka, zawzięty:-) ale wiem, ze niektorzy maja podwojne jak starsze dziecko ma ponad 3 lata.

Mam nadzieje, ze Kuba nie zmieni zdania jak sie Mały urodzi i nie będzie zazdrościl, bo dwoch wozkow nie bede brala na spacer:-D

hehe no ja mysle ze mojemu wiktorowi juz nie powróci lubienie wózka , Twojemu pewnie tez nie bo to są duze mądre dzieci :) Wiktor teraz uwaza ze tylko dzidziusie jezdzą w wozkach :)

reklama
Niekoniecznie, dziecko może byc mądre ale zazdrość powoduje ze chce miec to samo co młodsze rodzeństwo. Czyli być kąpanym w wanience, jeździć w wózku i karmienie z butelki.

Mama mówiła ze jak mój brat sie urodził to ja chciałam byc kąpana w wanience i przewijana :) Na swoje wytłumaczenie mam to ze miałam niewiele ponad 3 lata.

Do góry