alijenka
Mamcia Nataszki :))
jak coś służę pomocą pracowałam w tej firmie 6 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tymi modelami miałam do czynienia i one mi się marzą - jedne z lepszych wózków w prowadzeniu jakie miałam na swojej drodze
Wczoraj rozmawialismy z M i w sumie wozek mamy,wiec po co nowy kupowac + do tego ten Quinny zapp,wiec jak cos to moze sprzedamy jednak ten Quinny i kupimy wozek,co maluszek bedzie z tylu, a Seem sobie z przodu siedzial, cos takiego:
Zobacz załącznik 436357
Kuba też juz nie chce jeżdzić w wozku, bardzo rzadko zabieramy wozek gdziekolwiek, chyba, ze wiemy ze trzeba gdzies dlugo chodzic ale On mimo to nie chce do wozka, zawzięty:-) ale wiem, ze niektorzy maja podwojne jak starsze dziecko ma ponad 3 lata.
Mam nadzieje, ze Kuba nie zmieni zdania jak sie Mały urodzi i nie będzie zazdrościl, bo dwoch wozkow nie bede brala na spacer