reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Z tymi modelami miałam do czynienia i one mi się marzą :)- jedne z lepszych wózków w prowadzeniu jakie miałam na swojej drodze :)
qp3wbo.jpg

2agm9ns.jpg

Aga a co to za firmy, w szczególności ten drugi mi się podoba...

Wczoraj rozmawialismy z M i w sumie wozek mamy,wiec po co nowy kupowac + do tego ten Quinny zapp,wiec jak cos to moze sprzedamy jednak ten Quinny i kupimy wozek,co maluszek bedzie z tylu, a Seem sobie z przodu siedzial, cos takiego:
Unbenannt.jpg

bylam w sklepie, co prawda z jane byl tylko rider - bardzo fajnie sie prezentuje. do niego byla gondola micro - taka skladana na plasko, bardzo lekka i nawet calkiem spora.
ale jesli chodzi o gondole to rzadza te windoo... w srodku jak w mercedesie, sa wylozone takim meszkiem jakby, po prostu piekne!
ogladalam tez xlandery - ogolnie super wykonane, gondola wcale nie taka mala. ale dla mnie zbyt szeroki - tylne kola ma duze i bardzo mocno rozstawione, mam watpliwosci jak to sie w drzwiach miesci

Wczoraj rozmawialismy z M i w sumie wozek mamy,wiec po co nowy kupowac + do tego ten Quinny zapp,wiec jak cos to moze sprzedamy jednak ten Quinny i kupimy wozek,co maluszek bedzie z tylu, a Seem sobie z przodu siedzial, cos takiego:
Zobacz załącznik 436357

a myslisz ze Seem będzie jeszcze w wózku jeździł jak maluszek się urodzi? Mój Wiktor już od ok. 2-3 miesięcy na widok wózka płacze i za nic w świecie nie chce usiąść w wózku - wszędzie "niunio sam" - radziła bym się wstrzymać z kupowaniem takiego wózeczka w razie jak maluchowi się znudzi wózek - zbędny koszt wtedy bedzie.

Oj to chyba zalezy od dziecka, bo Wiki to leń i do klubiku blok dalej chce jechac w wózku. Ogólnie bardzo lubi jeszcze w wózku jezdzic. I przetestowała juz wózek brata:-) nawet w gondoli lezala.

Kuba też juz nie chce jeżdzić w wozku, bardzo rzadko zabieramy wozek gdziekolwiek, chyba, ze wiemy ze trzeba gdzies dlugo chodzic ale On mimo to nie chce do wozka, zawzięty:-) ale wiem, ze niektorzy maja podwojne jak starsze dziecko ma ponad 3 lata.

Mam nadzieje, ze Kuba nie zmieni zdania jak sie Mały urodzi i nie będzie zazdrościl, bo dwoch wozkow nie bede brala na spacer:-D

Kuba też juz nie chce jeżdzić w wozku, bardzo rzadko zabieramy wozek gdziekolwiek, chyba, ze wiemy ze trzeba gdzies dlugo chodzic ale On mimo to nie chce do wozka, zawzięty:-) ale wiem, ze niektorzy maja podwojne jak starsze dziecko ma ponad 3 lata.

Mam nadzieje, ze Kuba nie zmieni zdania jak sie Mały urodzi i nie będzie zazdrościl, bo dwoch wozkow nie bede brala na spacer:-D

hehe no ja mysle ze mojemu wiktorowi juz nie powróci lubienie wózka , Twojemu pewnie tez nie bo to są duze mądre dzieci :) Wiktor teraz uwaza ze tylko dzidziusie jezdzą w wozkach :)

reklama
Niekoniecznie, dziecko może byc mądre ale zazdrość powoduje ze chce miec to samo co młodsze rodzeństwo. Czyli być kąpanym w wanience, jeździć w wózku i karmienie z butelki.

Mama mówiła ze jak mój brat sie urodził to ja chciałam byc kąpana w wanience i przewijana :) Na swoje wytłumaczenie mam to ze miałam niewiele ponad 3 lata.

Do góry