reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

dziewczyny fajne te Wasze wózeczki :-) widzę że każda ma już swój wybór ;-) Mi też się podobają te wielofunkcyjne tylko trochę to kosztuje :-( a My teraz nie możemy sobie pozwolić na taki wydatek chociaż wiem że rodzice chcą zapłacić za niego to nie będziemy ich aż tak naciągać :no: ale wydaje Mi się że ten co upatrzyłam też nie jest taki straszny i 2 w 1 :-) kaska będzie potrzebna na remoncik :tak: bo planujemy się przeprowadzić pod koniec roku ;-)

fotelik do samochodu mam od siostry :-)

Załączniki

• cameleon blue.jpg
    cameleon blue.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 27
  • wózek .jpeg
    wózek .jpeg
    46,9 KB · Wyświetleń: 43
  • wózek 1.jpeg
    wózek 1.jpeg
    121,8 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Fajny tylko ja wolałabym z pełną rączką. Bo wtedy mogę jedną ręka prowadzić- a taki to by mi chyba skręcał, źle kombinuję?

Kasiorą też nie opływam- ale jak mam kupić 20 kg wielofunkcyjny i zmieniać za rok na lżejszy i poręczniejszy- to wolę od razu taki średnio ciężki ( bo z pompowanymi lekkiego nie doświadczę) co gondolę doużywam do grudnia powiedzmy a potem wsadzę na stelaż spacerówkę a młodego w ciepły śpiworek. W tej spacerówce chociaż ze 2 latka. Jak będzie mi brykał już mocno- wtedy jakiś wózeczek-parasolka, tak , żeby miał gdzie przysiąść miedzy brykaniem. Tak sobie marzę- marzyciela ze mnie.:-D:-D:-D

AURELIA, Fajowo Ci się udało ::-D:-D:-Da miałam Cie pytać o wózeczek, ale jakoś dawno Cię z nami nie było :zawstydzona/y: a ja odkąd wróciłąm do pracy też mam mniej czasu na BB :-:)-:)-( mam nadzieję, ze wózeczek w rzeczywistości też będzie taki śliczny, jak na zdjęciach i się nie rozccarujecie ..powodzenia :-):-):-) CZEKAM NA WIEŚCI...DOBRE WIEŚCI

I kupiliśmy!!! Wózek w stanie bardzo dobrym, nie widać, że był używany!!! Zapłaciliśmy 600zł, czyli połowę ceny nowego...:-):-):-)

Stoi w pokoju i napatrzeć się na niego nie mogę.

Jeszcze raz dziękuję za linka, gdyby nie Ty!!! Buziaki, kolejny zakup udany:tak:

reklama
Do góry