reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Wogóle czytałam inne mamy i one mówią gondola a potem spacerówka parasolka. Ale przecież młode w wieku 5-6 miesięcy będzie za zbyt ciekawe zapewne, żeby leżeć i gapić sie w budę a do parasolki - spaceróweczki takiego maleństwa nie przeniosę.

Pewnie że takiego malucha nie władujesz do "parasolki" a poza tym hmmm:dry: 5-6 miesiecy to bedzie jesień i zima ..wiec ja bym była bardziej za porządną spacerówką :tak: a nie jakimś materiałem naciągniętym na drut ;-)( czyt. zwykła parasolka)

Wracajac do tego " naszego " wózka to faktycznie ten " twój" ma czerwone kołpaki wiec luzik z doborem gondolki i fotelika bo wiecej jest takich z dodatkiem czerwonego :tak:

a ja ? z limonka to chyba albo wybule kasiore :dry: sie albo sama cos udziergam i naciagne na fotelik :dry::sorry2: hmmm... i to wcale nie było by głupie ...znalesc jakis mieciutki materiał w barwach limonki i powszywac do fotelika w czarnych barwach i już ...

musze podumac nad tym

reklama
fr-gl-pistdsc%20copy.jpg

TAKO ma zielone wózki, musi sprzedawać gondole bo gdzieś widziałam- ale nie pamiętam już gdzie.Nie były koszmarnie drogie.

chyba byśmy przez miesąc żarli trawe z ogrodu albo tynk :-p;-)

ja zaryzykuje uzywany ale TYLKO w bardzo dobrym stanie .

Kolor mam taki jak dziewczyny wkleiły z tym zielonym ...faktycznie ta miekka gondolka ładnie pasuje .Zaraz zobacze po ile są bo nawet nie looknełam :dry:
Narazie nie moge sie rozpisywac bo mi dziecko przymiera głodem i krzyczy ...jeśśśśśśśśćććć .... jak go położe to podumam z wami :tak:

aha ...a fotelik i tak musze miec i tak ...te x- landerowsie nówki sa po 340 chyba ...ale trzeba kupic oprucz tego adaptery ...to kolejne 100 zł ?
nawet nie wiem po ile one smigaja :(
ale jak ..kupuje adaptery do x-landera ?

cholera dziewczyny zabijcie mnei ale ja fuck ...nei wiem gdzie to sie mocuje na tym stelazu :-p ...jest jedna opcja tylko ...chyba w takei coś gdzie sie wpina barierke do spacerówki .Bo tylko to zostaje jak sie spacerówke powypina :sorry2::dry:

dobra wpadnę potem

reklama
pasuje i to tak bardzo, ze myślałam, ze obydwa zd. przedstawiją ordżinal Hauck. Ale jak odepniesz górę ( bo raczej odepniesz w lecie) to zostanie ci bok grafitowy - czyli czarna trumienka.
Taki to ból z Hauckiem- trudno o te berbecie dodatkowe- zamienniki są ale jak to ogryźć, żeby było dobrze.

Do góry