reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Wogóle czytałam inne mamy i one mówią gondola a potem spacerówka parasolka. Ale przecież młode w wieku 5-6 miesięcy będzie za zbyt ciekawe zapewne, żeby leżeć i gapić sie w budę a do parasolki - spaceróweczki takiego maleństwa nie przeniosę.

Pewnie że takiego malucha nie władujesz do "parasolki" a poza tym hmmm:dry: 5-6 miesiecy to bedzie jesień i zima ..wiec ja bym była bardziej za porządną spacerówką :tak: a nie jakimś materiałem naciągniętym na drut ;-)( czyt. zwykła parasolka)

Wracajac do tego " naszego " wózka to faktycznie ten " twój" ma czerwone kołpaki wiec luzik z doborem gondolki i fotelika bo wiecej jest takich z dodatkiem czerwonego :tak:

a ja ? z limonka to chyba albo wybule kasiore :dry: sie albo sama cos udziergam i naciagne na fotelik :dry::sorry2: hmmm... i to wcale nie było by głupie ...znalesc jakis mieciutki materiał w barwach limonki i powszywac do fotelika w czarnych barwach i już ...

musze podumac nad tym

reklama
fr-gl-pistdsc%20copy.jpg

TAKO ma zielone wózki, musi sprzedawać gondole bo gdzieś widziałam- ale nie pamiętam już gdzie.Nie były koszmarnie drogie.

chyba byśmy przez miesąc żarli trawe z ogrodu albo tynk :-p;-)

ja zaryzykuje uzywany ale TYLKO w bardzo dobrym stanie .

Kolor mam taki jak dziewczyny wkleiły z tym zielonym ...faktycznie ta miekka gondolka ładnie pasuje .Zaraz zobacze po ile są bo nawet nie looknełam :dry:
Narazie nie moge sie rozpisywac bo mi dziecko przymiera głodem i krzyczy ...jeśśśśśśśśćććć .... jak go położe to podumam z wami :tak:

aha ...a fotelik i tak musze miec i tak ...te x- landerowsie nówki sa po 340 chyba ...ale trzeba kupic oprucz tego adaptery ...to kolejne 100 zł ?
nawet nie wiem po ile one smigaja :(
ale jak ..kupuje adaptery do x-landera ?

cholera dziewczyny zabijcie mnei ale ja fuck ...nei wiem gdzie to sie mocuje na tym stelazu :-p ...jest jedna opcja tylko ...chyba w takei coś gdzie sie wpina barierke do spacerówki .Bo tylko to zostaje jak sie spacerówke powypina :sorry2::dry:

dobra wpadnę potem

reklama
pasuje i to tak bardzo, ze myślałam, ze obydwa zd. przedstawiją ordżinal Hauck. Ale jak odepniesz górę ( bo raczej odepniesz w lecie) to zostanie ci bok grafitowy - czyli czarna trumienka.
Taki to ból z Hauckiem- trudno o te berbecie dodatkowe- zamienniki są ale jak to ogryźć, żeby było dobrze.

Do góry